Aer conditionat portabil EcoFlow Wave 2 6100 BTU

Aer conditionat portabil EcoFlow Wave 2 6100 BTU View larger

WhatsApp Share

EcoFlow Wave 2 este versiunea noua, cu 20% mai compacta si 27% mai puternica decat modelul precedent, fiind cel mai puternic si compact aparat de aer conditionat portabil de pe piata

ZYDKT210-EU
Pret:  

4 399,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Aer conditionat portabil EcoFlow Wave 2 6100 BTU primesti 439 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 439 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 131,70 lei.

Aer conditionat portabil EcoFlow Wave 2 6100 BTU

Compresorul performant ii permite sa scada temperatura cu 10℃ in doar 5 minute (5100BTU) sau sa creasca temperatura cu 10℃ in 5 minute, pe modul de incalzire (6100BTU).

Asigurati-va temperatura optima in casa, in casa de vacanta, in rulota, oriunde.

EcoFlow Wave 2 este un aparat de aer conditionat portabil cu functii de racire si incalzire, perfect pentru o varietate de aplicatii. Nu necesita instalare complicata si este foarte silentioasa. In plus, il puteti alimenta in mai multe moduri - inclusiv cu o baterie reincarcabila care este disponibila pentru vanzare separat.
Aplicatii multiple
Ai parte de aer racoros in zilele calde si te bucuri de caldura iarna. Aparatul de aer conditionat portabil Wave 2 de la EcoFLow este perfect pentru orice anotimp si isi va gasi multe utilizari in diferite situatii. De exemplu, il poti folosi cu succes intr-un rulota, intr-o casa mica, pe un iaht sau chiar intr-un cort. Ofera-ti tie si celor dragi temperatura optima in aproape orice situatie.

Incalzire si racire rapida
Wave 2 este primul aparat de aer conditionat portabil din lume care ofera atat functii de incalzire, cat si de racire. Este echipat cu un compresor special conceput care garanteaza performante de neegalat. Ce inseamna asta in practica? Wave 2 ofera pana la 5100 BTU pentru racire si 6100 BTU pentru incalzire. Aceasta inseamna ca dureaza doar aproximativ 5 minute pentru a creste temperatura intr-o camera de 10 m3 de la 20°C la 30°C sau ca sa o scada de la 30° C la 20°C.

Fara instalari complicate
Aparatul de aer conditionat Wave 2 de la EcoFlow este gata de utilizare aproape imediat scos din cutie. Nu necesita instalare complicata si este foarte usor de utilizat. In plus, datorita dimensiunilor sale relativ mici, este perfect chiar si pentru camerele mici. Cu toate acestea, acesta nu este sfarsitul facilitatilor oferite de Wave 2 - folosindu-l in modul de racire (cu umiditate sub 70%), nu este nevoie sa scurgeti apa - aceasta va fi eliberata sub forma de vapori. Nota: in modul de incalzire, este necesara scurgerea apei.

Functionare silentioasa
EcoFlow Wave 2 va functiona perfect si noaptea - nu va faceti griji ca va va deranja odihna. In modul Sleep, nivelul sau de volum este de numai aproximativ 44 dB - uita de zgomotul enervant! Asezati aparatul de aer conditionat in rulota, casa sau cort, asigurati-va o temperatura optima si bucurati-va de confort - Wave 2 combina performanta impresionanta si functionarea fara zgomot.

Durata lunga de functionare cu o baterie suplimentara
De asemenea, este disponibila spre vanzare o baterie suplimentara, care va permite aparatului de aer conditionat sa functioneze fara fir. Eliberati-va de cabluri si obtineti mai multa libertate! Cu un timp de functionare de pana la 8 ore in modul Eco, va puteti bucura de caldura sau racoare placuta pentru o perioada lunga de timp. Acum puteti folosi aparatul de aer conditionat oriunde - nu trebuie sa fiti limitat de reteaua electrica.
Optiuni de alimentare multiple
Exista mai multe moduri de a va alimenta aparatul de aer conditionat, astfel incat sa il puteti utiliza confortabil in aproape orice situatie. Daca sunteti acasa, pur si simplu conectati unitatea la o priza de curent alternativ. Te afli intr-o locatie in care accesul la electricitate este dificil sau imposibil? Foloseste o baterie suplimentara, panouri solare, un incarcator de masina sau o statie electrica portabila! Cu EcoFlow va puteti pregati cu usurinta pentru orice circumstanta.

R290 ecologic
EcoFlow creeaza solutii care nu sunt doar usor de utilizat, ci si sigure pentru mediu. Aparatul de aer conditionat Wave 2 foloseste agent frigorific natural R290, care este curat, ecologic si va poate oferi racoarea la care visati in zilele caniculare. De asemenea, nu produce ozon si ajuta la reducerea amprentei sale de carbon.

Ecosistem extins
Wave 2 este doar inceputul. Combinati aparatul de aer conditionat cu o statie de alimentare Delta 2 sau Delta Max (sau bateriile suplimentare ale acestora) si obtineti timpi de functionare si mai mari de pana la 7-14 ore in modul Eco. De asemenea, puteti utiliza o alta statie portabila cu o putere de cel putin 820 de wati. Obtineti mai multe optiuni si bucurati-va de temperatura optima chiar si pe tot parcursul zilei!

Accesorii utile
Veti gasi in pachet si cateva accesorii utile incluse, care va vor permite sa utilizati in mod liber aparatul de aer conditionat in diferite locuri si sa il adaptati nevoilor dvs. actuale. De exemplu, puteti conecta conducte de aer la acesta pentru o racire mai directionata. O astfel de solutie este excelenta pentru o rulota si, de asemenea, va permite sa plasati unitatea la distanta dorita.

Ce contine pachetul:

  • Unitate Aer conditionat EcoFlow Wave 2,
  • Manual de utilizare,
  • Capac adaptor conducta de evacuare (A, B si C),
  • Bobinator,
  • Placa de aerisire pentru fereastra,
  • Conducte de evacuare (D, E),
  • Teava de scurgere.

Aer conditionat portabil EcoFlow Wave 2 - specificatii tehnice:

Putere de racire / incalzire1500W / 1800W (5100 BTU / 6100 BTU)
Suprafata de racire≤ 10 m²
Interval de control al temperaturiiDe la 16°C la 30°C
Moduri disponibileRacire, Incalzire, Ventilator, Rapid, Lent, Eco
FrigorificR290 (130g)
Debit aer290 m3/h
Puterea nominala de intrare pentru racire/incalzire(AC) 550W / 600W
Puterea nominala de intrare pentru racire/incalzire(DC) 495W / 540W
Putere maxima de racire/incalzire700W
Intrare AC100-240 V ~50/60 Hz, 820W max.
Intrare (incarcator auto)12V / 24V 8 A, 200W max.
Intrare (incarcare solara)11-60V 13A, 400W max.
Puterea de intrare a bateriei externe700W max.
Functia No-DrainDa, in modul de racire
Functia de oprire la supraincarcareDa
ImpermeabilIPX4
Nivel de volum44-56 dB
Interval de presiune permis(presiune inalta / presiune joasa) 2,24 MPa / 0,74 MPa
Temperatura de operareDe la 5°C la 50°C
Temperatura de depozitareDe la -10°C la 60°C
Latime de banda Wi-Fi2412-2472 MHz (20 m) / 2422-2462 MHz (40 m)
Putere Wi-Fi maxima16,54 dBm
Raspuns in frecventa Bluetooth2402-2480 MHz
Max. Putere Bluetooth0,02 dBm
Greutate Aprox.14,5 kg
Dimensiuni518 x 297 x 336 mm
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs