Caiac de pescuit PELICAN Sentinel 100X Angler Fade Black Green/Light Khaki, 2.90m, 1 persoana

Caiacul de pescuit PELICAN SENTINEL 100X ANGLER are un cockpit deschis, ideal pentru a vă aduce la bord toate echipamentele esențiale, în timp ce vă puteți ridica în siguranță. Cu o lungime de 289cm și o greutate de 20kg, acest caiac sit-on-top este special conceput pentru pescarii cu experiență care doresc să ajungă în locuri de pescuit mai greu accesibile.

MBF10P100
Pret:  

3 803,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Caiac de pescuit PELICAN Sentinel 100X Angler Fade Black Green/Light Khaki, 2.90m, 1 persoana primesti 380 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 380 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 114,00 lei.

Caiac de pescuit PELICAN Sentinel 100X Angler Fade Black Green/Light Khaki, 2.90m, 1 persoana

Pe lângă componentele obișnuite, acest caiac sit-on-top este echipat cu accesorii practice dedicate pescuitului precum o consolă centrală cu compartimente turnate în capac, două cleme pentru vâsle sau undițe, două ochiuri pentru accesorii și două suporturi pentru lanseta încastrate. Explorați cele mai izolate locuri de pescuit la bordul acestui caiac de pescuit minunat proiectat.

Caracteristici:

  • Stabil: Chila multi-chine cu arc dublu oferă o stabilitate excelentă, oferindu-vă o călătorie sigură. Constructia caiacului asigură echilibrul de care ai nevoie atunci când lansezi și în timpul drill-ului, făcând în același timp incredibil de ușor intrarea și coborarea din caiac.
  • Confortabil: Vâsliti confortabil cu sistemul de scaune reglabil ERGOLOUNGE. Oferă o perna pentru sezut foarte groasă și un spătar căptușit foarte înalt și lat.
  • Caracteristici de pescuit: Acest caiac asigura suficient spațiu pentru a vă aduce toate echipamentele esențiale pentru pescuit. Include o trapa de depozitare frontală cu capac, o consolă centrală cu compartimente și suporturi pentru accesorii și un spatiu tank well cu capac de tip plasă. Compartimentul de depozitare detașabil EXOPAK vă permite să vă împachetați echipamentul acasă și pur și simplu să le plasați în caiac când ajungeți pe malul apei. EXOPAK este echipat cu două suporturi verticale pentru lansete. Pasionații de pescuit se vor bucura de adăugarea de ochiuri pentru accesorii și două suporturi pentru lansete cu montare încasată. Caracteristicile suplimentare ale acestui caiac includ suporturi reglabile pentru picioare pentru confortul dvs., un suport pentru telefonul mobil și dispozitive de fixare pentru padele/lansete pentru a vă menține mâinile libere atunci când este necesar.
  • Sigur: Procesul unic de fabricație permite includerea de elemente pentru flotabilitate suplimentară în interiorul carenei tuturor caiacelor sit-on-top Pelican pentru a îndeplini sau depăși standardele ABYC. Caiacul o capacitate maximă de 124.74kg. Găurile de scurgere adăugate din partea inferioară a caiacului sunt complet sigure și ajută la scurgerea oricărui exces de apă care ar putea intra în ambarcațiunea dumneavoastră. Împreună cu un designul plat al carenei, liniștea dumneavoastră sufletească în timpul călătoriei este asigurata.
  • Ușoare: Caiacele Pelican sunt fabricate din polietilenă cu densitate moleculară înaltă extrem de durabilă. Avand lungimea 290cm, o greutate de 20kg și mânere de transport laterale turnate, este caiacul perfect pentru cei care caută depozitare și transport facile.

Caiac de pescuit PELICAN Sentinel 100X Angler - specificatii tehnice:

  • Tip caiac: sit on top, pentru pescuit
  • Material: polietilena
  • Platforma: MB10
  • Numar persoane: 1
  • Capacitate maxima: 275 lb - 124.74 kg
  • Lungime: 114" - 289.56 cm
  • Inaltime: 13.25" - 33.66 cm
  • Latime: 30" - 76.2 cm
  • Greutate: 44 lbs - 19.96 kg
  • Culoare: Fade Black Green / Light Khaki.

*Padela se comanda separat.

Greutate maxima suportata (Kg)124
Capacitate1 persoana
Lungime ambarcatiune290 cm
Tip caiacde pescuit
Tip propulsie caiaccu padela
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs