Sonar GARMIN ECHOMAP Plus 62cv WW GT20 XDCR

Sonar GARMIN ECHOMAP PLUS 62CV WW GT20 XDCR - Combo de 6" echipat cu un traductor care include atât Garmin CHIRP, cât și  CHIRP ClearVü.

HG.010.01888.01
Pret:  

3 186,45 lei

-3%

PRP: 3 285,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Sonar GARMIN ECHOMAP Plus 62cv WW GT20 XDCR

- Include traductorul GT-20 care are Garmin CHIRP plus  CHIRP ClearVü  cu suporturi pentru tram și trolling pentru motoare electrice
- harta basic mondiala preîncărcată; compatibil cu BlueChart® g2 HD și BlueChart® g2 Vision® HD
- Built-in Quickdraw Contours software-ul de cartografiere instantaneu creează harti personalizate de pescuit pe ecran pe măsură ce pescuiți
- Dispune de  Wi-Fi® încorporat pentru a împerechea cu aplicația gratuită ActiveCaptain ™ pentru a accesa OneChart ™, notificări inteligente¹,
  Garmin Quickdraw™ comunitare și multe altele
- Distribuie punctele și rutele cu alte unități ECHOMAP™ sau STRIKER™

Combo de 6" echipat cu un traductor care include atât Garmin CHIRP, cât și  CHIRP ClearVü. Dispune de harti pre-încărcate la nivel mondial și  este compatibil cu BlueChart g2 HD și BlueChart g2 Vision HD. În plus, software-ul de cartografiere Quickdraw Contours crează instantaneu hărți personalizate de pescuit pe ecran pe măsură ce pescuiți. De asemenea, dispune de Wi-Fi încorporat pentru a se asocia cu aplicația gratuită ActiveCaptain pentru a accesa OneChart, ceea ce vă permite să cumpărați și să descărcați noi harti. ActiveCaptain vă oferă, de asemenea, acces la notificări inteligente, comunitatea ActiveCaptain pentru port și alte puncte de interes, date Quickdraw comunitare și multe altele.  Dispozitivele de montare transom și trolling sunt incluse.

Garmin CHIRP

Funcțiile de sonar încorporate ale ECHOMAP Plus 62cv includ sonarul nostru tradițional CHIRP, una dintre cele mai sofisticate tehnologii sonar disponibile pentru pescuitul și navigarea cu barca. SONAR-ul tradițional CHIRP oferă o separare și o definiție uimitoare a țintelor pesti clară, deoarece pune o tensiune mai mare asupra țintelor decât sonarul tradițional. De asemenea, oferă suportul tradițional pentru sonar pentru motoarele de tracțiune Minn Kota® și MotorGuide® cu traductoare integrate.

Imagini clare a zonei scanate

Scanerul sonor Garmin CHIRP ClearVü vă oferă o imagine aproape fotografică a ceea ce este sub barca dumneavoastră. Puteți vedea clar structura, obiectele submersate și peștii. Sonda tradițională Garmin CHIRP și sonarul de scanare CHIRP ClearVü sunt combinate într-un traductor.

The Garmin CHIRP Difference

The built-in sonar capabilities of ECHOMAP Plus 62cv include our CHIRP traditional sonar, one of the most sophisticated sonar technologies available for the fishing and boating public. CHIRP traditional sonar provides amazingly clear target separation and definition, because it puts even more energy onto the target than traditional sonar. It also provides traditional sonar support for Minn Kota® and MotorGuide® trolling motors with integrated transducers.

Clear scanning sonar images

Garmin CHIRP ClearVü scanning sonar gives you a nearly photographic image of what’s below your boat. You clearly see structure, submerged objects and fish. Garmin CHIRP traditional sonar and CHIRP ClearVü scanning sonar are combined into 1 transducer.

Quickdraw Contours pentru a crea propriile hărți

Creați instantaneu hărți personalizate de pescuit pe ecran, apoi adaptați-le pentru a se potrivi nevoilor dvs. Acestea sunt hărțile dvs. - le dețineți. Păstrați-vă datele sau comunicați-le cu comunitatea Quickdraw pe Garmin Connect ™.

Conectați-vă la aplicația ActiveCaptain

Aplicația noastră gratuită all-in-one ActiveCaptain vă permite să gestionați experiența dvs. marină din aproape oriunde. Creează o conexiune simplă, dar puternică între dispozitivul mobil compatibil și graficul dvs., diagramele, hărțile și comunitatea. Utilizați Wi-Fi-ul încorporat al combo-ului pentru a se asocia cu aplicația gratuită ActiveCaptain pentru a accesa OneChart, ceea ce vă permite să actualizați sau să cumpărați și să descărcați noi diagrame. ActiveCaptain vă oferă, de asemenea, acces la notificări inteligente¹, comunitatea ActiveCaptain pentru portul de agrement și alte puncte de interes, date Quickdraw Community și multe altele.

Caracteristici SailAssist

Vedeți unghiul și viteza vântului adevărat și aparent, precum și setul și driftul, precum și o privire. Pentru a vă ajuta să câștigați o marjă competitivă maximizând vântul, o pagină de orientare pre-cursa, care vă arată linia virtuală de pornire împreună cu câmpurile de date care prezintă valuri, timpul de functionare înainte de începere și un cronometru de curse.

Cele mai bune hărți Garmin pe apă

Treceți la BlueChart g2 HD sau BlueChart g2 Vision HD, care adaugă Auto Guidance² și alte caracteristici extraordinare. Un singur slot pentru cartele microSD ™ oferă o memorie extensibilă pentru achizițiile de hărți accesorii. Sau cumpărați hărți cu OneChart prin aplicația ActiveCaptain și sincronizați automat¹ cu cartograful dvs. compatibil, eliminând necesitatea unei cartele SD.

Suport de rețea pentru NMEA 2000®

Acesta gestionează NMEA 2000 pentru date despre motoare, senzori, sisteme audio FUSION-LINK™, autopilot și multe altele.

Luați ECHOMAP Plus cu dvs.

Când sunteți în afara apei, este ușor să păstrați combo-ul dvs. ECHOMAP Plus în siguranță și sigur. Nu trebuie să vă deranjezi prin conectarea și deconectarea firelor de la unitate deoarece cablurile se cuplează direct în suport. Acest lucru vă permite să instalați și să eliminați rapid ECHOMAP Plus de la alimentare și montare.

Pachetul contine:

  • ECHOMAP Plus 62cv
  • Traductor GT20-TM
  • Cablu de alimentare / date
  • Montare înclinată cu suport pentru eliberare rapidă
  • Capac protectie
  • Hardware
  • Documentație.

GPS incorporatDa
Diagonala ecran6 inch
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs