Casti wireless Over-Ear ANKER Soundcore Space Q45, Adaptive Active Noise Cancelling, LDCA Hi-Res, Bluetooth 5.3, Alb

Casti wireless Over-Ear ANKER Soundcore Space Q45, Adaptive Active Noise Cancelling, LDCA Hi-Res, Bluetooth 5.3, Alb View larger

WhatsApp Share

Castile Anker SoundCore Space Q45 ofera o calitate audio de inalta rezolutie. Dotate cu tehnologia Adaptive Active Noise Cancelling, cu 50 de ore autonomie si suport LDAC pentru rezolutie audio inalta. O incarcare de 5 minute garanteaza 4 ore de redare audio.

A3040G21
Pret:  

677,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Casti wireless Over-Ear ANKER Soundcore Space Q45, Adaptive Active Noise Cancelling, LDCA Hi-Res, Bluetooth 5.3, Alb primesti 67 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 67 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 20,10 lei.

Casti wireless Over-Ear ANKER Soundcore Space Q45, Adaptive Active Noise Cancelling, LDCA Hi-Res, Bluetooth 5.3, Alb

98% mai putin zgomot pentru calatorii confortabile
Sistemul de anulare a zgomotului complet modernizat vizeaza si blocheaza o gama mai larga de zgomote, de la motoarele de avion la plansul bebelusilor. Bucurati-va de spatiu personal oriunde mergeti cu castile cu anulare a zgomotului Space Q45.Indiferent daca va aflati in interior, in aer liber, in timpul navetei sau in timpul zborului, sistemul adaptiv de anulare a zgomotului de la Space Q45 va selecta automat un nivel adecvat pentru a se potrivi cu locatia dvs. De asemenea, utilizati aplicatia pentru a alege 1 din cele 5 niveluri de anulare a zgomotului.

Ideal pentru calatorii
50 de ore de autonomie in modul de anulare a zgomotului vor acoperi un zbor in jurul lumii fara a fi nevoie de reincarcare. In modul normal, obtineti pana la 65 de ore de redare, iar daca aveti bateria descarcata, incarcati timp de 5 minute pentru 4 ore de autonomie.

Ascultati fiecare detaliu
Difuzoarele de 40 mm au o diafragma inovativa cu strat dublu realizata din matase si materiale ceramice pentru a produce un sunet cu bas intens si inalte clare. Castile cu anulare a zgomotului Space Q45 suporta, de asemenea, LDAC pentru sunet Hi-Res Audio Wireless.Modul LDAC transmite cu pana la 3× mai multe date decat codecurile Bluetooth standard pentru o experienta uimitoare de inalta rezolutie, chiar si atunci cand utilizati castile Space Q45 Bluetooth in modul wireless.

Mai mult decat confort
Castile cu anulare a zgomotului Space Q45 echilibreaza un design rafinat, o constructie ergonomica si detalii care sporesc confortul pentru o experienta completa.

Siguranta si fixare buna
Castile cu anulare a zgomotului Space Q45 sunt pline de detalii care sporesc confortul. Balamalele din aliaj de aluminiu se flexeaza pentru a se adapta la forma capului dvs., iar perna capitonata are un design glisant fara cusur pentru o extensie usoara. Pentru a se potrivi urechilor de dimensiuni diferite, cupele pentru urechi au un diametru mai mare, plus o amortizare moale si elastica pentru ore si ore de confort.

Aplicatie SoundCore
Alegeti din 22 de presetari EQ, selectati un nivel adecvat de anulare a zgomotului si de transparenta, setati limitele nivelului de volum, personalizati comenzile si multe altele.

Transparenta personalizata
Castile cu anulare a zgomotului Space Q45 au, de asemenea, modul Talk, care va permite sa vorbiti cu usurinta cu persoanele din apropiere, in timp ce cele 5 niveluri de transparenta din aplicatie va permit sa alegeti cat de mult din mediul inconjurator lasati sa patrunda.

Conexiune MultiPoint
Conectati castile cu anulare a zgomotului Space Q45 la 2 dispozitive in acelasi timp - ideal pentru atunci cand doriti sa treceti de la ascultarea muzicii la participarea in conferinte si la efectuarea de apeluri.

Casti wireless Over-Ear ANKER Soundcore Space Q45 - specificatii tehnice:

  • Brand: Anker  
  • Bluetooth: 5.3  
  • Brand compatibil: Universal  
  • Compatibilitate: Universal  
  • Conectivitate: MicroUSB   Wi-Fi  
  • Continut pachet: casti wireless, husa calatorie, cablu audio 3.5mm, cablu incarcare USB-C  
  • Culoare: Alb  
  • Dimensiuni: 161 x 88 x 189 mm  
  • Functii: Wi-Fi   Design pliabil  
  • Garanție: 24 luni  
  • Greutate produs: 294.84 grame  
  • Material: ABS   Aluminiu  
  • Raza de actiune: 15m  
  • Timp de incarcare: 3 ore  
  • Timp de vorbire: 50  
  • Tip: Casti bluetooth  
  • Tip alimentare: Baterie  
  • Tip conector 1: MicroUSB.
CuloareAlb
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs