Fir textil SUNLINE Super PE - 6 LB - 300m - ALB

Fir textil SUNLINE Super PE - 6 LB - 300m - ALB View larger

WhatsApp Share

Sunline doveste inca o data de ce este numarul 1 pe cea mai performanta piata de pescuit sportiv din lume: Japonia. Cea mai noua creatie Sunline se numeste SUPER PE (PE venind de la poli-etilena) si este un multifilamentul obtinut din microfibre din polietilena de inalta densitate moleculara Dyneema este de 2,5 ori mai rezistent decat nailonul obisnuit.

superPEA_2
Pret:  

199,50 lei

 Stoc limitat
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Fir textil SUNLINE Super PE - 6 LB - 300m - ALB primesti 19 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 19 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 5,70 lei.

    Fir textil SUNLINE Super PE - 6 LB - 300m - ALB

    Grosime: 6 LB
    Lungime: 300 m
    Culoare: alb

    SUPER PE – cea mai avansata generatie de fir textil

    Ceea ce frapeaza la acest fir este diametru incredibil de mic in raport cu rezistenta la rupere – comparati un SUPER PE de 15 lbs. cu orice alt fir textil de orice provenienta, inclusiv americana, si veti ramane uimiti de subtirimea sa. Diferenta este impresionanta si se vede cu ochiul liber! Experienta pescuitului cu un SUPER PE de 6 lbs. va va lasa fara cuvinte – cel mai subtire fir din aceasta serie va lasa impresia ca pescuiti cu un 0.12 din nailon!

    Factorul de elongatie este de numai 5%, ceea ce inseamna ca SUPER PE are o senzitivitate excelenta, pentru a va telegrafia instantaneu tot ceea ce se intampla sub apa, la celalalt capat al... firului.

    Rezistenta la nod super-inalta inseamna ca, de acum inainte, veti putea folosi un fir mai subtire ca niciodata, insa in conditii de siguranta maxima, eliminand riscul de a scapa capturile supra-dimensionate... deoarece acest fir este facut sa tina!

    In plus, greutatea specifica (0.97) permite lanseuri mai lungi, inlcusiv cu echipament de baitcasting, oferindu-va control maxim asupra lanseurilor – tamburul unei mulinete de baitcasting umplut cu SUPER PE va fi mai usor decat unul umplut cu nailon sau fluorocarbon, deci inertia in faza incipienta a lanseului va fi mai mica, ajutandu-va sa lansati naluci cu greutate scazuta (rezultatele pot diferi in functie de gradul de performanta al mulinetei utilizate – greutatea tamburului, calitatea rulmentilor si eficienta sistemului de franare).

    Suprafata speciala a firului are un coeficient foarte redus de frecare in contact cu inelele, avantajele clare fiind zgomot redus in lanseu, rezistenta crescuta in timp si, bineinteles, distanta de lansare mai mare. Rezistenta la abraziune este suficient de mare pentru a oferi un pescuit linistit chiar si in cele mai dificile structuri.

    Datorita tehnologiei proprietare de impletire Sunline, SUPER PE nu absoarbe deloc apa (factor de absoptie: zero!!!), deci are o durabilitate crescuta pentru perioada indelungate de timp.

    Culorile alese pentru SUPER PE au fost indelung testate si discutate impreuna de Sunline cu partenerii din intreaga lume, inclusiv cu Abrevis, iar rezultatul la care s-a ajuns in final multumeste pe toata lumea: albul este vizibil indiferent de conditiile de luminozitate iar verdele-fluo ofera control vizual maxim chiar si pe valuri.

    Tip firTextil
    Diametru fir0,06 mm
    Lungime fir300 m
    Culoare firAlb
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs