Mulineta crap Carp Expert Uni Runner 6000

Mulineta Carp Expert Uni Runner 6000 View larger

WhatsApp Share

Utilizarea mulinetelor bait-runner cucerește tot mai mulți adepți! Mulți îl folosesc la pescuitul crapului cu boilies, sau la pescuitul tradițional la grund, ori la răpitor, dar poate cea mai în vogă, la pescuitul cu feeder.

0 1 2 3 4  
(1 Review-uri)
20758600
Pret:  

224,00 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Mulineta crap Carp Expert Uni Runner 6000 primesti 22 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 367 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 110,10 lei.

    Mulineta crap Carp Expert Uni Runner 6000

    Să ne uităm puțin care sunt cerințele, la care trebuie să facă față o mulinetă modernă bait-runner pentru stilul de pescuit la feeder:

    - Deoarece peștele țintă în acest caz este crapul, pe care-l căutăm de cele mai multe ori la distanțe mari, suntem nevoiți să lansăm departe. Una din condițiile pentru realizarea acestui deziderat este construcția mulinetei. Așezarea corespunzătoare a firului pe tambur poate prelungi cu chiar și 10 metri distanța la care lansăm. Datorită ridicării lente a tamburului, firul de pescuit este așezat frumos, unul lângă altul, firele nu se intersectează, astfel că la lansare firul va „curge” uniform și ușor de pe tambur. Și dacă tot vorbim despre tambur, acesta este unul de mărime mare, de 60 mm diametru, ce ne ajută de asemenea la o mai bună lansare.

    - În ce privește materialele utilizate am folosit combinația optimă. Bază din grafit de rezistență extra, pentru ca mecanismul interior să poată funcționa optim, iar talpa mulinetei să rămână stabilă. Tamburul este din aluminiu, astfel putem să folosim fir textil pe toată lungimea firului de pescuit, nu-l va deteriora sau uza, una pe cealalta. Datorită marginii curbate firul „curge” de pe tambur cu frecare minimă. Capacitatea mărită a tamburului pune bazele lansărilor lungi dar și resursele necesare în cazul drilului cu un pește mai mare. Pe tambur a fost montat și un opritor din metal conceput astfel să nu dăuneze firului și cu ajutorul căruia putem lansa întotdeauna la aceași distanță.

    Manivela este fabricat tot din metal, nu se deformează nici la uzură mai mare, nefiind problemă nici recuperarea unui plumb de 100 grame, dar care la alte mulinete ar fi fost deja o problemă.

    Rola de ghidaj al firului este cu rulment, ce nu răsucește sub nici o formă firul. De cele mai multe ori de răsucirea firului nu mulineta este de vină, ci inelele lansetei, de aceea să le controlăm întotdeauna.

    Trebuie menționat separat frâna acestei mulinete. Este vorba despre o construcție cunoscută, pe față, cu mai multe lamele, dar care lucrează precis și fără agățări, adăugând constant firul, astfel că putem fi siguri, că nu vom pierde peștele din dril din cauza frânei.

    Însumând cele de mai sus scrise, este vorba despre o mulinetă superioară din categoria mijlocie, pretențios și precis concepută, cu piese bine asamblate și pe care o putem folosi ani buni cu o bună întreținere.

    Marime: 6000Rulmenti:7+1Recuperare: 5,2:1Material: GrafitMetalCapacitate tambur: 0,32 mm / 450 mGreutate: 510 g
    Marime mulineta6000
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    5,00/5
    Bazata pe 1 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)
    0 1 2 3 4
    (5/5

    Ok

    1 din 1 utilizatori au considerat acest review util
    Calitate :0 1 2 3 4

    Raport calitate preț bun

    Pagina: 1

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs