Combo pescuit CARP EXPERT Smart Feeder set dublu 390cm cu rodpod

Combo pescuit CARP EXPERT Smart Feeder set dublu 390cm cu rodpod View larger

WhatsApp Share

Cea mai recentă serie Smart de la Carp Expert combină maximizarea criteriilor de utilizare cu un excelent raport calitate-preț pentru fiecare pescar. Această gamă de produse este extinsă și de setul Double Feeder, care este completat cu un rodpod practic, care oferă o soluție potrivită pentru plasarea lansetelor în diferite condiții de teren.

12046018
Pret:  

599,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Combo pescuit CARP EXPERT Smart Feeder set dublu 390cm cu rodpod primesti 59 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 59 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 17,70 lei.

Combo pescuit CARP EXPERT Smart Feeder set dublu 390cm cu rodpod

Setul include 2 lansete excelente Carp Expert Smart Feeder, al căror blank este realizat din material este compozit fin de înaltă calitate, datorită căruia tolerează foarte bine chiar și greșelile inițiale.

Este perfect pentru pescuitul fin sau method pe lacuri adanci, suprafețe de apă mai mici, dar chiar și pentru pescuitul pe rauri, unde curentul permite folosirea de monturi mai mici. Disponibil în versiunile 360cm ​​și 390cm, perfect adaptate fiecărei situații.

Mulinetele Carp Expert Smart Runner de marimea 6000 se potrivesc perfect lansetelor, care desigur includ o rola de fir 200m Power Method Feeder. Materialul mulinetei în acest caz este grafit, la fel ca și tamburul furnizat, așa că greutatea mulinetei este redusa. Mânerul mulinetei oferă o prindere suficient de puternică și stabilă. Acest model de frână față, cu bait runner, va fi de mare ajutor în timpul mușcăturilor.

Setul de accesorii Carp Expert Rapid All-in constă din următoarele componente:

- 2 tipuri de conuri din plastic
- Vartejuri puternice cu agrafe schimbări rapide
- Con de cauciuc practic si anti-incurcare in mai multe dimensiuni
- Margele de cauciuc
- Cleme de plumb foarte puternice
- Hook aligners și opritoare
- Burghiu pentru momeală și ac, in plus față de articolele mici, 2 riguri method prefabricate cu monturi stinger și o selecție de momitoare method de mai multe dimensiuni.

Oferind cerințe de bază de pescuit și protecție maximă pentru pește, o saltea practica de crap Kamasaki și o plasă telescopică sunt de asemenea incluse în pachet, făcându-l un echipament complet. În plus, un cântar digital Kamasaki este, de asememnea, inclus.

Este o alternativă excelentă pentru începători sau pentru cei care caută un set super-valoare.

Pachetul contine:

  • 2 x lansete CARP EXPERT Smart Feeder 40-80g, de 3.90m
  • 2 x mulinete CARP EXPERT Smart Runner 6000
  • 1 x Rod-Pod Kamasaki
  • 1 x minciog Kamasaki Super Compact
  • 1 x cantar digital Kamasaki
  • 1 x saltea Kamasaki crap mate
  • 2 x fire ET Power Method Feeder 200m
  • 2 x monturi CH Round Carp Method
  • 1 x Set de accesorii Carp Expert Rapid All-In Feeder cu cutie + Carp Hunter Method Flat Mini selecție de momitoare în mai multe dimensiuni.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs