Ochelari polarizanti LEECH X2 Dusk

Ochelari polarizanti LEECH X2 Dusk View larger

WhatsApp Share

Ochelarii de pescuit Leech X2 sunt preferatii pescarilor. Cu un design curat, aveti o pereche de ochelari de soare sportivi care se potrivesc strans pe fata pentru a minimiza patrunderea luminii laterale . Lentilele sunt putin mai mari pentru a crea o zona mai mare pentru ca ochii sa nu fie deranjati si ca deveniti unul cu ceea ce faceti.

S2112C
Pret:  

455,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Ochelari polarizanti LEECH X2 Dusk primesti 45 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 45 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 13,50 lei.

Ochelari polarizanti LEECH X2 Dusk

Cu lentilele galbene Premium plus, obtineti un contrast si o claritate ridicate pentru a avea ochii odihniti si a va concentra asupra a ceea ce faceti in conditii de acoperire si lumina usor mai intunecata.

Yellow Lens

Multi pescari prefera sa pescuiasca inainte de zori sau inainte de apus, deoarece acesta este momentul in care pestii sunt cu adevarat activi. Pentru persoanele care pescuiesc marin, este recomandat sa opteze pentru lentile de culoare galbena si sa taie stralucirea, sa previna oboseala ochilor si sa fie excelente pentru vizibilitate.

Lentile Premium+

Avantajul lentilelor Premium +  o vedere clara mai concentrata. Contururile devin mai clare, percepute ca fiind mult mai relaxante si mai putin obositoare. Cu alte cuvinte, aceste lentile polarizate Premium + nu doar va protejeaza ochii impotriva soarelui - asigura, de asemenea, o vedere imbunatatita, fara o stralucire iritanta. Lentile 100% polarizate, protejate UV, rezistente si sigure, cu o acoperire dura nou dezvoltata pentru o durata de viata chiar mai lunga.

Mirror coating

Aceasta caracteristica este strict cosmetica si nu afecteaza vederea. Singura modalitate de a vedea culoarea obiectivului este sa o priviti din exterior. Acesta este un strat de oglinda foarte reflectorizant care impiedica ochii purtatorului sa fie vazuti de altii.

Acoperire hidrofoba

Imaginati-va cat de bine veti vedea in ploaie cu o pereche de lentile hidrofobe. Aceste acoperiri leaga impreuna moleculele lentilei, lasand niciun spatiu pentru ca apa sa patrunda si sa creeze daune permanente ale apei. Acest lucru reduce necesitatea de a curata lentilele la fel de des ca si alte lentile, facand procesul de curatare fara efort. Vedeti mai clar cu ochelari de soare care au atasat un strat hidrofob si lasati apa sa alunece usor de pe suprafata lentilei.

Acoperire rezistenta la zgarieturi

In fata tuturor progreselor in cazul acoperirilor pentru lentile de ochelari, lentilele pentru ochelari de vedere nu sunt inca rezistente la zgarieturi - nici macar lentilele din sticla. Cu toate acestea, lentilele de ochelari Leech sunt tratate in fata si in spate cu o acoperire transparenta, dura, care o face mult mai rezistenta la zgarieturi.

Tratament UV400

Aceasta acoperire impiedica razele UV ale soarelui sa va dauneze ochilor. Protectie 100% UVA, UVB si UVC.

GenUnisex
CuloareGalaxy Black
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs