Invertor Phoenix 12/3000 120V VE.Bus - VICTRON Energy

Phoenix Inverter 12/3000 View larger

WhatsApp Share

Dezvoltată pentru sarcini profesionale, gama de invertoare Phoenix este potrivită pentru cea mai largă gamă de aplicații. Criteriile de proiectare au fost să producă un adevărat invertor cu undă sinusoidală cu eficiență optimizată, dar fără compromisuri în performanță.

PIN123020100
Pret:  

7 808,42 lei

-937,01 lei

PRP: 8 745,43 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Invertor Phoenix 12/3000 120V VE.Bus - VICTRON Energy

Ieșire cu undă sinusoidală pură, putere de vârf ridicată și eficiență ridicată. Tehnologiile combinate de înaltă frecvență și frecvență de linie asigură cele mai bune din ambele lumi.

SinusMax – Inginerie superioară

Dezvoltată pentru sarcini profesionale, gama de invertoare Phoenix este potrivită pentru cea mai largă gamă de aplicații. Criteriile de proiectare au fost să producă un adevărat invertor cu undă sinusoidală cu eficiență optimizată, dar fără compromisuri în performanță. Utilizând tehnologia hibridă HF, rezultatul este un produs de calitate superioară, cu dimensiuni compacte, greutate redusă și capabil să furnizeze putere, fără probleme, oricărei sarcini.

Capacitate de funcționare în paralel și în trei faze

Până la 6 invertoare Phoenix pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare. De exemplu, șase unități de 24V 5000VA vor furniza o putere de ieșire de 24kW / 30kVA. Funcționarea în configurație trifazată este, de asemenea, posibilă.

Modele:
3000VA – 5000VA

SinusMax – Inginerie superioară

Dezvoltată pentru sarcini profesionale, gama de invertoare Phoenix este potrivită pentru cea mai largă gamă de aplicații. Criteriile de proiectare au fost să producă un adevărat invertor cu undă sinusoidală cu eficiență optimizată, dar fără compromisuri în performanță. Folosind tehnologia hibridă HF, rezultatul este un produs de calitate superioară cu dimensiuni compacte, greutate redusă și capabil să furnizeze putere, fără probleme, oricărei sarcini.

Putere suplimentară de pornire

O caracteristică unică a tehnologiei SinusMax este puterea foarte mare de pornire. Tehnologia convențională de înaltă frecvență nu oferă performanțe atât de extreme. Invertoarele Phoenix, totuși, sunt potrivite pentru a alimenta sarcini dificile, cum ar fi compresoare frigorifice, motoare electrice și aparate similare.

Putere practic nelimitată datorită capacității de funcționare în paralel și în trei faze

Până la 6 unități de invertoare pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare. De exemplu, șase unități 24/5000 vor oferi o putere de ieșire de 24 kW / 30 kVA. Funcționarea în configurație trifazată este, de asemenea, posibilă.

Pentru a transfera sarcina la o altă sursă de curent alternativ: comutatorul de transfer automat

Dacă este necesar un comutator de transfer automat, vă recomandăm să utilizați în schimb invertorul/încărcătorul MultiPlus. Comutatorul este inclus în aceste produse și funcția de încărcare a MultiPlus poate fi dezactivată. Calculatoarele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întreruperi, deoarece MultiPlus are un timp de comutare foarte scurt (mai puțin de 20 de milisecunde).

Interfata calculatorului

Toate modelele au un port RS-485. Tot ce aveți nevoie pentru a vă conecta la computer este interfața noastră MK3-USB VE.Bus la USB (vezi sub accesorii). Împreună cu software-ul nostru VEConfigure, care poate fi descărcat gratuit de pe site-ul nostru web, toți parametrii invertoarelor pot fi personalizați. Aceasta include tensiunea și frecvența de ieșire, setările de supra și sub tensiune și programarea releului. Acest releu poate fi folosit, de exemplu, pentru a semnala mai multe condiții de alarmă sau pentru a porni un generator. Invertoarele pot fi, de asemenea, conectate la VENet, noua rețea de control al puterii a Victron Energy, sau la alte sisteme computerizate de monitorizare și control.

Specificatii:

  • Greutate: 18 kg
  • Dimensiuni: 218 × 258 × 362 mm
  • Marca: Victron Energy
  • Tensiune de intrare: 12V
  • Tensiune de ieșire: 110V
  • Putere (W): 2400W
  • Regiunea: America de Nord
  • Tip invertor: Undă sinusoidală pură
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs