Vesta de siguranta pentru copii AQUARIUS Puddle Jumper Shark, 15-30kg

Vesta de siguranta pentru copii AQUARIUS Puddle Jumper Shark, 15-30kg View larger

WhatsApp Share

Ajutor de flotabilitate pentru copii Puddle Jumper 3-in-1 este o vesta pentru copii, care va tine copilul in siguranta in timp ce invata sa inoate.

PLY000003
Pret:  

65,00 lei

 Disponibil la comanda
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Vesta de siguranta pentru copii AQUARIUS Puddle Jumper Shark, 15-30kg primesti 6 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 1,80 lei.

Vesta de siguranta pentru copii AQUARIUS Puddle Jumper Shark, 15-30kg

Brațelele vestei de salvare sunt detașabile, astfel încât acest Jumper Puddle 3 în 1 oferă 3 moduri diferite de utilizare:

1. numai banderole
2. numai vesta pentru corp
3. ambele.

Acest lucru vă va permite să vă lăsați copilul să le folosească pe ambele la început, în timp ce se familiarizează cu apa și ideea de a înota. După ce se obișnuiesc, vei putea scoate o parte din vesta de salvare pentru a-i lăsa pe copil să folosească doar dispozitvul pentru corp, sau doar pentru brațe. În acest fel, acest dispozitiv de plutire va rămâne cu copilul dumneavoastră pe parcursul întregului proces de învățare a înotului. Jacheta este facuta pentru copii care cantaresc intre 15 - 30 kg, adica de la varsta de 1 an pana cand copilul poate inota singur.

Puddle Jumper este realizat dintr-un material cu uscare rapidă, care este confortabil și previne frecarea. Vesta de salvare este atașată în jurul taliei. Astfel, poate oferi copilului stabilitate perfectă. Copilul dumneavoastră va rămâne într-o poziție stabilă indiferent în ce direcție se mișcă și chiar și în cazul unui salt sau al căderii în apă. Aquarius Puddle Jumper oferă copilului libertate deplină de mișcare, ceea ce îl va ajuta pe copil să învețe să înoate. Vesta de salvare este umplută cu spumă PE, ceea ce o face să plutească pe apă. Corpul acestui dispozitiv de plutire este fixat cu catarame puternice. Cureaua cataramei este reglabila in lungime, astfel incat se poate acomoda copii de diferite varste.

Pentru copii cu greutatea intre: 15 - 30kg

GenCopii
Varsta1+ ani
CuloareAlbastru / Verde
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs