ALPINE X903D-DU2 Sistem Cu Navigatie Integrata Si Ecran De 9''

ALPINE X903D-DU2 Sistem Cu Navigatie Integrata Si Ecran De 9'' View larger

WhatsApp Share

Alpine introduce a 3-a generatie a sistemului Alpine Style pentru autocaravanele Fiat Ducato III, Citroen Jumper II, Peugeot Boxer II, . X903D-DU2 dispune de un ecran de 9''.

X903D-DU2
Pret:  

9 199,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului ALPINE X903D-DU2 Sistem Cu Navigatie Integrata Si Ecran De 9'' primesti 919 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 919 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 275,70 lei.

ALPINE X903D-DU2 Sistem Cu Navigatie Integrata Si Ecran De 9''

Noul design pivotant – Monitorul X903D-DU2 poate fi întors spre șofer sau copilot. Acest lucru simplifică introducerea destinației și îmbunătățește vizibilitatea afișajului chiar și în lumina directă a soarelui. Produsul este proiectat exclusiv pentru Fiat Ducato III (Tip 250/251 anul model 2006 și mai nou, inclusiv facelift-uri 2011 și 2014), Citroën Jumper II și Peugeot Boxer II. Este compatibil cu vehicule cu radio 1DIN sau pregătire radio. Autocaravanele cu radio sau navigație 2DIN (VP1 sau VP2) necesită un suport de instalare Alpine suplimentar (KIT-903DU-OEM).

Ușor de accesat de pe scaunul șoferului – Accesibilitatea este un factor important, mai ales în călătoriile lungi, când schimbați adesea posturile de radio sau schimbați setările de navigare. Sistemul Alpine Style este proiectat într-o configurație decalată față de bord – apropiindu-l de șofer pentru a fi ușor de atins fără a se apleca înainte.

Design nou cu codificatoare rotative – Noul panou de control de sub ecranul tactil de 9 inch include codificatoare rotative pentru reglarea ușoară a volumului și căutarea posturilor de radio, mai ales în timpul conducerii. Am inclus și un buton de activare directă a camerei.

One Look Display – Tehnologia inovatoare „One Look” cu ecran divizat de la Alpine vă permite să vizualizați harta de navigare și informațiile de redare audio dintr-o singură privire. Acest lucru elimină nevoia de a comuta între diferite aplicații.

Bluetooth încorporat
Tehnologie – Modulul Bluetooth încorporat permite conectarea fără fir a unui telefon mobil pentru o comunicare fără mâini. O interfață de utilizator foarte intuitivă face operarea extrem de ușoară. Bluetooth permite, de asemenea, streaming audio de pe telefon: conținutul audio sau chiar radioul pe internet poate fi ascultat fără fir pe sistemul Alpine.

Conectați-vă smartphone-ul – X903D-DU2 este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. Acest lucru oferă utilizatorilor de smartphone-uri o modalitate incredibil de intuitivă de a efectua apeluri, de a folosi navigația, de a asculta muzică și de a accesa mesaje doar cu un cuvânt sau o atingere. Puteți chiar să vă bucurați de Spotify, radio pe internet sau podcasturi în timp ce sunteți pe drum pentru o experiență cu adevărat conectată.

Specificatii:

  • Alpine introduce a 3-a generatie a sistemului Alpine Style pentru autocaravanele Fiat Ducato III, Citroen Jumper II, Peugeot Boxer II, . X903D-DU2 dispune de un ecran de 9″ cu funcție de rotire, care permite ca ecranul să fie îndreptat către șofer sau copilot. Acest lucru permite foarte ușor să vedeți și să controlați hărțile navigației și celelalte funcții.
  • A 3-a generație include butoane rotative noi pentru controlul ușor al volumului și căutarea posturilor de radio, precum și un buton de acces direct la cameră. De asemenea, am îmbunătățit cablajul pentru a face instalarea mai ușoară și mult mai rapidă.
  • X903D-DU2 dispune de sistemul de navigatie iGo Primo NextGen cu hărți TomTom preinstalate pentru 48 de țări, cu actualizări gratuite de hărți pentru 3 ani. Acum puteți alege dintre 3 profiluri diferite de caravana (măsuri: S/M/L) sau puteți introduce manual măsurătorile și greutatea caravanei dvs. Aceasta înseamnă că vor fi propuse numai rute potrivite pentru caravana dvs. specifică. De asemenea, puteți instala cu ușurință baze de date suplimentare pentru rulote pentru nevoile dvs. de camping.
  • X903D-DU2 include și compatibilitate Apple CarPlay și Android Auto.
  • Butoanele comenzilor de pe volan – Sistemul Alpine se poate conecta la butoanele comenzilor de pe volan. Veti avea control deplin la volum, telefon, control vocal, piese audio înainte/înapoi și multe alte comenzi.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs