Impermeabilizator spray NIKWAX Leather Restorer, 300ml

Impermeabilizator spray NIKWAX Leather Restorer, 300ml View larger

WhatsApp Share

Nikwax Leather Restorer a fost proiectat specific si optimizat pentru echipament de piele neted, respirabil si impermeabil.

5020716491003
Pret:  

40,00 lei

 Disponibil la comanda
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Impermeabilizator spray NIKWAX Leather Restorer, 300ml primesti 4 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 1,20 lei.

Impermeabilizator spray NIKWAX Leather Restorer, 300ml

Imbracamintea, echipamentul si accesoriile de piele vor absorbi apa si se vor imbiba cand sunt folosite in conditii de umiditate crescuta si ploaie, iar atunci capacitatea de impermeabilizare va fi compromisa.

Cand pielea absoarbe apa, proprietatile speciale se pierd, rezultand intr-o piele uscata, rigida si predispusa deteriorarii. De-a lungul timpului, pielea se degradeaza.

In plus, cand pielea este uda, respirabilitatea acesteia scade. Din aceasta cauza, imbracamintea de piele transpira in interior din cauza condensului.

De aceea, tratamentul de impermeabilizare DWR trebuie mentinut, pentru a asigura confort si performanta. Prin folosire, pelicula DWR de pe echipamentul de piele, se pierde prin frecare. Nikwax Leather Restorer hraneste pielea, ajutand la pastrarea acesteia intr-o conditie optima si prelungind durata de viata a echipamentului tau.

Nikwax Leather Restorer a fost proiectat specific si optimizat pentru echipament de piele neted, respirabil si impermeabil.  

Nikwax Leather Restorer este absorbit in piele, acolo unde este nevoie mai mult si nu se va netezi mai mult decat trebuie. Fiind un produs pe baza de apa, poate fi folosit pe piele uscata sau umeda. Este ignifug, nu contine solventi daunatori sau compusi organici volatili si fluorocarburi.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizati intotdeauna si Nikwax Leather Cleaner. Nu e nevoie sa uscati suprafata de aplicare inainte. Agitati bine inainte de folosire. Urmariti instructiunile de ingrijire de pe eticheta.

Caracteristici:

  • protejati suprafata de lucru si asezati articolul uniform
  • tineti recipientu la o distanta de 15 cm de articol
  • aplicati uniform pe intreaga suprafata a articolului
  • asteptati 2 minute
  • indepartati substanta in exces si frecati bine cu un material fara scame
  • verificati cu atentie sa nu ramana zone care nu au fost tratate
  • pentru piele cu textura deschisa/colorata, testati inainte pe o portiune mai ascunsa

Pentru a impermeabiliza incaltaminte cu piele neteda folositi ceara pentru piele Nikwax Waterproofing Wax for Leather sau Nikwax Conditioner for Leather.

Pentru a impermeabiliza piele suede sau nabuc, folositi Nikwax Nubuck and Suede Proof. Pentru a impermeabiliza incaltaminte cu o combinatie de piele si material textil folositi Nikwax Fabric and Leather Proof.

Volum: 300 ml.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs