TORQUE TANK M1 with Performance Handles, max. 122kg

TORQUE TANK M1 with Performance Handles, max. 122kg View larger

WhatsApp Share

Torque® TANK™ M1 with Performance Handles - Zdrobiți plictiseala cardio, construiți mușchi exploziv și antrenați-vă oriunde cu TANK M1. Aceeași tehnologie provocatoare TANK pe care o cunoașteți și o iubiți, acum mai portabilă, stocabilă și mai accesibilă.

13239
Pret:  

6 831,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului TORQUE TANK M1 with Performance Handles, max. 122kg primesti 683 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 683 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 204,90 lei.

TORQUE TANK M1 with Performance Handles, max. 122kg

TANK M1 a fost proiectat pe baza feedback-ului și ideilor dvs. Cu mânere ușor de îndepărtat și design compact, TANK M1 a fost conceput cu gândul la săli de garaj și antrenori personali și vă permite să vă duceți antrenamentul cu sania în stradă pentru a vă antrena cu vecinii, în cabină pentru o sesiune de antrenament cu sania pentru familie sau parcul pentru a întâlni prieteni. Oriunde vrei să îți faci antrenamentul, TANK M1 va merge.

Caracteristici:

  • Antrenament de rezistență variabilă:

Folosind aceeași tehnologie pe care o cunoașteți și o iubiți de la TANK M4 și TANK MX, TANK M1 oferă trei niveluri de rezistență pentru a vă face antrenamentele să se potrivească cu intensitatea dorită … și apoi cu unele. Cu cât împingi mai repede, cu atât devine mai greu. Un sistem de frână magnetic reglabil și fără frecare, care crește rezistența cu viteza, creează un antrenament de construcție cu o forță puternică.

  • Antrenament aproape silențios:

Gata cu vecinii sau trecătorii supărați. Spre deosebire de sania tradițională de frecare, TANK M1 este o sanie cu roți care are o experiență de antrenament aproape silențioasă. Deci, mergeți mai departe, provocați-vă pe dvs. sau clientul dvs. la acel antrenament dimineața devreme!

  • Mișcare bidirecțională:

Cu designul redus al barei de tractare, puteți împinge și trage în ambele direcții, făcând antrenamentul de grup o briză. Doriți să vă transformați rezervorul? Designul mai ușor, cu trei roți al TANK M1, face acest lucru ușor.
Depozitare ușoară și mai multe opțiuni de antrenament cu suportul de perete TANK M1:
Economisiți spațiu și sporiți funcționalitatea de antrenament. Suportul de perete TANK M1 nu numai că scoate sania de pe perete, economisindu-vă spațiu sacru de antrenament, ci acționează și ca punct de ancorare pentru antrenarea frânghiei de luptă și a benzii de rezistență.

  • Design cu mâner ergonomic și detașabil:

TANK M1 vine standard cu mânere de performanță detașabile pentru depozitare și transport ușor, cu mâneruri personalizate turnate pe poziții ridicate și mijlocii.
Instruire de grup de la începători la profesioniști:
De la canotaj, alergare, împingere, la tragere, exercițiile pe care le puteți face cu un singur TANK într-un cadru de grup sunt nesfârșite. Schimbarea rezistenței pentru sportivi de diferite niveluri din zbor face ca antrenamentul de grup cu greutatea săniilor să devină un antrenament distractiv și eficient pentru toți.

  • Nu sunt necesare plăci de greutate *:

* Datorită sistemului de frânare magnetică TANKs, greutatea suplimentară nu este necesară pentru a crește dificultatea antrenamentului. Mai degrabă adăugarea unei plăci sau două pe claxonul de greutate inclus poate fi utilă pentru tracțiune și pentru menținerea roților spate în jos pentru unele mișcări.

  • Evoluția categoriei All Surface Sled.

La fel ca și originalul, anvelopele pentru sanii îi permit să fie utilizate pe orice suprafață, fără teamă de deteriorare sau zgomot.

Opțiuni extinse de antrenament cu accesorii TANK M1:

Curele în V și frânghie de remorcare

GREUTATE -67 lbs (30,4 kg)
DIMENSIUNI (L X W X H)  45,1 ”x 31,9” x 37,5 ”(115 cm x 81 cm x 95 cm)
PRESIUNEA RECOMANDATĂ a anvelopelor. 30 psi
GARANȚIE – Cadru și suduri de 10 ani. Piese de 1 an și finisare pe manoperă și materiale.

REZISTENȚĂ: Alegeți dintre trei niveluri de rezistență pe fiecare frână de rezistență pentru a schimba intensitatea antrenamentului dvs. fie în diferite rulări, fie în aceeași rulare. TANK™ de la Torque este bidirecțional, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să întoarceți sania de fitness în timp ce mergeți la antrenament. Fiecare punct de prindere are o acoperire de cauciuc fermă care permite utilizatorului să țină bine. Puterea și explozia oferite de TANK™ îl fac să fie sănătos la împingere și tracțiune.

Căutați o experiență complet personalizabilă TANK™?

Consultați pachetul de valori TANK™, TANK™ GT-Team Trainer. TANK™ GT include faimoasa noastră sanie TANK™ și setul de accesorii compatibile pentru grupuri într-un singur pachet pentru confortul dumneavoastră. Cu accesoriile incluse, puteți profita de o gamă nesfârșită de exerciții de antrenament de rezistență – pentru clase de grup sau antrenamente individuale.

ECHIPAMENTE DE FORMARE A REZISTENȚEI

Experienta – Simtind cresterea rezistentei cu viteza provoaca o surpriza de reactie “wow” si o experienta unica de exercitii pe care utilizatorii o pot iubi.

H.I.I.T – Puteți selecta de la trei nivele de rezistență și puteți efectua explozii de accelerare și viteză, variind intensitatea în diferite runde sau în cadrul aceleiași runde.

Siguranță – Rezistența care se simte periculoasă poate fi întoarsă imediat în timpul alergării la un nivel care se simte mai sigur.

Portabilitate – stația de ancorare opțională XGAS – Grupul TANK posedă greutăți și accesorii pentru a deplasa un antrenament complet în orice locație în interior sau în aer liber, unde XGAS nu se atașează pentru a deveni o stație de ancorare pentru grupuri de cabluri de luptă, benzi de rezistență și alte echipamente atașate.

Suprafață prietenoasă – Roțile moi umflate TANK sunt delicate pe covoare, lemn de esență tare și iarbă naturală de gazon.

Bi-direcțional – Rezistența este furnizată în ambele direcții, eliminând necesitatea de a răsuci TANK-ul.

3 zone de antrenament – alegeti nivelul dvs. de intensitate:

  • ZONA 1: Putere de viteză
    ZONA 2: Putere de accelerare
    ZONA 3: Putere explozivă

Nu depășiți greutatea recomandată de 122 kg.

Greutate maxima suportata (Kg)120
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs