Sonda sonar Garmin Panoptix™ PS60 cu montare prin coca

Sonda sonar Garmin Panoptix™ PS60 cu montare prin coca View larger

WhatsApp Share

Cu ajutorul traductorului Garmin Panoptix™ PS60 puteți vedea pești și momeală înotând sub barca dvs. în timp real; chiar daca staționează. Aveți 3 moduri de vedere remarcabile: LiveVü Down, RealVü 3-D Down și RealVü 3-D Historical.

010-01406-00
Pret:  

19 272,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Sonda sonar Garmin Panoptix™ PS60 cu montare prin coca primesti 1927 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1927 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 578,10 lei.

Sonda sonar Garmin Panoptix™ PS60 cu montare prin coca

LiveVü Down

Oferă imagini sonar în mișcare în timp real. Puteți vedea peștii înotând spre si departandu-se de barcă. Puteți vedea pești mici de momeală și mari înotând  și chiar și momeala dvs.

RealVü 3-D Down

Va permite sa vedeti în 3-D în jurul ambarcatiunii chiar daca barca dvs. este staționară. Afisează istorie de doar 1 sweep.

RealVü 3-D Historical

Acest mod este folosit pentru a găsi pește în timp ce barca dvs. este in mișcare. Aceasta arată întreaga coloană de apă pe care ați parcurs-o în 3-D, din partea de jos a suprafeței și a tuturor peștilor din mijloc.

Garmin este primul brand care a adus imagini sonar Panoptix în barca dvs. Sonarul Panoptix este diferit de orice ati văzut vreodată pe apă. Acesta vă oferă posibilitatea de a vedea în jurul barcii dvs. în timp real. Puteți vedea peștele în coloana de apă în 3-D. De asemenea, puteți vedea momeala aruncată în apă și o puteți urmări în timp ce o recuperati. Puteți vedea peștii înotând în fața sau sub barca dvs. Puteți chiar ii vedeți urmarind momeala. Dar pentru a aprecia cu adevărat Panoptix, trebuie să il vezi. Este livrat cu un traductor Panoptix de montaj prin cocă, feronerie de montaj pe coca și bloc de carenaj.

Caracteristici tehnice:

Frecvenţă417 kHz
Alimentare144 W
Deschidere fascicul120°x90° Max
Adâncime maximă300 ft.
Adâncime/Viteză/TemperaturăDepth
Număr de piniEthernet
Lungime cabluPower Cable: 15 ft.; Ethernet Cable: 30 ft.
Unghiul dintre chilă şi orizontală/unghiurile etamboului acceptat(e)Up to 25° deadrise

Pachetul contine:

  • Traductor sonar cu montare prin coca Garmin Panoptix PS60 (cablu de rețea integrat de 30 de picioare, cablu de alimentare de 15 picioare)
  • Bloc carenaj
  • Feronerie de montaj din oțel inoxidabil
  • Conector RJ45 cu inel split
  • Documentație.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs