Set instrumente navigatie GARMIN GNX Wireless Sail Pack 52

Set instrumente navigatie GARMIN GNX Wireless Sail Pack 52 View larger

WhatsApp Share

Setul GARMIN GNX Wireless Sail Pack 52 contine instrumentele GNX™ Wind, GNX™ 20, gWind™ Wireless si traductor DST810.

010-01616-40
Pret:  

9 109,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Set instrumente navigatie GARMIN GNX Wireless Sail Pack 52 primesti 910 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 910 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 273,00 lei.

Set instrumente navigatie GARMIN GNX Wireless Sail Pack 52

Informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua decizii cu încredere

  • Include instrumentele maritime Garmin GNX™ Wind şi GNX 20, traductorul gWind™ Wireless 2 şi traductorul inteligent Airmar® DST810 pentru carenă
  • Instrumentele GNX Wind şi GNX 20 au afişaje LCD monocrome cu vizibilitate ridicată
  • Traductorul gWind Wireless 2 elimină instalarea cablurilor prin catarge până la 50 feet (15 m)
  • Traductorul inteligent DST810 pentru carenă oferă informaţii despre adâncimea şi temperatura apei, viteza în apă, plus detecţia atitudinii pentru date privind înclinarea transversală/echilibrarea şi tangajul/ruliul
  • Conectivitatea wireless la dispozitive cu tehnologie Bluetooth® permite calibrarea DST810 direct prin aplicaţia Cast de pe Airmar
  • Instalare plug-and-play uşoară cu reţeaua NMEA 2000®.

Aflaţi ce se întâmplă cu vântul şi cu apa

Cu GNX Wireless Sail Pack, veţi avea la dispoziţie tot echipamentul de care aveţi nevoie pentru a şti ce se întâmplă cu vântul şi apa.

Instrumentul GNX Wind

GNX Wind vă oferă datele necesare despre vânt pentru a lua decizii cu încredere. Dispunând de un afişaj LCD monocrom din sticlă lipită, luminat din spate, cu vizibilitate ridicată şi cu posibilitatea de a personaliza culorile luminii de fundal, GNX Wind interfaţează prin reţeaua NMEA 2000 pentru a afişa simultan 2 câmpuri de date şi o roză a vântului digitală, pentru a indica date despre vântul real şi aparent, asistenţa la virare, viteza ambarcaţiunii şi multe altele. Consumul redus de energie de 350 mW în lumina zilei (fără lumină de fundal) şi 400 mW noaptea (lumină de fundal de nivel mediu) este perfect pentru ambarcaţiuni cu vele. Setările care pot fi personalizate de utilizator vă permit să configuraţi dispunerea ecranului la opţiunea preferată. Configuraţiile afişajului includ peste 15 parametri maritimi importanţi pentru vânt, viteză şi navigaţie. Se poate conecta wireless chiar şi la un ceas inteligent maritim quatix® 3 cu GPS, prin tehnologia ANT®, pentru a transmite datele despre vânt direct către încheietura mâinii dvs.

Traductorul gWind Wireless 2

Traductorul gWind Wireless 2 oferă o soluţie uşor de instalat care elimină trecerea cablurilor prin catarge de până la 50 feet (15 m). Sunt trimise semnale precise despre vânt printr-o conexiune ANT direct către un instrument GNX Wind sau către un chartplotter Garmin GPSMAP® compatibil. Traductorul dispune de faimoasa tehnologie Nexus cu două aripi simetrice şi o elice cu 3 pale lamelare, pentru a oferi date precise despre viteza vântului şi unghiul stabil al vântului în condiţii de vânt mai slab.

Instrumentul maritim GNX 20

Afişajul uşor de citit al dispozitivului GNX 20 are cifre negre pe un fundal alb sau color pentru a indica în mod clar adâncimea apei, viteza ambarcaţiunii în apă, temperatura apei şi peste 50 de parametri maritimi şi privind ambarcaţiunea, prin reţeaua NMEA 2000. Setările care pot fi personalizate de utilizator vă permit să alegeţi dintre cele 5 configuraţii disponibile ale afişajului, pentru profiluri de ambarcaţiuni cu vele sau cu motor: funcţionare simplă, dublă şi triplă, plus indicator sau grafic pentru a afişa date despre vânt, adâncime şi viteză, sau pentru a personaliza paginile pentru a afişa datele maritime şi despre ambarcaţiune, care sunt cele mai importante pentru dvs. Afişajul cu sticlă lipită, cu lentilă cu strat antistrălucire, oferă o lizibilitate excelentă pe timp de zi şi de noapte, afişând cifre cu un contrast ridicat care pot fi mărite până la 36 mm. Utilizează doar 25 mA cu un consum de 350 mW ziua fără lumină de fundal şi de doar 400 mW cu o lumină de fundal de nivel mediu noaptea.

Traductorul inteligent Airmar DST810 pentru carenă

DST810 combină datele precise despre adâncime, viteză şi temperatură cu detecţia atitudinii pentru informaţii privind înclinarea transversală/echilibrarea şi tangajul/ruliul, pe care le transmite către reţeaua NMEA 2000® şi instrumentul GNX 20. Acest traductor multisenzor poate detecta adâncimi de până la 330 ft, oferă semnale de ieşire rapide privind viteza în apă la 5 Hz şi are o frecvenţă de lucru de 235 kHz cu fascicul în formă de evantai, de 10 x 44 de grade. În plus, conectivitatea wireless la dispozitive cu tehnologie Bluetooth® permite calibrarea DST810 direct prin aplicaţia Cast de pe Airmar. Calibrarea avansată a vitezei permite configurarea la mai multe unghiuri de înclinare transversală şi viteze.

1 Necesită senzor suplimentar.

Pachetul contine:

  • gWind™ Wireless 2 transducer
  • GNX™ Wind marine instrument
  • GNX™ 20 marine instrument
  • Airmar DST810 thru-hull smart transducer
  • 2 NMEA 2000® drop cable (2 meters)
  • NMEA 2000 power cable
  • 5 NMEA 2000 T-connectors
  • NMEA 2000 terminators
  • NiMH battery
  • Mast bracket
  • Mounting hardware
  • Documentation
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs