Panou de control VICTRON ENERGY Digital Multi Control 200/200A

Panou de control VICTRON ENERGY Digital Multi Control 200/200A View larger

WhatsApp Share

Acest panou este realizat atât pentru Multi, cât şi pentru Quattro. Permite setările de limitare de curent PowerControl şi PowerAssist pentru două surse CA: curent de la generator şi de la reţea, de exemplu. Domeniu de setare: până la 200 Amp. Luminozitatea LED-urilor este redusă automat pe timp de noapte.

REC020005010
Pret:  

850,74 lei

-102,09 lei

PRP: 952,83 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 60 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Panou de control VICTRON ENERGY Digital Multi Control 200/200A

DMC este un panou de contorl de la distanță conceput pentru a funcționa cu toate sistemele Multis / Quattro și Multi / Quattro. Aceasta include configurații stand alone, paralele și 2-3 faze. Atât VE.Bus, cât și non VE.Bus sistemele sunt acceptate. Cu DMC se poate seta un curent de țărm separat și un curent de generator. Atunci când este utilizat într-un sistem extins VE.Bus, puteți seta până la 4 curenți de țărm diferiți. Pentru sistemele VE.Bus, DMC va adapta automat intervalul reglabil pentru a se potrivi cu sistem conectat.

Instalatii standard

Sistem VE. Bus cu o sursa de curent alternativ
Configurarea pentru un astfel de sistem este usoara: conectati doar DMC la sistemul VE. Bus, iar DMC se va adapta automat la sistemul de curent. Nu este necesara modificarea parametrilor in DMC decat daca doriti sa limitati curentul maxim, operatorul poate seta. In acest caz, trebuie doar sa adaptati " Limita superioara a tarmului pentru intrarea AC 1" setare.

Suport generator 

DMC oferă un mijloc de a modifica limita curentului de intrare AC atunci când sursa de curent alternativ este comutată extern de la mal la generator. În mod normal, DMC va trimite punctul de setare curent de țărm, așa cum este determinat de buton, la dispozitive conectate. Dacă totuși bornele conectorului cu șurub de pe partea din spate a DMC sunt scurtcircuitate, DMC trimite o limită de țărm preconfigurată către dispozitivele conectate. Această limită preconfigurată este în general utilizată pentru un generator. Prin urmare, afișajul de pe DMC va fi spectacol: Cele două terminale ale conectorului cu șurub trebuie conectate la un comutator controlat extern. În mod normal vorbit, acesta va fi un releu auxiliar al unui comutator de transfer extern.

Instalarea panoului Digital Multi Control

Pentru a vă instala DMC, veți avea nevoie de:
1) Un cablu UTP (Unshielded Twisted Pair) cu doi conectori RJ45 (pentru conectarea la un Multi sau Quattro) disponibil în 5, 10, 15, 20, 25 și 30 de metri.

2) Când se utilizează funcționalitatea de asistență a generatorului al DMC, veți de asemenea au nevoie de două fire pentru conectarea DMC la comutatorul de transfer. Această conexiune poate fi realizată de folosind 2 fire de 0,25 - 1,0 mm². Consultați manualul comutatorului de transfer pentru mai multe informații.

3) Nu există cerințe speciale de construit în panoul de control digital multiplu. 

Garantie60 luni
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs