Maşina de tuns gazon cu acumulator HONDA HRG 416X B PEEA, latime lucru 41cm, fără baterie şi încărcător

Maşina de tuns gazon cu acumulator HONDA HRG416X B. latime lucru 41cm, fără baterie şi încărcător View larger

WhatsApp Share

Cea mai remarcabilă noutate este intrarea Honda pe piața maşinilor de tuns gazon electrice pe baterie Li – Ion. Honda a lansat două modele premium complet noi inspirate din renumita gamă cu motoare pe benzină IZY, lider în segmentul său în Europa.

HRG416XB
Pret:  

2 826,00 lei

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Maşina de tuns gazon cu acumulator HONDA HRG 416X B PEEA, latime lucru 41cm, fără baterie şi încărcător primesti 282 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 282 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 84,60 lei.

Maşina de tuns gazon cu acumulator HONDA HRG 416X B PEEA, latime lucru 41cm, fără baterie şi încărcător

Urmând aceleaşi standarde de producţie a prestigioaselor game de maşini de tuns gazon cu motor pe benzină Honda IZY şi a maşinilor electrice pe baterie „IZY-ON”, modelele HRG416XB şi HRG466XB oferă performanţe excepţionale chiar şi în condiţii solicitante, cu 4,5 Nm și respectiv 6 Nm de cuplu. Ambele modele dispun de un nou design al motorului Brushless (fără perii ce asigură o eficiență optimă şi un nivel scăzut de zgomot de numai 91dB (A).

Sistemul de baterii universale
La echiparea cu baterie Li – Ion a mașinii de tuns gazon, Honda oferă trei opțiuni de baterii 4Ah, 6Ah și 9Ah, care alcătuiesc “Sistemul de baterii universale” pentru întreaga gamă de baterii, compatibilă atât cu gama de maşini de tuns gazon cât şi cu alte echipamente pe baterie “Hand Held” (suflantă, foarfecă de gard viu, trimmer).
Cu o tehnologie de control “Thermo-Smart” lider de clasă, care împiedică încălzirea bateriei chiar şi în condiţii pretențioase şi pe perioade lungi de utilizare, aceste unităţi oferă performanţe ridicate şi durată de viață lungă. Versiunea de 9Ah, la nivel profesional, este capabilă să ofere până la 45A de putere în cele mai dificile condiţii şi totală rezistenţă la intemperii, conform standardului IP56.

Avantajele gammei IZY-ON
Maşinile de tuns pe baterie Honda IZY-ON sunt o gamă exclusivă de mașini de tuns gazon concepute astfel încât îngrijirea gazonului să nu mai fie o sarcină monotonă și să devină o plăcere. Mașinile de tuns gazon Honda IZY sunt mașini concepute pentru pasionații de grădină: mașini de tuns gazon sigure cu carcasă din oţel, confortabile şi silenţioase, cu o estetică bună, care au fost concepute pentru a fi utilizate fără probleme, intuitiv şi foarte sigur, uşor de manevrat pentru întreaga familie. Chiar şi cel mai mic detaliu a fost studiat pentru a vă oferi toată eficienţa cu cel mai mic efort. De asemenea, se remarcă printr-un excelent raport calitate - preţ. Prin urmare sunt modele foarte interesante, mai ales potrivite pentru utilizări hobby.

Tunderea și colectarea
Secretul unei mașini de tuns gazon este faptul că este capabilă să tundă și să colecteze perfect în orice stare a ierbii, chiar dacă este prea crescută și udă. Gama Honda IZY are toate elementele pentru a face acest lucru: lama perforată, cu un design brevetat, rezistenţă mare la rupere şi o calitate de tăiere foarte bună, cu sistemul de ventilație spate, care crește fluxul de aer şi îmbunătăţește colectarea. Combinația înțeleaptă a acestor tehnologii exclusiv de către inginerii Honda are ca rezultat tăierea şi colectarea perfectă, pe care le veți găsi doar în maşinile de tuns gazon Honda.

Tehnologia care face diferența
Mașina de tuns gazon Honda HRG416XB are toate avantajele tehnologice ale gamei Honda IZY, cum ar fi lama perforată brevetata cu 8 caneluri și formă Vortex. Datorită fluxului de aer, nivelul sonor este controlat (cu 30% mai mic). În plus, a fost fabricată dintr-un material inteligent care se îndoaie atunci când este lovit. Acest lucru împiedică carcasa să se rupă sau să îndoaie arborele motorului. În cazul unei lovituri trebuie înlocuită numai lama.

Rezistentă şi durabilă
Carcasa maşinii de tuns gazon Honda HRG416XB este realizată din oțel, robustă, rotunjită şi cu tratament anticoroziv. Ușor de curățat, design rotunjit, cu ventilație spate, constând dintr-un sistem patentat de fante în carcasă, iar poziţia carcasei față de sol ajută la îmbunătățirea colectării ierbii.

Caracteristici tehnice:

Motor electricBrushless
Putere nominală1000 W
Autonomie cu bateria de 4AhPână la 35 min – 350 mp
PornireComutator de pornire
Dispozitiv de siguranţăMotor Stop
MânerePliabile
TransmisiePrin împingere
Înălţimea de tăiere6 poziţii (2,0 – 7,4 cm)
Lăţimea de tăiere41 cm
Capacitate sac colector50 litri
Capacitate de lucru300 mp-h – în funcţie de condiţiile de lucru
Suprafaţa de lucru recomandată350 mp cu baterie 4Ah
Nivel acustic directive 2000/14/CEE91 db (A)
Material carcasăDin oţel
Dimensiuni (L x l x h)141 x 45 x 98 cm
Greutate22,5 kg (fără baterie)
Grad de izolaţie / impermeabilitateIP54

Acumulatorul si incarcatorul se achizitioneaza separat:

Acumulator HONDA DP3640XA E, Li-Ion 36V 4Ah

Acumulator HONDA DP3660XA E, Li-Ion 36V 6Ah

Acumulator HONDA DPW3690XA E, Li-Ion 36V 9Ah

Incarcator rapid de baterie HONDA CV3680XA EM.

Tip motorElectric
Putere motor1000 W
Latime de lucru41 cm
Tip acumulatorLi-Ion
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs