Sonar GARMIN GPSMAP 7407xsv

Proiectat pentru sportivi, marinari și curse de navigație care cer performanță ridicată, ușurință de operare și integrare a caracteristicilor. Combo-ul GPSMAP 7407xsv cu ecran lat, cu ecran tactil, de 7 inci, include sonda duală CHIRP Dual Plus CHIRP ClearVü și CHIRP SideVü cu cele mai bune imagini de pe apă.

HG.010.01379.12
Pret:  

7 289,84 lei

-3%

PRP: 7 515,30 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

    Sonar GARMIN GPSMAP 7407xsv

    • Afișaj lat cu ecran lat de 7 inci (800 x 480 WVGA).
    • Sondă inclusă CHIRP Dual Plus, CHIRP ClearVü și CHIRP SideVü cu cele mai bune imagini pe apă (sonda se vinde separat).
    • Sensibilitate internă de 10 Hz GPS / GLONASS.
    • Compatibil cu rețele Garmin Marine și NMEA 2000®, plus suport NMEA 0183.
    • Suportă modulul sonar profesionist GSD™ 26.

    GPS-ul intern de 10 Hz vă actualizează poziția de 10 ori pe secundă. GPSMAP 7407xsv este complet conectabil la rețea, incluzând Garmin Network și NMEA 2000 și oferă confortul conectivității integrate Wi-Fi.

    GPSMAP 7407xsv include sonda Dual CHIRP de 1 kW, cea mai sofisticată tehnologie disponibilă. Sonda Dual CHIRP oferă o separare și o definiție uimitor de clară a imaginilor, deoarece pune mai multă energie în țintă decât CHIRP. Vă oferă capacitatea de a afișa în același timp, pe ecran, un nivel scăzut / înalt, med / mare sau scăzut / med, sporind capacitatea dvs. de a distinge între pește și momeală.

    Acesta include, de asemenea, atât scanerul CHIRP ClearVü, cât și sonarul de scanare CHIRP SideVü, care oferă imaginile aproape fotografice ale peștilor și structura care trece mai jos și pe părțile laterale ale barcii. Garmin ClearVü ™ și Garmin SideVü ™ furnizează cele mai bune imagini cu sonare scanate pe apă. De asemenea, sunt acceptate traductoarele de transmisie cu motor de 50 kHz / 200 kHz, 77 kHz / 200 kHz și cu traductoare motoare Minn Kota® și MotorGuide® (vândute separat). GPSMAP include, de asemenea, capabilitatea de înregistrare sonar care coordonează momentul sincronizării sonarului cu poziția ambarcațiunii dvs. și salvează informații digitale pentru redarea pe un computer utilizând software-ul de planificare HomePort™.

    Garmin Marine Network și NMEA 2000 Support
    Compatibilitatea cu rețeaua vă permite să adăugați mai multe opțiuni la barca dvs. GPSMAP 7407xsv oferă suport pentru radar, autopilot, instrumente, ecrane multiple, FUSION-Link, senzori, module sonare de la distanță, comutatoare digitale, camere termice, buton rotativ GRID, joystick și tastatură.

    Adăugați radar Array sau Dome
    Puteți adăuga o gamă largă de radare marine Garmin, incluzând radarele deschise xHD2 sau radarele dome xHD cu caracteristici avansate de matrice deschise.

    GPSMAP 7407xsv vă permite să partajați caracteristici cu alte unități GPSMAP compatibile, cum ar fi sonar, radar, hărți suplimentare și date de utilizator, inclusiv puncte de parcurs, rute și piste. Datele de utilizator introduse în 1 chartplotter pot fi sincronizate automat cu alți chartplotteri într-o rețea.

    Poziția și poziția au fost refăcute de 10 ori pe secundă
    Aparatul GPS / GLONASS de 10 Hz rapid și receptiv vă ajută să vă reîmprospătați poziția și să vă îndreptați de 10 ori în fiecare secundă pentru a face mișcarea pe ecran mai fluidă. Efectuează până la 5.000 de puncte de parcurs corecte - și găsirea drumului înapoi la ele - rapid și ușor.

    Faceți upgrade cu cele mai bune hărți pe apă
    Două sloturi pentru cartele microSD ™ oferă o memorie extensibilă pentru achizițiile de hărți accesorii, cum ar fi LakeVü HD, LakeVü HD Ultra sau BlueChart® g2 sau BlueChart g2 Vision.

    Sistem de divertisment FUSION-Link
    Bucurați-vă de capacitatea de a controla toate sistemele audio compatibile FUSION-Link direct de pe afișajul compatibil al graficului.

    Compatibil cu traductoarele gWind™
    Garmin gWind, traductoarele gWind Wireless și gWind Race au o tehnologie twin-fin cu propulsor. Conectați la chartplotrele Garmin NMEA 2000 compatibile prin intermediul GND™ 10.

    Interfața Black Box
    Interfața GND 10 integrează fără efort instrumente și senzori Nexus cu familia Garmin. Convertește datele între rețeaua Nexus și NMEA 2000 pentru a oferi o compatibilitate fără probleme între produsele Nexus și Garmin.

    Aplicația Ultimate Connected Boating
    Wi-Fi integrat vă oferă acces la aplicația gratuită All-in-One ActiveCaptain ™, astfel încât să puteți gestiona experiența dvs. marină de oriunde. Creează o conexiune simplă, dar puternică între dispozitivul mobil compatibil și graficele, diagramele, hărțile și comunitatea de navigație Garmin. Oriunde vă aflați, veți avea acces nelimitat la hărțile dvs., abilitatea de a achiziționa noi hărți și diagrame și de a accesa comunitatea Garmin Quickdraw ™ Contours. Rămâneți conectat (ă) la notificările inteligente pe ecranul chartplotter. De asemenea, puteți planifica o excursie sau puteți prefecționa un lac, iar ActiveCaptain se va sincroniza automat cu cartografierul dvs. Chiar primiți notificări pentru actualizări de software și decideți când să le descărcați pe dispozitiv.

    Îmbunătățirea ghidării automate
    Doar introduceți locul în care doriți să mergeți și tehnologia patentată Garmin Auto Guidance² caută instantaneu prin grafice relevante pentru a crea o cale virtuală pe ecran, care vă ajută să evitați pragurile, apa puțin adâncă și alte obstacole. Puteți ajusta calea, introducând punctele intermediare la opririle sau reperele intermediare de-a lungul rutei dorite. Puteți revizui cu ușurință punctele de pericol de-a lungul căii calculate. Și puteți chiar să utilizați pilotul automat Garmin pentru a urma ruta Auto ghidare. Vă oferă posibilitatea de a calcula orele de sosire în orice punct de pe traseu (excelent pentru sosirile de sincronizare pentru a corespunde deschiderilor podurilor și altor evenimente critice de timp). Puteți salva rutele de ghidare automată pentru viitor , pe un card SD ™

    SOS apel simplificat - facilitează pentru oricine - chiar și cei care nu sunt familiarizați cu electronice marine sau protocoale radio - să solicite rapid asistența de la Coast Guard în caz de urgență. Prin simpla atingere a butonului SOS de pe afișajul cu ecran tactil al plotterului, radioul Garmin VHF în rețea se va regla automat la frecvența de urgență Channel 16 și va fi afișată o listă de situații posibile (foc, om peste bord, etc.). După selectarea opțiunii aplicabile, ecranul va furniza un script de apel de urgență aprobat de Garda de Coasta, împreună cu coordonatele GPS actuale lat / lung, care pot fi citite pentru respondenți - economisind astfel timp, prevenind panica și furnizând informațiile esențiale necesare salvatori pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil.

    GPX Waypoints Transfer - Dacă aveți puncte de traseu, piste sau rute frecvent utilizate pe produsul GPS al unui alt producător sau pe un dispozitiv portabil Garmin, acum este mai ușor ca oricând să le transferați pe noul dvs. chartplotter Garmin, prin intermediul formatării software-ului standard GPX. GPX este un format standard deschis pentru schimbul de date GPS între platforme și aplicații. Cu această tehnologie de interfață ușor de utilizat, Garmin a luat "nici un punct de întâlnire lăsat în urmă" la un nivel complet nou de comoditate.

    Caracteristici speciale de navigare - vântul, valuri, timpul depornire înainte de începere și un cronometru de curse care poate fi sincronizat pe toate produsele GPS din rețea Garmin pentru a calcula traseul virtual optim. Î De asemenea, puteți utiliza conectivitatea wireless integrată disponibilă pentru a accesa și controla o varietate de aplicații specifice marine, prin intermediul unor smartphone-uri sau tablete compatibile.

    GPS incorporatDa
    Diagonala ecran7 inch
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs