Incarcator de baterie Skylla IP65 24/35 (3) 120-240V - VICTRON Energy

Skylla IP65 24/35(3) 120-240V View larger

WhatsApp Share

Un încărcător de baterie puternic, rezistent la apă și inteligent, cu un algoritm de încărcare adaptivă în 7 trepte, potrivit pentru o gamă largă de tipuri de baterii și chimie, cu un algoritm de încărcare dedicat Litiu-ion.

SKY024035100
Pret:  

4 833,53 lei

-580,02 lei

PRP: 5 413,55 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Incarcator de baterie Skylla IP65 24/35 (3) 120-240V - VICTRON Energy

Un încărcător de baterie puternic, rezistent la apă și inteligent, cu un algoritm de încărcare adaptivă în 7 trepte, potrivit pentru o gamă largă de tipuri de baterii și chimie, cu un algoritm de încărcare dedicat Litiu-ion.

Gama largă de tensiune de intrare universală adaugă flexibilitate instalării, încărcătorul își va menține puterea de ieșire completă indiferent de locul în care se află în lume.

Clasamentul IP65 face ca acest încărcător să fie deosebit de potrivit pentru aplicații marine, mobile și industriale și poate rezista la rigorile unui mediu nefavorabil: căldură, umiditate și aer sărat.

Ambele modele sunt disponibile în două versiuni:

  • 3 ieșiri nominale complete,
  • 1 ieșire nominală completă împreună cu o ieșire izolată de încărcare de 3 A pentru o baterie de pornire

Modele: 12V/70A și 24V/35A

Skylla-IP65 (1+1): două ieșiri pentru a încărca 2 baterii

Skylla-IP65 (1+1) are 2 ieșiri izolate. A doua ieșire, limitată la aproximativ 3 A și cu a
tensiune de ieșire puțin mai mică, este destinată încărcării unei baterii de pornire.

Skylla-IP65 (3): trei ieșiri de curent complet pentru a încărca 3 baterii

Skylla-IP65 (3) are 3 ieșiri izolate. Toate ieșirile pot furniza curentul nominal total de ieșire.

Protectie IP65

Carcasa din otel acoperita cu pulbere epoxidica. Rezistă rigorilor unui mediu nefavorabil: căldură, umiditate și aer sărat.
Plăcile de circuite sunt protejate cu un strat acrilic pentru rezistență maximă la coroziune.
Senzorii de temperatură asigură că componentele de putere vor funcționa întotdeauna în limitele specificate, dacă este necesar prin reducerea automată a curentului de ieșire în condiții de mediu extreme.

Ecran LCD

Pentru monitorizarea stării și pentru a adapta cu ușurință algoritmul de încărcare la o anumită baterie și la condițiile sale de utilizare.

Interfață CAN-bus (NMEA2000)

Pentru a vă conecta la o rețea CAN-bus, la un panou de control Skylla-i sau la afișajul digital Color Control.

Funcționare paralelă sincronizată

Mai multe încărcătoare pot fi conectate în paralel și sincronizate cu ajutorul interfeței CAN-bus. Acest lucru se realizează prin simpla interconectare a încărcătoarelor cu cabluri RJ45 UTP.

Cantitatea potrivită de încărcare pentru o baterie plumb-acid: timp de absorbție variabil

Când apar doar descărcări superficiale, timpul de absorbție este menținut scurt pentru a preveni supraîncărcarea bateriei. După o descărcare profundă, timpul de absorbție crește automat pentru a vă asigura că bateria este complet reîncărcată.

Prevenirea daunelor din cauza gazării excesive: modul BatterySafe

Dacă, pentru a încărca rapid o baterie, a fost ales un curent de încărcare mare în combinație cu o tensiune de absorbție mare, Skylla-IP65 va preveni deteriorarea datorată gazării excesive prin limitarea automată a ratei de creștere a tensiunii odată ce tensiunea de gazare a fost atins.

Mai puțină întreținere și uzare atunci când bateria nu este utilizată: modul Stocare

Modul Stocare se activează ori de câte ori bateria nu a fost supusă la descărcare timp de 24 de ore. În modul de stocare, tensiunea de plutire este redusă la 2,2 V/celulă (26,4 V pentru baterie de 24 V) pentru a minimiza gazarea și coroziunea plăcilor pozitive. O dată pe săptămână, tensiunea este ridicată înapoi la nivelul de absorbție pentru a „împrospăta” bateria. Această caracteristică previne stratificarea electrolitului și sulfatarea, o cauză majoră a defectării timpurii a bateriei.

Pentru a crește durata de viață a bateriei: compensarea temperaturii

Fiecare Skylla-IP65 vine cu un senzor de temperatură a bateriei. Când este conectat, tensiunea de încărcare va scădea automat odată cu creșterea temperaturii bateriei. Această caracteristică este recomandată în special pentru bateriile plumb-acid sigilate și/sau atunci când sunt de așteptat fluctuații importante ale temperaturii bateriei.

Sensul tensiunii bateriei

Pentru a compensa pierderea de tensiune din cauza rezistenței cablului, Skylla-IP65 este prevăzut cu o facilitate de detectare a tensiunii, astfel încât bateria să primească întotdeauna tensiunea de încărcare corectă.

Utilizați ca sursă de alimentare

Ca rezultat al circuitului de control excelent, Skylla-IP65 poate fi folosit ca sursă de alimentare cu tensiune de ieșire perfect stabilizată dacă nu sunt disponibile baterii sau condensatori tampon mari.

Li-Ion (LiFePO4) gata

Controlul simplu de pornire-oprire a încărcătorului poate fi implementat prin conectarea unui releu sau a unui cuplaj optocupler cu colector deschis de la un BMS Li-Ion la portul de telecomandă al încărcătorului. Alternativ, controlul complet al tensiunii și curentului poate fi realizat prin conectarea la portul CAN-bus.

Specificatii:

  • Greutate: 6 kg
  • Dimensiuni: 401 × 265 × 151 mm
  • Marca: Victron Energy
  • Tensiune de intrare: 120V, 230V, variabilă
  • Tensiune de ieșire: 24V
  • Curent (A): 35A
  • Bluetooth: Nu
  • Evaluare IP: IP65
  • Regiune: Marea Britanie, Europa, Franta, America de Nord, Australia/Noua Zeelandă, în întreaga lume
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs