Ceas sport POLAR M430 cu GPS, Alb

Ceas sport POLAR M430 cu GPS, Alb View larger

WhatsApp Share

Polar M430 este un sport-tester conceput special pentru alergători și iubitorii unul stil de viață activ. Receptor GPS integrat, senzor optic de frecvență cardiacă cu tehnologie cu senzor LED pentru măsurarea precisă a pulsului la încheietura mâinii.

10940
Pret:  

979,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Ceas sport POLAR M430 cu GPS, Alb primesti 97 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 97 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 29,10 lei.

Ceas sport POLAR M430 cu GPS, Alb

Dispozitivul utilizează funcții avansate de informare, nu numai pentru planificarea tehnicii de instruire ci și pentru monitorizarea activității zilnice 24/7. Este un ceas sport, conceput pentru alergătorii care au așteptări atât de de la ei cât și de la tehnologiile moderne pe care le folosesc.

Ceasul Polar M430 cu senzor de ritm cardiac integrat, navigare GPS și plan personalizat de antrenament, este partenerul ideal pentru alergare. Polar M430 este ideal pentru alergătorii care doresc să monitorizeze îndeaproape performanța lor. Aceste ceasuri sport avansate, vă permit să urmăriți activitatea zilei, caloriile și pașii, senzorul de ritm cardiac optic este integrat direct în sport-tester. Fără curele pe piept Simt pulsul direct de la încheietura mâinii.

Polar M430 cu GPS este un monitor de ritm cardiac, care combină designul sportiv cu capacitățile avansate de formare, GPS si senzorii de ritm cardiac de înregistrare.
Cu Polar M430, monitorizați viteza, distanța, altitudinea și ritmul cardiac în timpul antrenamentului. Modulul GPS încorporat vă ajută, de asemenea, să găsiți drumul spre casă cu funcția: back to start. Polar M430 urmărește succesul personal și vă avertizează ori de câte ori atingeți un nou record.

Setați o limită și depășiți-vă recordul personal. Partajează-ți rezultatele cu aplicația mobilă Polar Flow și serviciile Bluetooth Smart Web.

Specificatii ceas Polar M430:

  • GPS-ul integrat cu tehnologia SiRFInstantFix de predicție și de conexiune rapidă; senzor optic de măsurare a ritmului cardiac cu tehnologia LED.
  • senzor de activitate
  • Baterie reîncărcabilă cu polimer litiu de 240 mAh; Durata de viață a bateriei de până la 8 ore de antrenament cu GPS pornit și senzor de ritm cardiac până la 30 de ore în modul de economisire a energiei GPS.
  • Rezistent la apă până la 30 m (pentru înot, nu scufundări)
  • vibrație
  • 8 MB memorie flash
  • CONEXIUNI; Cablu USB pentru sincronizarea datelor cu PC sau Mac prin Polar FlowSync; Bluetooth Smart; Soluții hibrid pentru senzori: BT Smart și 5 kHz (ritm cardiac, pas, viteza roții, cadență, putere)
  • Compatibilitate Polar Servicii Web Flow cu Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 sau o versiune ulterioară și Windows XP, Windows 7, Windows 8 și mai noi
  • Compatibilitatea cu aplicația Polar Flow; Software upgradabil, interfața cu utilizatorul în limba engleză, spaniolă, portugheză, franceză, daneză, olandeză, suedeză, norvegiană, germană, italiană, finlandeză, poloneză, rusă, chineză, japoneză.

Baterie:
Baterie reîncărcabilă cu polimer-litiu de 240 mAh. Durata de viață a bateriei de până la 8 ore de antrenament cu GPS pornit

iluminare din spate:
Iluminarea afișajului timp de 10 secunde sau de iluminare permanentă în timpul antrenamentului

Timp de măsurare:
Ora zilei în modul 12/24, afișaj digital sau analogic

display:
Dimensiunile display-ului: 128 x 128 pixeli, contrast ridicat, de înaltă rezoluție.

Conținutul pachetului:
Sporttester M430, încărcător USB, manual.

GenUnisex
CuloareAlb
GPS incorporatDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs