Cablu BASEUS Pudding Series, USB la USB-C, 100W, Fast Charging, 1.2m, Albastru

Cablu BASEUS Pudding Series, USB la USB-C, 100W, Fast Charging, 1.2m, Albastru View larger

WhatsApp Share

Baseus Pudding Series USB la USB-C 100W este un cablu de incarcare rapida si transfer de date pentru dispozitive cu port de tip C.

P10355703311-00
Pret:  

14,99 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Cablu BASEUS Pudding Series, USB la USB-C, 100W, Fast Charging, 1.2m, Albastru primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 point care pot fi convertite intr-un voucher de 0,30 lei.

    Cablu BASEUS Pudding Series, USB la USB-C, 100W, Fast Charging, 1.2m, Albastru

    Baseus Pudding Series USB la USB-C 100W este un cablu de incarcare rapida si transfer de date pentru dispozitive cu port de tip C. Acest cablu poate suporta viteze rapide de incarcare de pana la 100 W si viteze de transfer de date de pana la 480 Mbps. In plus, cablul este proiectat si cu un capac anti-incurcare si anti-rupere pentru a ajuta la protejarea cablului de deteriorari nedorite in timpul utilizarii.

    Cablu de incarcare rapida de la USB la USB- C din seria Baseus Pudding de 100 W
    Baseus Pudding Series USB Type-C 100W este un cablu de incarcare rapida si transfer de date pentru dispozitive cu port de tip C. Acest cablu poate suporta viteze rapide de incarcare de pana la 100 W si viteze de transfer de date de pana la 480 Mbps. In plus, cablul este proiectat si cu un capac anti-incurcare si anti-rupere pentru a ajuta la protejarea cablului de deteriorari nedorite in timpul utilizarii.

    Suporta incarcare rapida
    Cu o capacitate maxima de pana la 100 W, acest cablu poate incarca rapid dispozitivele mobile cu porturi de tip C. Acest lucru economiseste timpul de incarcare si va ajuta sa incarcati complet bateria rapid.

    Viteza mare pentru transfer de date
    Cu viteze de transfer de date de pana la 480 Mbps, acest cablu va permite sa transferati date intre dispozitive rapid si usor.

    Design unic
    Cablul USB Type-C 100W din seria Baseus Pudding are culori elegante si un design unic cu o carcasa transparenta.

    Compatibilitate larga
    Acest cablu este compatibil cu multe dispozitive electronice cu port de tip C, inclusiv smartphone-uri, tablete si alte dispozitive.

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs