HobbyMall® - Free Time Accesories este marca inregistrata

HobbyMall® - Free Time Accesories este marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci sub nr. 149691 / nr. depozit M 2016 007616. Toate drepturile asupra marcii sunt rezervate. Textele nu pot fi preluate de pe site fără acordul scris al SC Allbuy International SRL.

In conformitate cu art. 36 alin 1,2,3din Legea 84/1998 republicata incepind din data de 24.10.2017, in calitate de titular al marcii avem dreptul sa interzicem oricaror terti sa foloseasca in activitate lor comerciala un semn identic sau asemanator cu marca aceasta.

Conform Art. 90. - (1) Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda de la 50.000 lei la 150.000 lei savarsirea, fara drept, a urmatoarelor fapte:

a) contrafacerea unei marci;

b) punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care il prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate;

c) punerea in circulatie a produselor care poarta indicatii geografice ce indica sau sugereaza ca produsul in cauza este originar dintr-o regiune geografica, alta decat locul adevarat de origine, in scopul inducerii in eroare a publicului cu privire la originea geografica a produsului.