Incarcator de retea Blue Smart IP22 Charger 12/30 (1) 120V NEMA 5-15 - VICTRON Energy

Incarcator de retea Blue Smart IP22 Charger 12/30 (1) 120V NEMA 5-15 - VICTRON Energy View larger

WhatsApp Share

Încărcătorul Blue Smart IP22 este noul încărcător profesional de baterii cu bluetooth încorporat. Încărcătorul Blue Smart IP22 poate fi utilizat pe dispozitivele din atelierul dumneavoastră și pe autovehicule, cum ar fi mașinile (clasice): motociclete, bărci și autocaravane.

BPC123047102
Pret:  

1 110,84 lei

-133,31 lei

PRP: 1 244,15 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Incarcator de retea Blue Smart IP22 Charger 12/30 (1) 120V NEMA 5-15 - VICTRON Energy

Încărcătorul Blue Smart IP22 este noul încărcător profesional de baterii cu bluetooth încorporat.
Încărcătorul Blue Smart IP22 poate fi utilizat pe dispozitivele din atelierul dumneavoastră și pe autovehicule, cum ar fi mașinile (clasice): motociclete, bărci și autocaravane.

Modele: 12V 15/20/30A, 24V 8/12/16A

Bateria este încărcată, inteligent în stare perfectă

Algoritmul de încărcare în șapte pași obține cele mai bune rezultate din baterie. Încărcătorul oferă bateriei puterea de care are nevoie, îi menține sănătatea, asigură performanțe mai bune și o viață mai lungă.

Recuperarea bateriilor „descărcate” profund descărcate

Spre deosebire de alte mărci, încărcătorul Blue Smart IP22 va încerca să reîncarce o baterie profund descărcată, forțând-o cu un curent scăzut. Încărcarea normală va fi apoi reluată de îndată ce există suficientă tensiune la bornele bateriei.

Verificați starea bateriei de la distanță

Blue Smart IP22 este echipat cu Bluetooth incorporat, astfel incat starea incarcatorului si a bateriei pot fi verificate pe un smartphone, tableta sau laptop. Toate setările încărcătorului pot fi configurate cu aplicația VictronConnect.

Bluetooth Smart

Încărcătorul Blue Smart IP22 este soluția fără fir pentru a monitoriza tensiunea și curentul, pentru a modifica setările și pentru a actualiza încărcătorul atunci când devin disponibile noi funcții.

Eficiență ridicata

Cu o eficiență de până la 94%, aceste încărcătoare generează de până la patru ori mai puțină căldură în comparație cu standardul din industrie.
Și odată ce bateria este complet încărcată, consumul de energie se reduce la 0,5 Watt, de cinci până la zece ori mai bun decât standardul din industrie.

Algoritm de încărcare adaptiv în 6 etape: testare – vrac – absorbție – recondiționare – flotare – stocare

Încărcătorul Smart Blue dispune de un management „adaptativ” al bateriei controlat de microprocesor. Caracteristica adaptivă va optimiza automat procesul de încărcare în raport cu modul în care este utilizată bateria.

Mod de stocare: mai puțină întreținere și uzare atunci când bateria nu este utilizată

Modul de stocare se activează ori de câte ori bateria nu a fost supusă la descărcare timp de 24 de ore. În modul de stocare, tensiunea de plutire este redusă la 2,2V/celulă (13,2V pentru o baterie de 12V) pentru a minimiza gazarea și coroziunea plăcilor pozitive. O dată pe săptămână, tensiunea este ridicată înapoi la nivelul de absorbție pentru a „egaliza” bateria. Această caracteristică previne stratificarea electrolitului și sulfatarea, o cauză majoră a defectării timpurii a bateriei.

Încarcă și baterii Li-ion (LiFePO₄)

Bateriile LiFePO₄ sunt încărcate cu un algoritm simplu de volum – absorbție – flotare.

Setare NIGHT și LOW

Când este în modul NIGHT sau LOW, curentul de ieșire este redus la max. 50% din puterea nominală și încărcătorul vor fi complet silențioase. Modul NIGHT se încheie automat după 8 ore. Modul LOW poate fi oprit manual.

Protejat împotriva supraîncălzirii

Curentul de ieșire se va reduce pe măsură ce temperatura crește până la 50°C, dar încărcătorul Blue Smart nu va eșua.

Unsprezece LED-uri pentru indicarea stării

Algoritm de încărcare: TEST / BULK / ABSORBTION / RECONDITION / FLOT / DEPOZITARE / GATA.
Buton MOD pentru a seta: NORMAL (14,4V) / HIGH (14,7V) / RECONDITIONARE / LI-ION.

Specificatii:

 • Greutate: 1,3 kg
 • Dimensiuni: 235 × 108 × 65 mm
 • Marca: Victron Energy
 • Tensiune de intrare: 120V
 • Tensiune de ieșire: 12V
 • Curent (A): 30A
 • Bluetooth: Da
 • Evaluare IP: IP22
 • Regiunea: America de Nord
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

 • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
 • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

 • Plata online cu cardul de credit/debit
 • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
 • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
 • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
 • Plata numerar, la sediul nostru
 • Plata la livrare, cu numerar, ramburs