Fir monofilament DELPHIN Armada Carp camo, 600m, 0.40mm, 25.3lbs

Fir monofilament DELPHIN Armada Carp camo, 600m, 0.40mm, 25.3lbs View larger

WhatsApp Share

Delphin Armada Carp este un fir excelent pentru crap destinat pentru situaţii extreme, care permite să obţineţi maximum de la echipamentul dumneavoastră.

500623240
Pret:  

73,15 lei

-3,85 lei

PRP: 77,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Fir monofilament DELPHIN Armada Carp camo, 600m, 0.40mm, 25.3lbs

Acest fir excepţional nu are nimic comun cu firele pe care le-aţi folosit până în prezent pentru pescuitul la crap. Modificările din procesul de producţie au crescut rezistenţa lui la frecare, care este cu până la 12 ori mai mare faţă de firele convenţionale. Dar scopul principal al fabricării firului ARMADA a fost obţinerea unui fir atât de ductil cât este de posibil.

Ductilitatea este caracteristicia principală a firului ARMADA. Tocmai această caracteristică permite utilizarea celor mai groase diametre din ARMADA şi veţi avea senzaţia că ţineţi în mâini un fir cu 4 trepte mai subţire. Aruncarea uşoară şi manipularea fără probleme a firului cu diametrul de 0,40mm a fost până în prezent nedorită şi aproape nemaivăzută printre pescarii de crap. ARMADA schimbă această stare de fapt şi permite utilizarea fără probleme şi a unui asemenea diametru. Firul cu un asemenea diametru are o portanţă excepţională şi întindere redusă. În plus, firul ARMADA este moale şi aproape fără memorie. La utilizarea lui veţi avea senzaţia, că lucraţi cu mătase.

Nota: Factorul limitativ al portanţei firului este nodul. În cazul că observaţi pe fir un nod nedorit, îndepărtaţi imediat partea de fir până la nod şi legaţi din nou montura de capăt. Modul în care legăm nodul pe fir influenţează semnificativ portanţa acestuia. De aceea strângerea nodului trebuie realizata încet.

Nota: Datele de pe etichetă legate de diametrul firului şi portanţa sa sunt reale. La compararea cu firele concurente, vă rog să nu comparaţi datele de pe etichete! Delphin vă indică numai valorile reale. Toleranţa admisă +/-10%.

Caracteristici:

 • Tip fir: monofilament
 • Producator: Delphin
 • Model: Armada Carp
 • Lungime rola: 600m
 • Diametru fir: 0.40mm
 • Rezistenta: 25.3lbs
 • Culoare: camo.

 

Tip firMonofilament
Diametru fir0,40 mm
Lungime fir600 m
Culoare firCamo
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

 • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
 • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

 • Plata online cu cardul de credit/debit
 • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
 • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
 • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
 • Plata numerar, la sediul nostru
 • Plata la livrare, cu numerar, ramburs