Microinvertor ECOFLOW 800W pentru sistem solar de balcon, IP67, MPPT, WiFi

Microinvertor ECOFLOW 800W pentru sistem solar de balcon, IP67, MPPT, WiFi View larger

WhatsApp Share

Microinvertorul EcoFlow PowerStream este conceput pentru conectarea la retea si compatibil cu toate statiile de alimentare portabile marca EcoFlow.

EFPowerStreamMI-EU-800W
Pret:  

1 489,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Microinvertor ECOFLOW 800W pentru sistem solar de balcon, IP67, MPPT, WiFi primesti 148 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 148 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 44,40 lei.

Microinvertor ECOFLOW 800W pentru sistem solar de balcon, IP67, MPPT, WiFi

Montajul este simplu si rapid. Cablul invertorului se conecteaza la statia de alimentare portabila, iar un alt cablu se conecteaza la priza de 220V de la retea disponibila.

PUTERE PENTRU ZI SI NOAPTE
Micro-invertorul EcoFlow este nucleul sistemului solar de balcon PowerStream. Canalizeaza energia solara pentru utilizare imediata acasa sau catre statiile de alimentare portabile si o stocheaza pentru nevoile viitoare, maximizand economiile la factura de energie.

ALGORITM MPPT
Cu MPPT (Maximum Power Point Tracking) incorporat, acest invertor PV optimizeaza generarea de energie solara in diferite conditii. Are o eficienta MPPT nominala de 95%, intrare maxima de 400W × 2 si iesire maxima de 800 W.

ALOCARE AUTOMATA DE ENERGIE
Aloca exact cantitatea potrivita de energie circuitelor de acasa, iar surplusul unei statii de alimentare portabila. In timpul orelor de varf, acorda prioritate utilizarii la domiciliu si primeste cea mai mare parte a energiei stocate in afara orelor de varf.

IP67 IMPERMEABILA SI 10 ANI GARANTIE
Invertorul de alimentare EcoFlow PowerStream cu retea este rezistent la apa si are o garantie de 10 ani pentru un plus de liniste.

INTREBARI FRECVENTE SI RASPUNSURI

I: Statiile de alimentare portabile din seria River 2 ofera doar o parte din iesirea sa microinvertorului. De ce se intampla asta?
R: Datorita limitarii portului de incarcare a masinii de 12 V pe o statie de alimentare portabila River 2 si a faptului ca este singurul port pentru conectarea cu un microinvertor, aceste statii portabile sunt supuse unei limite de iesire de 100W.

I: Ce statie de alimentare portabila EcoFlow poate functiona cu microinvertorul PowerStream? Pot conecta invertorul cu o baterie suplimentara?
R: Microinvertorul PowerStream este compatibil cu toate statiile de alimentare portabile EcoFlow si cu bateriile suplimentare ale acestora si necesita cabluri diferite pentru conectare, dupa cum urmeaza:
1. Cablu EcoFlow BKW-DELTA EB: pentru DELTA 2, DELTA 2 Max, DELTA 2 Max Extra Battery si DELTA Max
2. Cablu EcoFlow BKW-DELTA Pro: Pentru DELTA Pro si DELTA Pro Extra.
3. Cablu EcoFlow BKW-RIVER: Pentru toate statiile portabile din seria RIVER.

I: Cum pot afla cata energie genereaza sistemul PowerStream in prezent?
R: In aplicatia dedicata EcoFlow puteti vizualiza statistici live despre generarea de energie, nivelul de incarcare/descarcare al statiei de alimentare portabile si utilizarea aparatelor conectate la prize inteligente.

Specificatii tehnice:

  • Greutate: aprox. 3kg
  • Dimensiuni: 242 ×169 ×33 mm
  • Input solar: maxim 2x 400W Input solar – tensiune: 55Vd.c. (PV Port)/ 59Vd.c. (DC Port) Input solar – curent: 13A
  • Output AC – on grid: 800W Output – curent: 3.7A
  • Putere maxima incarcare/descarcare: 600W
  • Tensiune de incarcare: 30 – 58 Vd.c.
  • Rezistenta la apa: IP67
  • Conexiune: Wi–Fi si Bluetooth
  • Temperatura de functionare: -40°C – 50°C U
  • Umiditate suportata: 10% – 100%
  • Altitudine: ≤2000m.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs