Radio marin VHF ICOM GM600 cu DSC clasa A, 25W, IPX7

Radio marin VHF ICOM GM600 în conformitate cu GMDSS cu apeluri selective digitale clasa A (DSC). Afișaj LCD mare cu iluminare din spate cu receptor și taste dedicate pentru un acces rapid la funcțiile dispozitivului. Furnizat cu difuzor și microfon, set de montare, capac de protecție, cablu de alimentare, suport pentru microfon și manual de utilizare.

629030
Pret:  

8 324,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Radio marin VHF ICOM GM600 cu DSC clasa A, 25W, IPX7 primesti 832 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 832 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 249,60 lei.

Radio marin VHF ICOM GM600 cu DSC clasa A, 25W, IPX7

În conformitate cu Directiva MED pentru navele comerciale europene. Pentru certificările MED trebuie să utilizați convertorul PS-310 pentru a proteja radioul de întreruperea temporară a alimentării. Putere RF max 25 W - min 1W.

Radio VHF GMDSS cu DSC de clasă A

GM600 este un radiotelefon VHF GMDSS (Global Maritime Distress and Safety System) care poate fi folosit ca parte a echipamentului de sistem GMDSS cerut de SOLAS sau de multe reglementări maritime naționale. Când sunt instalate cu radioul GM800 MF / HF, radiourile GM600 și GM800 oferă un post de radio ideal GMDSS VHF, MF și HF.

Îndeplinește cerințele MED „Wheel Mark”

GM600 îndeplinește Directiva privind echipamentele marine privind cerințele europene privind echipamentele marine și a trecut prin teste riguroase de mediu și proces de asigurare a calității.

Acoperire cu rezistență la coroziune a panoului spate

GM600 este proiectat pentru a oferi o funcționare fiabilă și o durabilitate de lungă durată în medii maritime dure. De fapt, panoul frontal are protecție IPX7 (1m adâncime de apă timp de 30 de minute), iar panoul posterior are strat de rezistență la coroziune.

Respectă ITU-R M.493-13 DSC

DSC-ul încorporat oferă comunicare automată de primejdie și siguranță. Receptorul dedicat de monitorizare DSC monitorizează continuu canalul de apel DSC (CH70). Un total de 100 de numere MMSI pentru apel DSC (ID individual: 75, Grup: 25) pot fi stocate cu un nume de ID de 10 caractere. Utilizarea modului DSC Task oferă o operare DSC directă.

LCD TFT LCD cu unghi larg de vizualizare de 4,3 inch

LCD-ul TFT color de 4,3 inci oferă un unghi de vizualizare foarte mare de aproape 180 de grade și afișează caractere de înaltă rezoluție și pictograme funcționale. Chiar și atunci când radioul este instalat pe tabloul de bord, operatorul poate recunoaște în mod clar informațiile de afișare din diferite unghiuri de vizualizare. Afișajul modului de noapte asigură o lizibilitate bună într-un loc întunecat.

Oferă sunet puternic și clar

Difuzorul intern al GM600 îmbunătățește inteligibilitatea apelurilor primite. Prin adoptarea unui nou con de difuzor de hârtie impermeabil, difuzorul oferă o calitate superioară a sunetului cu o gamă largă de frecvențe și un răspuns de frecvență plat. În plus, radioul oferă un sunet puternic de 10W atunci când este conectat la un difuzor extern.

Interfață de utilizator intuitivă

O combinație între tastatura direcțională și tastele soft oferă o operare simplă. Principalele 12 funcții sunt atribuite tastelor funcționale (în partea de jos a afișajului) și comutate cu tastele stânga și dreapta. Tastatura clar etichetată oferă o intrare simplă. Butonul CH16 oferă acces cu o singură atingere la CH16.

Convertor DC-DC PS-310

Panoul din spate este acoperit cu strat de rășină termorezistentă pentru a rezista la coroziune. Convertorul DC-DC opțional PS-310 furnizează o putere stabilă de 12,6 V la GM600 fie de la o sursă de alimentare de 12 V, fie de 24 V (în funcție de versiune) și oferă o conexiune la pământ plutitoare. PS-310 protejează radioul de întreruperea momentană a puterii. PS-310 trebuie utilizat împreună cu GM600 pentru conformitatea certificării MED.

Radio marin VHF ICOM GM600 este furnizat cu:

difuzor și microfon, set de montare, capac de protecție, cablu de alimentare, suport pentru microfon și manual de utilizare

Accesorii optionale

Sursa de alimentare PS-310
Convertor DC-DC, care generează o tensiune de 12,6 V de la 12 V sau 24 V în funcție de versiune.

Notă: Pentru a îndeplini cerințele pentru certificatul MED, GM600 trebuie alimentat de o sursă de alimentare PS-310.

GPS incorporatNu
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs