Combinator de baterii Cyrix-ct 12/24V-230A - VICTRON Energy

Cyrix-ct 12/24V-230A intelligent combiner View larger

WhatsApp Share

Combinatorul de baterii Cyrix este un releu foarte rezistent controlat printr-un microprocesor, care conectează în mod automat bateriile în paralel, atunci când una dintre ele a atins nivelul de tensiune prestabilit  şi se deconectează atunci când tensiunea bateriei este sub nivelul fixat.

CYR010230010R
Pret:  

699,02 lei

-83,88 lei

PRP: 782,90 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Combinator de baterii Cyrix-ct 12/24V-230A - VICTRON Energy

Combinatorul de baterii Cyrix este un releu foarte rezistent controlat printr-un microprocesor, care conectează în mod automat bateriile în paralel,

atunci când una dintre ele a atins nivelul de tensiune prestabilit  şi se deconectează atunci când tensiunea bateriei este sub nivelul fixat.

Monitorizare inteligentă a bateriei pentru a preveni comutarea nedorită

Unele combinatoare de baterii (numite și releu controlat de tensiune sau releu de încărcare divizată) vor deconecta o baterie în cazul unei sarcini scurte, dar cu amperaj ridicat. De asemenea, un combinator de baterii poate să nu reușească să conecteze un banc de baterii mare, dar descărcat, deoarece tensiunea de curent continuu scade imediat sub valoarea de deconectare odată ce bateriile sunt conectate.
Software-ul Cyrix-ct 12/24 face mai mult decât simpla conectare și deconectare pe baza tensiunii bateriei și cu o întârziere fixă. Cyrix-ct 12/24 analizează tendința generală (creștere sau scădere a tensiunii) și inversează o acțiune anterioară numai dacă tendința s-a inversat într-o anumită perioadă de timp. Timpul de întârziere depinde de abaterea tensiunii de la tendință.
(pentru combinatoarele de baterii cu mai multe profiluri de cuplare/decuplare, consultați Cyrix-i 400)

Șuruburi lungi pentru a permite conectarea a mai mult de un cablu de alimentare

Cyrix 12/24-120: 13 mm (M6) Cyrix 12/24-230: 16 mm (M8)

Protecție împotriva supraîncălzirii (datorită unei supraîncărcări de lungă durată, de exemplu)

Cyrix se va decupla în cazul unei temperaturi de contact excesive și se va recupera din nou după ce s-a răcit.

Indicație LED de stare (numai Cyrix 12/24 230)

LED aprins: cuplat LED-ul intermitent 10 s: dezactivat
LED-ul clipește 2 s: se conectează LED-ul 2 s clipește: se deconectează
LED-ul clipește 0,25 s: alarmă (supratemperatură; tensiune > 16 V; ambele baterii < 10 V; o baterie < 2 V)
(înmulțire cu doi pentru 24 V)

Gamă automată 12/24 V

Cyrix-ct 12/24 detectează automat tensiunea sistemului.

Fără pierderi de tensiune

Combinatoarele de baterii Cyrix sunt un înlocuitor excelent pentru izolatoarele de diode. Caracteristica principală este că nu există practic nicio pierdere de tensiune, astfel încât tensiunea de ieșire a alternatoarelor sau încărcătoarelor de baterii nu trebuie să fie crescută.

Prioritizarea bateriei de pornire

Într-o configurație tipică, alternatorul este conectat direct la bateria de pornire. Bateria accesorie și, eventual, un propulsor de arc și alte baterii sunt conectate fiecare la bateria de pornire cu combinatoare de baterii Cyrix. Când un Cyrix simte că bateria de pornire a atins tensiunea de conectare, se va cupla, pentru a permite încărcarea paralelă a celorlalte baterii.

Detecție bidirecțională a tensiunii și alimentare de la ambele baterii

Cyrix detectează tensiunea ambelor baterii conectate. Prin urmare, se va activa și dacă, de exemplu, bateria accesorie este încărcată de un încărcător de baterie.
Cyrix-ct 12/24 are o sursă de alimentare duală. Prin urmare, se va închide și dacă tensiunea unei baterii este prea scăzută pentru a opera Cyrix.
Pentru a preveni funcționarea neașteptată în timpul instalării sau când o baterie a fost deconectată, Cyrix-ct 12/24 nu se va închide dacă tensiunea la una dintre cele două conexiuni baterie este mai mică de 2 V (baterie de 12 V) sau 4 V ( baterie de 24 V).

Conexiune paralelă în caz de urgență (Start Assist)

Cyrix poate fi activat și cu un buton (Cyrix rămâne cuplat timp de 30 de secunde) sau un comutator pentru a conecta manual bateriile în paralel. Acest lucru este util în special în caz de urgență când bateria de pornire este descărcată sau deteriorată.

Specificatii:

  • Greutate: 0,27 kg
  • Dimensiuni: 50 × 100 × 65 mm
  • Marca: Victron Energy
  • Tensiune de intrare: 12V, 24V
  • Tensiune de ieșire: 12V, 24V
  • Curent (A): 230A
  • Evaluare IP: IP54
  • Regiune: UK, Europa, America de Nord, Australia/Noua Zeelandă, în întreaga lume
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs