Sonar Garmin STRIKER™ PLUS 4, CHIRP, GPS

Cu sonarul Garmin STRIKER 4, vă va fi mai uşor ca oricând să găsiţi peştii. Marcaţi şi regăsiţi punctele de interes, rampele pentru bărci şi pontoanele şi distribuiţi-vă punctele de referinţă şi traseele preferate către alte combinaţii de dispozitive STRIKER şi echoMAP™.

010-01550-01
Pret:  

787,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Sonar Garmin STRIKER™ PLUS 4, CHIRP, GPS primesti 78 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 78 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 23,40 lei.

Sonar Garmin STRIKER™ PLUS 4, CHIRP, GPS

Detector de peşti CHIRP de 3,5 inci cu GPS

  • Detector de peşti color, uşor de utilizat, de 3,5 inci, cu GPS integrat de înaltă sensibilitate
  • Găsiţi peştii, apoi marcaţi locurile şi reveniţi la punctele de interes, pontoane şi rampe
  • Control facil prin intermediul tastaturii
  • Include un traductor de sonar CHIRP (77/200 kHz), cu putere de emisie (200 W RMS)/(1.600 W de la vârf la vârf)
  • Efectuaţi un upgrade la CHIRP de înaltă performanţă cu un traductor GT8 sau GT15 (fiecare este comercializat separat).

Graficele Smooth Scaling™ asigură afişarea neîntreruptă a imaginilor atunci când comutaţi între diferite intervale de adâncime. Istoricul sonarului vă permite să derulaţi înapoi imaginile sonarului pentru a marca punctele de referinţă omise anterior. În plus, dispozitivul are un indicator luminos integrat şi afişează date de viteză.

Include un suport de montare înclinabil/pivotant, un traductor CHIRP (77/200 kHz), piese de montare la pupa şi pe motorul de pescuit la trenă şi cablu de alimentare. Pentru CHIRP de înaltă performanţă, achiziţionaţi un traductor GT8 sau GT15 (fiecare dintre acestea fiind comercializat separat).

Profitaţi de claritatea CHIRP

Detectorul de peşti STRIKER 4 include un traductor CHIRP Garmin (77/200 kHz), care asigură un nivel semnificativ mai înalt de claritate şi detaliu pentru peşti şi structuri decât cel oferit de traductoarele convenţionale de 77/200 kHz.

În locul unei singure frecvenţe, CHIRP emite frecvenţe în continuu, de la cele inferioare la cele superioare, iar apoi, la revenirea semnalului, le interpretează individual. Deoarece frecvenţele oferă o gamă mai largă de informaţii, tehnologia sonarelor CHIRP poate crea arcade de peşti mai clare, cu o separare mai bună a ţintei.

Puteţi, de asemenea, realiza un upgrade la tehnologia CHIRP Garmin de înaltă performanţă, care oferă imagini de sonar cu o claritate de cristal, a căror calitate este depăşită doar de remarcabilul nivel de separare a ţintelor şi de rezoluţie de la adâncimile mici la cele mari. Pentru un pescuit mai bun, contururile fundului sunt vizibile mai clar, chiar şi la viteze înalte, iar zgomotul semnalului poate fi suprimat la adâncimile mari pentru a permite interpretarea mai rapidă a obiectelor de sub apă.

Marcaţi locaţiile preferate folosind GPS-ul de înaltă sensibilitate

Spre deosebire de detectoarele de peşti obişnuite, detectoarele STRIKER au integrat un sistem GPS de înaltă sensibilitate, care permite localizarea rapidă şi precisă a poziţiei curente, precum şi menţinerea locaţiei GPS oriunde aţi ajunge pe un lac. În plus, acestea vă permit să marcaţi locurile unde peştele muşcă şi să reveniţi la acestea în viitor.

Puteţi, de asemenea, marca pontoanele, rampele pentru bărci şi alte locaţii de pe lac. Este suficient să urmaţi traseul marcat pe ecran pentru a reveni la acestea oricând doriţi.

Navigaţi cu uşurinţă folosind harta cu puncte de referinţă

Deoarece detectoarele de peşti din seria STRIKER sunt dotate cu GPS de înaltă sensibilitate, vă puteţi vedea poziţia în raport cu punctele de referinţă marcate. Utilizaţi harta cu puncte de referinţă pentru a vizualiza, marca şi naviga cu uşurinţă la locuri precum grămezile de lemne uscate, buturugile sau pontoanele. Aceasta este, de asemenea, un excelent instrument care vă va permite să vă găsiţi calea către rampa pentru barcă.

Vizualizaţi viteza pe ecran

Puteţi vedea rapid şi uşor viteza bărcii dvs. pe ecranul detectorului dvs. de peşti STRIKER. Acesta este un excelent mijloc de a vă asigura că pescuiţi la trenă la viteza corectă pentru nadă şi specia de peşti. Este, de asemenea, un bun mod de a verifica dacă respectaţi limitele de viteză în zonele cu siaj controlat.

Pescuţi pe verticală cu indicatorul luminos integrat

Garmin STRIKER vă oferă un detector de peşti şi un indicator luminos într-o singură unitate. Ori de câte ori pescuiţi staţionar, de exemplu la copcă sau atunci când pescuiţi la dandinetă, indicatorul luminos integrat vă va indica fundul apei, starea acestuia (solid sau mâlos), dandineta sau nada îngreunată şi adâncimea la care se află peştele atunci când acesta traversează fasciculul sonarului.

Puteţi chiar urmări dandineta atunci când aceasta este ridicată şi eliberată şi puteţi vedea dacă peştele se apropie sau se îndepărtează de aceasta.

Luaţi detectorul de peşti oriunde cu dvs.

Este disponibil un kit portabil care vă protejează detectorul de peşti STRIKER cu GPS şi permite transportarea acestuia, fiind ideal pentru caiac, canoe sau pescuitul la copcă. Acesta include o baterie reîncărcabilă etanşă cu încărcător, un sistem integrat de control şi depozitare a cablului traductorului, un suport de montare cu ventuză a traductorului şi o plută.

Pachetul contine:

  •    Garmin STRIKER 4
  •    Traductor cu fascicul dublu
  •    Suporturi de montare la pupa şi pe motorul de pescuit la trenă
  •    Suport de montare înclinabil/pivotant
  •    Cablu de alimentare
  •    Documentaţie.

Caracteristici Fizice şi Performanţe Sonar Garmin STRIKER™ 4, CHIRP, GPS, traductor cu fascicul dublu

Dimensiuni fizice91,6 x 150,8 x 42,8 mm (3,6 inci x 5,9 inci x 1,6 inci)
Dimensiune afişaj4,9 x 7,3 cm (1,9 inci x 2,9 inci); diagonală de 8,7 cm (3,5 inci)
Rezoluţie afişaj480 x 320 pixeli
Tip afişajHVGA color
Greutate230 g (8,1 oz)
Rezistenţă la apăIPX7
Putere de transmisie200 W (RMS)

Funcţii şi Specificaţii Sonar

Sonar cu frecvenţă dublă (50/200 kHz)
Sonar (77/200 kHz) cu fascicul dublu
Frecvenţe suportate

Tradiţional: 50/77/200 kHz

CHIRP (medii şi înalte)

Adâncime maximă1.600 ft apă dulce*, 750 ft apă sărată*
Blocare ecran până la fundul apei (arată imaginile de la fundul apei în sus)
Grafic şi jurnal cu temperatura apei

Fishfinder Features

Zoom ecran divizat
Ultrascroll® (afişează peştii ţintă la viteze mari ale bărcii)
ID simbol peşti (ajută la identificarea peştilor ţintă)
Tehnologie AutoGain (minimizează interferenţele, maximizează ţintele)
Linie ajustabilă adâncime (măsoară adâncimea la care se află obiectele subacvatice)
A-scope (afişare în timp real a peştilor care trec prin fasciculul traductorului)
Senzor al temperaturii apei inclus

Suplimentar

Suplimentar
  • Suport de montare înclinabil/pivotant
  • GPS integrat
  • Funcţie de marcare a punctelor de referinţă
  • Curs peste sol (COG)
GPS incorporatDa
Diagonala ecran3.5 inch
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs