Antena radar SIMRAD G3

Radarul 3G de bandă largă este o modalitate simplă și eficientă de a vă îmbunătăți gradul de conștientizare a pozitiei pe apă. Acest radar compact dome detectează pericolele de coliziune și alte ținte de la zero la 24 de mile marine distanță și este proiectat să va arate in timp real chiar și cele mai mici nave de pescuit sportive și bărci de agrement.

000-10420-001
Pret:  

9 548,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Antena radar SIMRAD G3 primesti 954 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 954 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 286,20 lei.

    Antena radar SIMRAD G3

    Radar 3G de bandă largă vă extinde vederea de la cer la 24 de mile marine.

    Tehnologia FMCW de înaltă tehnologie detectează obiectivele la o distanță apropiată extremă, unde sistemele radar tradiționale pot bloca pericolele iminente de coliziune.

    Modurile porturilor și offshore optimizează imaginea radar.

    Îmbunătățiți conștientizarea situației.

    Detecția la distanță a radarului 3G de bandă largă vă ajută să finalizați manevrele stricte în porturile de agrement și vă ajută să navigați în siguranță în condiții de vizibilitate redusă. Funcționarea rapidă de 36 RPM este disponibilă la intervale de mai puțin de o milă de nautic, oferind actualizări rapide pentru a maximiza siguranța în momente de risc ridicat de coliziune.

    Urmărirea țintă MARPA vă permite să monitorizați până la obiectivele radar selectate, în timp ce acestea sunt în mod automat păstrate de pericolele din apropiere.

    Consumul redus de energie face ca radarul 3G de bandă largă să fie ideal pentru navele de pescuit sportiv și bărcile de mână mai mici.

    Funcția InstantOn ™ nu înseamnă nici un timp de încălzire din regimul de așteptare, oferindu-vă imagini radar imediate atunci când aveți nevoie de ele, fără a fi nevoit să le mențineți în funcțiune atunci când nu faceți asta.

    Un design închis al domei și pericolul de radiație zero, cu emisii mai reduse de energie decât un telefon mobil, fac sistemul sigur pentru montare aproape oriunde la bord.

    Instalarea este rapidă și ușoară, fără nici un motiv pentru a deschide cupola și nu este necesar un tehnician cu licență radar.

    Radarul 3G de bandă largă se integrează fără probleme cu o gamă largă de afișaje multifuncționale Simrad, oferind o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor, prin utilizarea graficului dvs. existent ca afișaj radar.

    0-24 NM    

    Mod de mare viteză (36 RPM în domeniul mai mic de 1 NM)

    Gata imediat din standby

    Urmărirea țintei MARPA (până la 10 obiective)

    Consum redus de energie

    Risc de radiație zero

    Instalare rapidă și ușoară

    Pachetul contine:

    Ethernet Cable 6ft, Broadband Radar RI10, Interface Box Broadband 3G/4G, Scanner Connection Cable

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs