Panou de control VICTRON ENERGY Digital Multi Control 200/200A GX (90º RJ45)

Panou de control VICTRON ENERGY Digital Multi Control 200/200A GX (90º RJ45) View larger

WhatsApp Share

Digital Multi Control este folosit pentru a vizualiza și regla de la distanță curenții de intrare CA, pentru a porni și opri Multi sau Quattro. Este conceput pentru a se integra curat cu panoul de control al sistemului bărcii, vehicululul sau casei dumneavoastră.

DMC000200010R
Pret:  

753,21 lei

-90,38 lei

PRP: 843,59 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 60 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Panou de control VICTRON ENERGY Digital Multi Control 200/200A GX (90º RJ45)

Panoul Digital Multi Control (DMC) este proiectat să funcționeze cu toate tipurile de Multi/Quattro. Aceasta include configurații de sine stătătoare, paralele și 2-3 faze. Conectarea DMC la sistemul dvs. este simplă, în cele mai multe cazuri doar conectarea DMC cu un cablu RJ45 este suficientă și nu este necesară o manipulare suplimentară.

Descriere

Victron Energy Digital Multi Control 200 / 200A GX DMC000200010R (DMC) este un panou de la distanță conceput pentru a funcționa cu toate sistemele Multis sau Quattro. Aceasta include configurații stand alone, paralele și 2-3 faze. Sunt acceptate atât sistemele VE.Bus, cât și non-VE.Bus.

Digital Multi Control Panel GX este același cu versiunea anterioară, dar cu un design nou. Un avantaj suplimentar al acestui panou este montarea ușoară: cadrul de montare inclus permite utilizatorului să monteze panoul fie din față, fie din spate. Datorită cadrului de montare, orificiile de montare nu vor mai fi vizibile. Corpul panoului GX este realizat din plastic, ceea ce face panoul mai ușor și adaugă un aspect modern panoului. Conectarea DMC la sistemul dvs. este o procedură simplă. În majoritatea cazurilor, este suficient doar conectarea DMC cu un cablu RJ45 și nu este necesară o manipulare suplimentară a setărilor.
 
Instalații standard cu sistem VE.Bus cu 1 sursă de curent alternativ:

Configurarea pentru un astfel de sistem este ușoară: conectați DMC la sistemul VE.Bus și DMC se va adapta automat la sistemul curent. Nu trebuie să fie modificați parametrii în DMC decât dacă doriți să limitați curentul maxim pe care operatorul îl poate seta. În acest caz, trebuie doar să adaptați setarea „Limita superioară a țărmului pentru intrarea AC 1”. Consultați capitolul 6 din manual pentru o descriere a modului de a face acest lucru.

Instalații standard cu sistem VE.Bus cu 2 surse de curent alternativ:

Un sistem cu mai mult de 1 intrare AC poate fi construit cu Multis normal. Funcționalitatea extinsă VE.Bus este utilizată în acest scop. Această funcționalitate este disponibilă atunci când un dongle este conectat la sistem. Sistemul trebuie apoi configurat cu instrumentul „VE.Bus System Configurator”. Din punct de vedere DMC nu există nicio diferență între o construcție de sistem cu Quattro și o construire de sistem cu Multis.

Cu DMC se poate seta un curent de țărm separat și un curent de generator. Atunci când este utilizat într-un sistem extins VE.Bus, puteți seta până la 4 curenți de țărm diferiți. Pentru sistemele VE.Bus, DMC va adapta automat intervalul reglabil pentru a se potrivi cu sistemul conectat.
Garantie60 luni
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs