Baterie Li-Ion INGCO 20V, 5Ah

Baterie Li-Ion INGCO 20V, 5Ah View larger

WhatsApp Share

Acumulatorul de 20V cu capacitatea de 5.0Ah Li-Ion de la INGCO poate fi utilizat intr-o gama larga de unelte si echipamente care necesita alimentare cu acumulator.

FBLI2003
Pret:  

277,86 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 24 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Baterie Li-Ion INGCO 20V, 5Ah primesti 27 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 8,10 lei.

Baterie Li-Ion INGCO 20V, 5Ah

Iata cateva exemple de utilizari ale acestui tip de acumulator:
1. Unelte electrice portabile: Acumulatorul poate fi utilizat pentru a alimenta diverse unelte electrice portabile, cum ar fi surubelnitele, ciocanele rotopercutoare, polizoarele, ferastraiele circulare portabile, pistoalele de vopsit etc. Inlocuind sursa de alimentare cu acumulator, ofera portabilitate si libertate de miscare in timpul lucrului.
2. Echipamente de gradinarit: Acumulatorul poate fi folosit in diverse echipamente de gradinarit, cum ar fi tunsorile de gard viu, motocoasele, suflantele de frunze, fierastraiele pentru ramuri etc. Acest lucru permite lucrul fara a fi restrictionat de cabluri de alimentare sau de prelungitoare.
3. Lampi si lanterne portabile: Acumulatorul poate fi utilizat pentru a alimenta lampi si lanterne portabile, oferind o sursa de lumina mobila si convenabila in diverse situatii, cum ar fi campingul, in aer liber sau in caz de intrerupere a alimentarii cu energie electrica.
4. Echipamente de masura si testare: Acumulatorul poate fi utilizat pentru a alimenta diverse echipamente de masura si testare, cum ar fi multimetrele, testerele de circuit, osciloscopurile portabile etc. Aceasta ofera o solutie mobila pentru a efectua masuratori si teste in diverse locatii.
5. Echipamente electronice portabile: Acumulatorul poate fi utilizat si pentru a alimenta diverse echipamente electronice portabile, cum ar fi radiouri portabile, boxe Bluetooth, camere foto sau video, echipamente GPS etc. Acesta ofera o sursa de alimentare convenabila si portabila pentru aceste dispozitive.
Este important sa utilizati acumulatorul in conformitate cu instructiunile producatorului si sa il incarcati si depozitati in mod corespunzator. Asigurati-va ca utilizati un incarcator compatibil cu acumulatorul si respectati masurile de siguranta adecvate in timpul utilizarii si manipularii acestuia.

Tip acumulator: Li-Ion

Tensiune: 20V

Amperaj: 5Ah.

Tip acumulatorLi-Ion
Amperaj5 A
Voltaj20 V
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs