Invertor/incarcator VICTRON MultiPlus Compact 24/1200/25-16 - 230V VE, Bus compatibil acumulatorii Li-Ion

Invertor/incarcator VICTRON MultiPlus Compact 24/1200/25-16 - 230V VE, Bus compatibil acumulaorii Li-Ion View larger

WhatsApp Share

Invertor/incarcator VICTRON MultiPlus Compact 24/1200/25-16 - 230V VE. Bus compatibil cu acumulatorii Li-Ion.

CMP241220000
Pret:  

4 367,51 lei

-524,10 lei

PRP: 4 891,61 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Invertor/incarcator VICTRON MultiPlus Compact 24/1200/25-16 - 230V VE, Bus compatibil acumulatorii Li-Ion

Multifuncțional

MultiPlus, așa cum sugerează și numele, este un invertor și încărcător combinat într-un singur pachet elegant. Multe caracteristici includ un invertor cu undă sinusoidală adevărată, încărcare adaptivă, tehnologie hibridă PowerAssist, plus funcții multiple de integrare a sistemului.

Caracteristică PowerAssist unică

MultiPlus va preveni supraîncărcarea unei surse de CA limitate, cum ar fi un generator sau o conexiune la rețea. În primul rând, încărcarea bateriei va fi redusă automat atunci când altfel s-ar produce o supraîncărcare. Al doilea nivel va crește puterea unui generator sau a unei surse de alimentare cu țărm cu energie preluată de la baterie.

Alimentare AC neîntreruptă (funcția UPS)

În cazul unei defecțiuni a rețelei, sau când se deconectează puterea de la țărm sau de la generator, invertorul din Multi este activat automat și preia alimentarea cu sarcinile conectate. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întrerupere.

Putere practic nelimitată datorită funcționării în paralel

Până la 6 Multis pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare. Este posibilă și funcționarea în trei faze sau în faza divizată. Vă rugăm să verificați fișele noastre tehnice pentru a vedea ce modele au capabilități de fază paralelă, trifazată și divizată.

Monitorizare și control de la distanță

Monitorizați și controlați MultiPlus și sistemul sau sistemele dvs. local (LAN) sau de la distanță prin internet de oriunde din lume, utilizând aplicația gratuită VRM și site-ul portal VRM gratuit. Accesul poate fi de la un telefon, tabletă, laptop sau PC pentru mai multe sisteme de operare. Nivelul de control nu are sfârșit, prin intermediul Color Control GX sau Venus GX, de la ajustarea MultiPlus la setarea unui Geofence pentru vehicule închiriate și multe altele ...

Două ieșiri AC

Ieșirea principală nu are funcționalitate de pauză. MultiPlus preia alimentarea cu sarcinile conectate în cazul unei defecțiuni a rețelei sau când alimentarea țărmului / generatorului este deconectată. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întrerupere. A doua ieșire este activă numai atunci când AC este disponibil pe intrarea MultiPlus. Sarcini care nu ar trebui să descarce bateria, cum ar fi un încălzitor de apă, de exemplu, pot fi conectate la această ieșire (a doua ieșire este disponibilă la modelele cu o valoare de 3 kVA și mai mult).

Putere practic nelimitată datorită funcționării în paralel

Până la 6 Multis pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare. Șase unități 24/5000/120, de exemplu, vor furniza o putere de ieșire de 25 kW / 30 kVA cu o capacitate de încărcare de 720 Amperi.

Capacitate trifazica

În plus față de conexiunea paralelă, trei unități ale aceluiași model pot fi configurate pentru ieșirea trifazată. Dar asta nu este tot: până la 6 seturi de trei unități pot fi conectate în paralel pentru un invertor imens de 75 kW / 90 kVA și o capacitate de încărcare de peste 2000 Amperi.

PowerControl - Gestionarea puterii limitate a generatorului, a țărmului sau a rețelei

MultiPlus este un încărcător de baterii foarte puternic. Prin urmare, va extrage o mulțime de curent din sursa de alimentare a generatorului (aproape 10 A pe 5 kVA Multi la 230VAC). Cu panoul de control multiplu se poate seta un curent maxim de generator. MultiPlus va ține cont apoi de alte încărcări de curent alternativ și va folosi tot ceea ce este suplimentar pentru încărcare, împiedicând astfel supraîncărcarea sursei de generator.

PowerAssist - Creșterea capacității puterii de la țărm sau a generatorului

Această caracteristică duce principiul PowerControl la o altă dimensiune. Acesta permite MultiPlus să suplimenteze capacitatea sursei alternative. În cazul în care puterea de vârf este atât de des necesară doar pentru o perioadă limitată, MultiPlus se va asigura că puterea insuficientă a țărmului sau a generatorului este compensată imediat de puterea de la baterie. Când sarcina se reduce, puterea de rezervă este utilizată pentru a reîncărca bateria.

Energie solară: curent alternativ disponibil chiar și în cazul unei defecțiuni a rețelei

MultiPlus poate fi utilizat atât în ​​rețea, cât și în PV conectat la rețea și în alte sisteme de energie alternativă. Este disponibil software-ul de detectare a rețelei.

Configurarea sistemului:

  • În cazul unei aplicații independente, dacă setările trebuie modificate, acest lucru se poate face în câteva minute cu o procedură de setare a comutatorului DIP
  • Aplicațiile paralele și trifazate pot fi configurate cu software-ul VE.Bus Quick Configure și VE.Bus System Configurator
  • Aplicațiile în afara rețelei, interactivelor de rețea și autoconsumului, care implică invertoare de rețea și / sau încărcătoare solare MPPT pot fi configurate cu asistenți (software dedicat pentru aplicații specifice).

Monitorizare și control la fața locului

Sunt disponibile mai multe opțiuni: Monitor baterie, Panou de control multiplu, Panou de alimentare albastru Ve.Net, Panou de control color, smartphone sau tabletă (Bluetooth Smart), laptop sau computer (USB sau RS232).

Monitorizare și control de la distanță

Telecomanda Victron Ethernet, Venus GX și panoul de control al culorilor. Datele pot fi stocate și afișate gratuit pe site-ul nostru VRM (Victron Remote Management).

Configurare la distanță

Când sunt conectate la Ethernet, sistemele cu un panou de control al culorii pot fi accesate de la distanță și setările pot fi modificate.

Selectie specificatii tehnice:

Puterea AC la 25 ° C (VA) 1200; 

Puterea maximă (W) 2400; 

Tensiunea de ieșire AC (V) 230; 

Tensiunea de intrare (V DC) 19 - 33;

Curent de incarcare de la retea (A) 25;

Eficienta max. (%) 94; 

Temperatura de operare -40 to +65°C;

Dimensiune (mm) 375 x 214 x 110;

Greutate (Kg) 10;

Va rugam sa consultati cartea tehnica pentru detalii complete!

Detalii ale produsului

Adancime
110
Alimentare
24V
230VAC
Conexiune
VE.Bus
Functie redresor
DA
Functie UPS
DA
Greutate
10
Iesire AC
2 x 230V
Inaltime
375
Intrari AC
1
Latime
214
Monitorizare
DA
Operare
Paralel (Trifazic)
Serie (Monofazic)
Protectii
Curent
Scurtcircuit
Temperatura
Voltaj
Putere Invertor
1.500-2.500W
Releu programabil
DA
Tip sistem
24V
Voltaj baterie
24V
Voltaj intrare
24V
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs