Motor electric MINN KOTA ULTREX 80 I-PILOT Link, 24V, 152 cm

Motor electric MINN KOTA ULTREX 80 I-PILOT 24V View larger


WhatsApp Share

Calcati pe pedala de picior Ultrex și simțiți puterea unui adevarat motor de trolling. Apoi apăsați butonul Spot-Lock pentru a rămâne automat pe locul de pescuit. Minn Kota a construit un nou GPS, alimentat de controlul automat al ambarcațiunilor. Singurul lucru pe care nu l-au făcut, este compromisul.

MK.560000
Pret:  

18 875,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Motor electric MINN KOTA ULTREX 80 I-PILOT Link, 24V, 152 cm primesti 1887 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1887 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 566,10 lei.

Motor electric MINN KOTA ULTREX 80 I-PILOT Link, 24V, 152 cm

Cool, liniștit, puternic: Nimic nu este mai rece sau mai silențios decât un Minn Kota. Comutatoarele  foarte mari disociază căldura, rezultând intr-o putere extinsă a bateriei și o durată mai lungă de viață a motorului. Și sistemul nostru unic de rulmenți reduce fricțiunea si, implicit, zgomotul in timpul pescuitului.

Caracteristici:

  • TEHNOLOGIA INTEGRATĂ A GPS-ului - Toate modelele Ultrex vin cu alegerea fie a noului i-Pilot, fie a noului i-Pilot Link, care are un nou Spot-Lock reinventat pentru cea mai precisă ancoră GPS inventata vreodată.
  • PORNIRE DE SIGURANȚĂ - Același direcție cu care sunteti obișnuiți, mai ușor de operat. Servodirecția reduce efortul și oboseala piciorului, ceea ce face ca Ultrex să fie motorul cel mai sensibil și cel mai receptiv pe care l-ați condus vreodată.
  • SPOT-LOCK REINVENTAT, JOG- Tocmai am luat cea mai de încredere caracteristică GPS la nivelul următor. Spot-Lock utilizează sistemul GPS pentru a vă bloca pe un loc de pescuit, iar acum l-am reproiectat pentru a funcționa mai inteligent și pentru a vă menține mai puternic și mai precis decât oricând. Actualizat cu algoritmi hardware și software pentru o mai bună precizie, Spot-Lock este cea mai precisă ancoră GPS de toate zilele. Puteți să vă vedeți cu noua citire "Distanța la fața locului" de pe telecomandă, pentru a vă arăta cât de aproape sunteți. În plus, noua caracteristică Jog vă permite să mutați Spot-Lock în trepte de 5 metri în orice direcție.
  • BLOCUL DE ÎNCHIDERE - Când iei piciorul pe pedala de picior a lui Ultrex, capul motorului rămâne îndreptat în direcția în care l-ai lăsat ultima - ca să-ți poți păstra direcția fără a-ți pierde mușcătura. Nu există recul sau reajustare - direcționare ușoară în fiecare zi.
  • NEW i-PILOT - Cel mai popular sistem de trolling GPS are acum un ecran LCD mai mare și un control mai intuitiv. Obțineți cele mai exacte spot-lock-uri vreodată, plus funcția Advanced Auto Pilot, înregistrarea pieselor și controlul vitezei, direcției și controlului vitezei de croazieră.

  • ULTREX PEDAL - Pedala de picior Ultrex nu seamana cu nimic din cea ati folosit vreodata. Sistemul de direcție clasică pentru picior cu servodirecție vă oferă răspuns instantaneu fără oboseală. Blocarea direcției menține motorul îndreptat în direcția în care ați lăsat-o atunci când piciorul dvs. părăsește pedala. Are butoanele Spot-Lock și AutoPilot direct pe pedala de picior, astfel încât să puteți marca un loc de pescuit sau să setați un curs direct de la pedala de picior.
  • Sistemul LIFT-ASSIST - Lift-Assist, din oțel inoxidabil, cu gaz de alimentare cu azot, face ca depozitarea și deplasarea să fie ușoare. Când vă deplasați, eliberați motorul și Lift-Assist il va lasa treptat în apă - rapid, dar fără impact.
  • STABILIZATOR DE TENSIUNE - Utilizează un arc integrat care aplică forța dacă motorul este stocat sau pus în funcțiune. Pe apă, care se traduce într-un motor fără joc, fără daune, cuplu redus de direcție și ani de funcționare silențios.
  • DIGITAL MAXIMIZER - Motoarele cu Digital Maximizer oferă până la cinci ori mai mult timp de funcționare într-o singură încărcare, consumand doar energia de care aveti nevoie. Aceste motoare au viteză reglabilă, astfel încât să stati viteza exactă și să lăsați Digital Maximizer să livreze cantitatea potrivită de energie, în timp ce vă conservă bateria - prelungind timpul pe apă.
  • UNIVERSAL SONAR 2 - Traductorul integrat oferă protecția sonar fără interferențe, senzor de temperatură a apei și tehnologie cu Dual Beam (200kHz / 83kHz) pentru o vizualizare extinsă și detaliile inferioare mai mari. Identifica majoritatea peștilor importanți. Pentru a vă asigura că obțineți cea mai clară și completă vedere a ceea ce sub apa, utilizați Humminbird cu tehnologia DualBeam PLUS™.
  • WEEDLESS WEDGE 2 PROP - Împingeți buruienile departe și resturile plutitoare fără a descărca acumulatorul sau sa fiti nevoid sa tăiați și descurcati vegetatia marina. Weedless Wedge™ 2 este dotat cu mânere întinse, cu lamele încovoiate pentru o performanță fără efort și cu siguranță.
  • AVANTAJ MINN KOTA - Arbore compozit indestructibil: arborele compozit este mai puternic decât oțelul. Se încinge la impact și nu se rupe sau corodează. De aceea suntem destul de încrezători ca să-i oferim o garantie pe viață.

CuloareNegru
Tip motorElectric
Putere motor80 lb
Tip cizmaLunga
Voltaj24 V
GPS incorporatDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs