LIVESCOPE SYSTEM GARMIN PANOPTIX 010-01864-00

Vedeți imagini foarte detaliate, ușor de interpretat, ale imaginilor scanate, structuri, pești care înoată sub și în jurul barcii tale în timp real, chiar și atunci când barca ta este staționară.

HG.010.01864.00
Pret:  

7 426,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului LIVESCOPE SYSTEM GARMIN PANOPTIX 010-01864-00 primesti 742 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 742 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 222,60 lei.

LIVESCOPE SYSTEM GARMIN PANOPTIX 010-01864-00

Reglați cu ușurință sonda pentru a se potrivi cu tehnicile de pescuit; mergeți înainte pentru a vedea în jurul barcii dvs. sau îndreptați în jos pentru a vedea direct sub barca dvs.
Vedeți imagini de sonar cu scanare incredibil de clare în timp real până la 200 de grade în sus și în depărtare
Sistemul de referință pentru poziționarea atitudinii (AHRS) stabilizează vederea sonoră pe ecranul chartplotter, chiar și în condiții dificile
Plug-and-play Conectorul de rețea Garmin Marine simplifică instalarea și integrarea perfectă cu graficul compatibil Garmin
În mod clar, aceasta este cea mai uimitoare tehnologie sonoră vreodată. Nu ai mai pescuit niciodată așa. Panoptix LiveScope este sonar de scanare în timp real, în timp real. Puteți vedea cu ușurință imagini ușor de interpretat pentru scanarea viu a peștilor în apropierea unei structuri clar definite. Puteți chiar să vă vedeți momeala pe măsură ce o regăsiți. Și barca nu trebuie să se miște. Aceste imagini sunt atât de clare și precise încât cu puțină practică s-ar putea să distingi între specii de pești!

Două moduri într-un traductor

Aveți ambele moduri LiveScope™ Down și LiveScope™ Forward într-un singur traductor. Este ușor să reglați modul traductorului pentru a se potrivi cu tehnicile de pescuit; utilizați LiveScope Forward pentru a vedea imagini remarcabil de clare de structură și pești de înot în jurul barcii dvs. și utilizați LiveScope Down pentru a vedea direct sub barca dumneavoastră. Vizualizarea este actualizată în mod automat pe graficul compatibil Garmin. Stabilizarea AHRS menține vizualizarea soneră constant, chiar și în condiții dure.



Panoptix LiveScope Down

Modul LiveScope Down vă permite să vedeți în direct, ușor de interpretat imaginile scanate a structurii și a peștilor în detalii incredibile sub barca dvs. - până la 200m - chiar dacă barca este staționară.

Panoptix LiveScope Forward

Modul LiveScope Forward este un instrument excelent pentru cercetarea și pescuitul înainte de distribuție. Vizionați imagini live, foarte detaliate și ușor de interpretat, cu imagini sonar scanate de structură și pești care se înotăresc în jurul barcii dvs. - până la 200 m - chiar dacă barca este staționară.

Sistemul sonor de scanare Panoptix LiveScope include o cutie neagră compactă GLS 10 cu transductor LVS32 și un conector Garmin Marine Network plug-and-play simplu, care facilitează instalarea și integrarea perfectă cu graficul compatibil Garmin. Utilizați traductorul ca sursă tradițională suplimentară și sonda ClearVü pentru a vedea o reprezentare istorică a structurii și a peștilor sub barca dumneavoastră.

Sonar Features & Specifications

Frequencies supported530 - 1,100 kHz
Transmit power500 W
Maximum depthDown and Forward: 200’ (61.0 m)

Electrical

Power input10-32 V
Power usage21 W typical, 58 W max
Fuse7.5 A
  • Beamwidth: 20° x 135° 
  • Transducer cable length: 20 ft. 
  • Transducer number of pins: 21
Physical dimensions

GLS 10 sonar black box: 9.6” x 5.9” x 2.6” (24.5 x 14.9 x 6.5 cm);

LVS32 transducer: 5.4” x 3.8” x 1.8” (13.7 x 9.7 x 4.6 cm)

Weight

GLS 10 sonar black box: 4.3 lbs (2.0 kg);

LVS32 transducer: 1.9 lbs (0.9 kg)

Water ratingIPX7
Garmin Marine Network™ ports

1 (small connector)

Temperature range

GLS 10 Black Box: Operating: -15 C to 70 C

Panoptix LiveScope LVS32 Transducer: Operating: 0 C to 40 C

Pachetul contine:

  • LiveScope GLS 10 sonar black box
  • Panoptix LVS32 transducer
  • Trolling motor barrel mount
  • Trolling motor shaft mount
  • Transom mount
  • Power cable
  • 2 meter Garmin marine network cable, small connector
  • Network adapter cable
  • Mounting hardware
  • Documentation.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs