Caiac de pescuit cu pedale PELICAN The Catch 130 HDII, 3.56m, 1 persoana

Caiac de pescuit cu pedale PELICAN The Catch 130 HDII, 3.56m, 1 persoana View larger

WhatsApp Share

PELICAN THE CATCH 130 HYDRYVE II este un caiac de pescuit cu cârmă, cu sistem de propulsie cu pedale. Fabricat din materialul patentat RAM-X™ PREMIUM, acest caiac de pescuit este robust, ușor și ușor de mutat, așa că nu vei avea nevoie de ajutor pentru a-l aduce în locul tău preferat de pescuit.

KRP13P103
Pret:  

13 411,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Caiac de pescuit cu pedale PELICAN The Catch 130 HDII, 3.56m, 1 persoana primesti 1341 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1341 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 402,30 lei.

Caiac de pescuit cu pedale PELICAN The Catch 130 HDII, 3.56m, 1 persoana

Acest caiac sit-on-top are pedale reglabile și curele pentru picioare pentru a asigura o poziție confortabilă. Coca sa cu tunel oferă, de asemenea, o stabilitate excepțională, astfel încât să vă puteți aștepta întotdeauna la o zi plăcută pe apă. Sistemul de scaune ERGOCAST G2™ extrem de confortabil este proiectat cu un buzunar integrat în spătar care poate găzdui suport lombar suplimentar.

Caracteristici:

Sistem de pedale: Sistemul de pedale HyDryve II face manevrarea foarte usoara în apă puțin adâncă sau în jurul plantelor acvatice. Folosind pedalele, vei putea merge pe distanțe lungi fără să obosești. Acest caiac este, de asemenea, echipat cu o cârmă, care este ușor de controlat din lateralul scaunului.

Stabil: Coca tunelului oferă stabilitate maximă pentru o călătorie sigură și stabilă. De asemenea, face incredibil de ușor să intrați și să coborâți din caiac. Platforma sa lată și plată vă permite să vă ridicați în siguranță pentru a lansa și in drill cu peștele fără să vă împiedicați de echipamentul dvs.

Confortabil: Sistemul cu două poziții ERGOCAST G2™ este unul dintre cele mai confortabile scaune de pescuit Pelican. Multe buzunare situate pe scaun oferă mai mult spațiu pentru a vă depozita uneltele și uneltele de pescuit. De asemenea, este reglabil într-o poziție înaltă sau joasă și oferă diferite niveluri de sprijin.

Caracteristici de pescuit premium: Acest caiac de pescuit este echipat cu două șine de 4" și două de 8" pentru a vă configura accesoriile preferate. Aduceți la bord toate uneltele de pescuit esențiale datorită caracteristicilor multiple de depozitare ale acestui caiac, cum ar spatiile tank well din față și din spate cu corzi elastice, suporturile pentru sticle și cutii de echipament și o trapă de zi de 8" cu sac de depozitare. Pad-urile anti-alunecare și o curea de asistență pentru suport vă vor ajuta să vă deplasați în siguranță și rapid pe caiac. Caracteristicile premium suplimentare ale acestui caiac includ patru suporturi pentru lansete cu montare încastrată și un spatiu circular pentru accesorii. Deși vâslirea este opțională pentru acest caiac, aceasta vine și cu un sistem de fixare a padelei dacă aveți nevoie să vă eliberați mâinile, precum și patru dopuri de scurgere. Acest caiac este, de asemenea, compatibil cu geanta/lada de pescuit EXOCRATE™, o optiune ideala pentru organizarea uneltelor de pescuit.

Sigur: Procesul unic de fabricație permite includerea de elemente pultitoare suplimentare în interiorul carenei tuturor caiacelor sit-on-top Pelican pentru a îndeplini sau depăși standardele ABYC. THE CATCH 130 HYDRYVE II are o capacitate maximă de 193kg. Designul mai plat al carenei caiacului oferă, de asemenea, o stabilitate excepțională.

Ușor: Caiacele Pelican sunt fabricate dintr-o polietilenă cu greutate moleculară mare extrem de durabilă. Cu o greutate de 35kg, acest caiac este mai ușor decât alte caiace de pe piata din aceasi clasa și mai ușor de transportat.

Caiac de pescuit PELICAN The Catch 130 HYDRYVE II - specificatii tehnice:

  • Tip caiac: sit on top, de pescuit, premium
  • Material: polietilena RAM-X Premium
  • Platforma: KR13
  • Sistem de pedale HyDrive II
  • Numar persoane: 1
  • Capacitate maxima: 425 lbs - 192.78 kg
  • Lungime: 150" - 381 cm
  • Inaltime: 15" - 38 cm
  • Latime: 34" - 86 cm
  • Greutate: 78 lbs - 35.38 kg
  • Culoare: Fish Bone/Light Khaki.

*Padela se comanda separat.

Greutate maxima suportata (Kg)190
Capacitate1 persoana
Lungime ambarcatiune380 cm
Tip caiacde pescuit
Tip propulsie caiaccu pedale
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs