Aspersor oscilant Gardena AQUA M 18702

Aspersor oscilant Gardena AQUA M 18702 View larger

WhatsApp Share

Cu aspersorul oscilant Aqua M de la GARDENA, nu va trebui niciodată să depindeți de ploaie pentru a vă uda iar gazonul. Acum depinde de dvs. să decideți când este udată grădina dvs. Mai mult, veți fi siguri că de fiecare dată când udați, se face în mod fiabil și - mai presus de toate - uniform, fără a se forma bălți. Bucurați-vă de fiecare centimetru de vară.

18702
Pret:  

180,99 lei

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Aspersor oscilant Gardena AQUA M 18702 primesti 18 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 18 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 5,40 lei.

Aspersor oscilant Gardena AQUA M 18702

Aspersorul este proiectat pentru suprafețe cu dimensiuni cuprinse între 110 și 250 m². Este extrem de simplu de utilizat și gata de utilizare într-o clipă. După ce ați conectat furtunul, glisorul vă oferă opțiunea de a seta intervalul între 8 și 18 metri.

Lățimea sprayului rămâne întotdeauna max. 14 metri, deși aveți opțiunea suplimentară de a uda doar o parte a gazonului. Utilizarea metalului asigură menținerea unei greutăți ușoare, rămânând totuși ferm pe sol.

Sprinklerul GARDENA Made in Germany Aqua M este fabricat din materiale de calitate superioară, ceea ce este evident mai ales din două detalii demne de remarcat: în primul rând, sprinklerul este protejat împotriva radiațiilor UV, iar înghețul nu îl afectează deloc.

Un filtru metalic este amplasat pe racordul de apă, astfel încât particulele de murdărie să nu poată pătrunde în aspersor. Filtrul apare prin rotirea conexiunii și poate fi apoi îndepărtat și clătit convenabil sub apă.

La celălalt capăt este plasat un ac fin în capacul cu șurub, pe care îl puteți folosi pentru a deschide duzele sprinklerului atunci când acestea se înfundă prin depuneri de var.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs