Minciog PROLOGIC AVENGER Camo, maner din 2 sectiuni, 1.80m

Dacă sunteți în căutarea unui minciog care să ofere nu numai rezistență, funcționalitate și fiabilitate, atunci nu trebuie să căutați mai departe de mincioagele Prologic Avenger.

A2.PRO.65005
Pret:  

251,34 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Minciog PROLOGIC AVENGER Camo, maner din 2 sectiuni, 1.80m primesti 25 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 25 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 7,50 lei.

Minciog PROLOGIC AVENGER Camo, maner din 2 sectiuni, 1.80m

Avand același design frumos ca si gama de lansete Avenger Carp, minciogul de 42", are două opțiuni pentru mâner, cu 1 secțiune sau 2 secțiuni.

Aceast minciog are un mâner realizat din carbon compozit elegant și subțire, extrem de rigid, menținând în același timp o greutate redusă. Aceasta înseamnă că mânerul nu se va încovoia sub presiunea capturilor capitale, la următoarea dvs.partidă de pescuit la crap.

Mânerul din 2 secțiuni are lungime 180 cm asamblat, care se strânge perfect când volumul bagajelor contează foarte mult. Este lungimea perfectă pentru o gamă largă de situații de pescuit la crap, putând fi folosit și la jumătate, doar cu un singur tronson, dacă este necesar - spre exemplu când captura este urmărită cu barca.

Acest minciog foarte versatil vă oferă încrederea că veți putea întotdeauna să rețineți peștele. Brațele conice, foarte puternice, de 42" ale mincioagelor Prologic Avenger sunt fabricate din material compozit ultra-ușor. Mai mult decât atât, mincioagele Avenger au plasă camo ce protejează peștele.

Blocul de fixare ABS, asigură montarea brațelor la mâner precis și sigur. Sunt mincioagele ideale pentru pescarul care nu vrea să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea, performanța și stilul.

Caracteristici:

  • Lungime mâner 180cm
  • Mâner din 2 bucăți
  • Dimensiune plasă 106x106x95cm
  • Dimensiune ochiuri plasă 6mm
  • Dimensiuni transport 106cm.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs