Cutie naluci JACKALL Tackle Box 2300D Double Open M, Black

Cutie naluci JACKALL Tackle Box 2300D Double Open M, Black View larger

WhatsApp Share

Cutii practice, compacte JACKALL TACKLE BOX W1500 / W2300 pentru care s-a folosit un material de polipropilenă cu rezistente la impact.

A4.JA.807197020
Pret:  

80,27 lei

 In stoc
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Cutie naluci JACKALL Tackle Box 2300D Double Open M, Black primesti 8 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 2,40 lei.

Cutie naluci JACKALL Tackle Box 2300D Double Open M, Black

Subțire, cu specificație W-open, ușor de utilizat, care poate fi deschis și închis cu o singură atingere din stânga sau dreapta. Despărțiturile pereților interiori sunt setate la un pas de 5,5 mm și pot fi reglate fin în funcție de dimensiunea nălucii, putând fi fixate ferm, având un design care nu alunecă. Ambele modele sunt foarte precise și sunt rezistente la deformare, calitate MADE IN JAPAN.

Cu o gama de trei culori, negru/rosu/albastru, le poti identifica instantaneu într-o geantă sau cutie mare, ceea ce te va ajuta să te ocupi rapid de schimbarea nălucii.

Vă rugăm să rețineți că dacă produsul este lăsat în mașină, în lumina directă a soarelui sau într-un loc fierbinte și umed pentru o perioadă lungă de timp, corpul carcasei și naluca dură (hardbait) depozitată pot fi deformate sau deteriorate.

Nălucile moi și materialele elastomerice pot fi, de asemenea, dizolvate sau deformate dacă sunt lăsate singure pentru o perioadă lungă de timp.

Dacă năluca soft sau uleiul siliconic aderă la suprafața imprimată a suprafeței cutiei, partea imprimată se poate dizolva sau dezlipi.

Vă rugăm să rețineți că momelile metalice precum plumbul și wolfram pot fi deteriorate de un impact puternic în interiorul carcasei.

Nu utilizați benzină, diluant etc., nu folosiți lângă foc sau înmuiați în apă clocotită.

Dimensiuni (Lxlxh): 234mm×195mmx40mm

Mărimea M

Culoare: Negru.

CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs