Card de memorie MicroSDHC U1 Verbatim, 16GBPremium, CL10

Card de memorie MicroSDHC U1 Verbatim, 16GBPremium, CL10 View larger

WhatsApp Share

Cardurile de memorie microSDHC sunt în prezent unele dintre cele mai mici carduri de pe piață. Au fost create special pentru telefoanele mobile, folosesc foarte puțină putere și astfel cresc durata de viață a bateriei. Ele pot fi, de asemenea, utilizate în dispozitive GPS, playere MP3, camere digitale și dispozitive PDA.

44010
Pret:  

20,90 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Card de memorie MicroSDHC U1 Verbatim, 16GBPremium, CL10 primesti 2 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 0,60 lei.

Card de memorie MicroSDHC U1 Verbatim, 16GBPremium, CL10

Cardurile de memorie microSDHC sunt în prezent unele dintre cele mai mici carduri de pe piață. Au fost create special pentru telefoanele mobile, folosesc foarte puțină putere și

astfel cresc durata de viață a bateriei. Ele pot fi, de asemenea, utilizate în dispozitive GPS, playere MP3, camere digitale și dispozitive PDA.

Lista dispozitivelor compatibile se extinde în fiecare zi - cardurile de memorie microSD Verbatim sunt compatibile cu toate dispozitivele care au o intrare SDHC atunci când sunt

utilizate împreună cu un adaptor SD.

Toate cardurile se bazează pe cea mai recentă tehnologie de gestionare a drepturilor de autor care asigură transferul legal al proprietății digitale (imagini, filme, muzică etc.)

printr-o rețea de calculatoare pentru uz personal.

Cardurile SD High Capacity (SDHC) sunt carduri de memorie SD noi care se bazează pe specificația SDA 2.0 și ating o capacitate de peste 2 GB. Beneficiile includ capacitate

crescută și viteze mai mari de transfer de date. Specificația clasei de viteză clasifică cardurile în diferite clase în funcție de performanță și definește metode de măsurare a

acesteia. Specificația Clasa 10 specifică o rată de transfer minimă de 10 MB/s.

Sigla microSDHC este o marcă comercială.

Un produs mai ecologic. Conține mai puțin plastic.

Acest ambalaj conține în medie cu 90% mai puține materiale plastice decât înainte.

  • Capacitate: 16 GB
  • Viteza de scriere: 10 MB/sec
  • Viteza de citire: 10 MB/sec
Garantie24 luni
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs