Ochelari de soare sport Adidas Evil Eye Evo Pro, Crystal Matt Red, L

Ochelari sport Adidas Evil Eye Evo Pro, Crystal Matt Red, L View larger

WhatsApp Share

Ochelarii sport Adidas Evil Eye Evo Pro Crystal Matt Red prezinta un material foarte usor, flexibil si garanteaza o fixare confortabila. Ofera o tehnologie superioara si un camp imens de vedere datorita design-ului lor foarte curbat, versiunea PRO oferind o parte detasabila care blocheaza transpiratia.

A1930060640000
Pret:  

689,32 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Ochelari de soare sport Adidas Evil Eye Evo Pro, Crystal Matt Red, L primesti 68 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 68 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 20,40 lei.

Ochelari de soare sport Adidas Evil Eye Evo Pro, Crystal Matt Red, L

Ramele permit schimbarea extrem de facila a lentilelor, acestea avand ori o tenta rosiatica/ albastruie, ofera un look foarte elegant si stilat.

Adidas Evil Eye Evo Pro iti permite sa personalizezi unghiul lentilelor fara a compromite vizibilitatea. Versiunea PRO prezinta o parte detasabila care blocheaza transpiratia.

Tehnologii folosite pentru ochelarul Adidas Evil Eye Pro:

Wrap-around design

Tehnologia Wrap-around garanteaza un cadru de vedere maxim si va ofera o ajustare perfecta a ramei dupa curba fetei. Ochelarul este disponibil in doua marimi pentru o potrivire personalizata, forma wrap-around asigurandu-va o vedere periferica completa si acoperire completa a ochilor pentru un grad maxim de siguranta.
Detachable foam bar (Sweat blocker)

Pentru a te asigura ca sudoarea nu deranjeaza performanta, producatorii ochelarilor adidas au dezvoltat un sistem de blocare a sudorii. Este un sistem care iti permite sa il atasezi si sa il indepartezi foarte repede si usor. Spuma de pe sistemul ''sweat blocker'' nu interfereaza cu sistemul de ventilatie al ochelarului.
Hydrophobic lens

Aceasta tehnologie respinge apa si murdaria. Lentilele hidrofobe se mentin curate pentru o perioada mai lunga de timp prin respingerea picaturilor de apa, a sarii si a mudariei.

Aceasta tehnologie respinge apa si murdaria. Lentilele hidrofobe se mentin curate pentru o perioada mai lunga de timp prin respingerea picaturilor de apa, a sarii si a mudariei.

Particulele de murdărie libere vor fi colectate de către picăturile de apă ca se rostogolesc, lăsând o suprafată curată și uscată.

Cu cat sunt mai rotunde picaturile de apa cu atat se rostogolesc mai usor pe ochelar. Tehnologia hidrofob mentine picaturile de apa rotunde ca acestea sa coboare cat mai repede de pe ochelar.

Vedere clara:

- picaturile de apa, praful sau noroiul nu raman e lentila

- Sarea nu ramane pe lentila

Lentile mai usor de curatat

- lentilele hidrofobice sunt alunecoase si iti permit o mai usoara curatare

- nu se depoziteaza sarea pe lentila

Se pastreaza curate pentru o perioada mai lunga de timp

- nu se atrage incarcatura electrica statica, praf sau noroi

- mai putine urme de degete pe lentila

Particulele de murdărie libere vor fi colectate de către picăturile de apă ca se rostogolesc, lăsând o suprafață curată și uscată.
Climacool dynamic ventilation

Tehnologia ClimaCool implementata de Adidas este bazata pe un sistem dinamic de ventilatie. Aerul este directionat in asa fel incat sa nu disturbe vederea si in acelasi timp sa previna aburirea lentilei.

SPX frame

E un cadru foarte usor si flexibil. Materialul ramei este de asemenea foarte usor, flexibil si garanteaza o fixare confortabila.
Design TRI.FIT™

Designul TRI.FIT al ramei ofera 3 nivele de reglare pe verticala pentru o potrivire optima a ochelarilor pe forma fetei. In plus sistemul TRI.FIT poate fi utilizat si pentru a compensa unghiul de incidenta a rezelor de lumina, eradicand astfel efectele de orbire provocate de soare.

Quick-release Hinge™

Pentru o maxima protectie a lentilei sistemul Quick-release Hinge™ desprinde rapid bratele ochelarului atunci cand sunt aplicate socuri. Dupa impact, bratele se ataseaza foarte usor si rapid. Deasemenea acestea pot fi inlocuite cu benzi pentru cap la modelele la care sunt diponibile in pachet.

Flex Zones

Zonele flexibile ajusteaza cu precizie ochelarii pentru a se potrivi oricarei forme a capului.

Lens Lock System™

Adidas a dezvoltat un sistem de blocare a lentilelor pentru a asigura un sistem rapid si robust de schimbare a acestora. Sistemul de blocare este un mod foarte rapid si benefic pentru a schimba lentilele, de exemplu, atunci cand mainile tale sunt transpirate sau purtati o manusi pe maini. Cu doar cateva click-uri, lentila este schimbata. Tot ce trebuie sa faceti este sa inchideti ramele ochelarului si sa lisati logo-ul adidas de pe lentila. Ca sa securizati noua lentila trebuia doar sa deschideti bratele ochelarului si sa glisati inapoi pe lentila logo-ul adidas.

Corectarea vederii

Acesti ochelari sunt disponibili cu prescriptie si sunt compatibili cu insertii optice.

Performance InsertTM

Majoritatea ochelarilor de sport adidas au design care iti permite foarte rapid sa integrezi insertiile optice. Insertiile optice pot fi securizate pe puntea nazala a ochelarului in spatele filtrelor intr-o pozitie foarte stabila. Datorita pozitie insertiile sunt aproape invizibile. Pot fi create si la comanda in functie de preferintele clientilor. Insertiile sunt disponibile cu sau fara rama.

Direct Inframe Glazing

Mai multe dintre modelele de ochelari adidas ofera posibilitatea de aplicare a lentilelor de vedere direct pe lentila ochelarului de sport chiar pana si la modelele a caror lentila este creata in 10 baze. Aceasta solutie RXOTM permite ajustarea ohelarului pentru o vedere perfecta atat in sport cat si in viata de zi cu zi.

Direct Glazing este un procedeu folosit de opticieni prin care potrivesc lentila de corectie optica direct pe lentila ochelarului de sport. Noua lentila RXO a ochelarului adidas dispune de un prim filtru care combina corectia optica cu beneficiile sistemul LST. Gama de lentile disponibile se extinde de la -4.0 dpt pana la +4.0 dpt.

Optical Adapter (RX)

Adaptorul optic este o optiune disponibila la ochelarii adidas prin care poti sa corectezi vederea prin atasarea unor filtre pe lentila dupa ce opticianul dumneavoastra a finalizat ajustarile acestora. Ele pot fi usor inlocuite cu filtre care nu dispun de corectie optica.

Lentile: RED MIRROR

Caracteristici:

  • Culoare rame: Crystal Matt Red
  • Marime: L.
GenUnisex
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs