Priza inteligenta pentru ECOFLOW PowerStream

Priza inteligenta pentru ECOFLOW PowerStream View larger

WhatsApp Share

Ecoflow Smart Plug este o priza inteligenta care economiseste energie: mufa inteligenta a fost special conceputa de EcoFlow pentru a functiona perfect cu Ecoflow PowerStream Micro Inverter 600W.

EFA-SmartPlug-EU
Pret:  

179,00 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Priza inteligenta pentru ECOFLOW PowerStream primesti 17 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 17 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 5,10 lei.

Priza inteligenta pentru ECOFLOW PowerStream

Atunci cand combinati Smart Plug cu un aparat cu consum mare de energie, cum ar fi o masina de spalat, microinvertorul va comuta automat in modul cel mai economic..

Priza inteligenta poate monitoriza consumul de energie al aparatelor in timp real, permitand microinvertorului sa aloce doar cantitatea potrivita de energie electrica fiecarui aparat, iar excesul unei statii de alimentare portabila. In timpul orelor de varf, acorda prioritate utilizarii acasa.

De ce sa alegi EcoFlow Smart Plug?
EcoFlow Smart Plug este o priza Wi-Fi compacta care asigura monitorizarea energiei si controlul inteligent al aparatelor. Face echipa cu microinvertorul si aplicatia EcoFlow pentru a oferi statistici de consum de energie in timp real si alocarea automata optimizata a energiei electrice.

Autoalocare optimizata a energiei
Cu prizele inteligente care monitorizeaza cata energie consuma aparatul, microinvertorul poate aloca doar cantitatea potrivita de energie fiecarui aparat, iar surplusul va fi alocat unei statii de alimentare portabila. In timpul orelor de varf, sistemul acorda prioritate utilizarii la domiciliu. Si cea mai mare parte a energiei este stocata in perioadele de varf.

Controlul de la distanta al electrocasnicelor
Porniti sau opriti dispozitivele conectate printr-un clic pe aplicatie de oriunde cu o conexiune la internet.

Urmarirea energiei in timp real
Urmariti consumul de energie al dispozitivelor in direct si in timp real, astfel incat sa puteti vizualiza rapoarte complete in aplicatia EcoFlow si sa aflati tiparul de consum. Acest lucru va ofera un avantaj in imbunatatirea economiilor de energie si adoptarea unui stil de viata neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Nota: Puteti utiliza pana la 6 prize inteligente Ecoflow intr-un sistem EcoFlow PowerStream.

Protocol Matter Smart Home
Se integreaza cu Apple, Amazon, Google, Samsung si alte sisteme de casa inteligente compatibile cu Matter. Mai simplu spus, puteti folosi comenzi vocale pentru a controla toate dispozitivele conectate.

Programari precise
Personalizati timpul de functionare al aparatelor in functie de rutina dvs. Chiar si atunci cand internetul este oprit, programele si cronometrele tale continua fara probleme.

Siguranta si longevitate garantate
Fabricate din materiale ignifuge din PC, aceste prize sunt protejate impotriva pericolelor de incendiu. In plus, sunt durabile si puternice, cu o rezistenta excelenta la abraziune, grasime, acid si alte substante.

Specificatii tehnice:

  • Greutate: 113g
  • Dimensiuni: 53 x 53 x 79 mm
  • Voltaj: 110-250V
  • Curent alternativ: 10A
  • Frecventa: 50Hz
  • Frecventa WiFi: 20M: 2412 – 2472 MHz/40M: 2422 – 2462 MHz
  • Frecventa Bluetooth: 2402 – 2480 MHz
  • Temperatura de functionare: –10°C – 40°C
  • Umiditate suportata: 10% – 90%RH (Non–condensing)
  • Altitudine: ≤2000m.

Ce e in cutie: Smart Plug, manual utilizare.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs