Cicada siliconica PERCAMAX Sea Dreamer 6.5cm, 10g, culoare RW

Cicada siliconica PERCAMAX Sea Dreamer 6.5cm, 10g, culoare RW View larger

WhatsApp Share

Sea Dreamer este o naluca metalica cu invelis din silicon, realizata de producatorul Percamax din Serbia, sub numele Dreamlures. Prototipurile au fost realizate din lemn, modelele actuale fiind mai lestate, mai compacte, cu schelet metalic.

DREAM-SD10-RW
Pret:  

27,00 lei

 In stoc
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Cicada siliconica PERCAMAX Sea Dreamer 6.5cm, 10g, culoare RW primesti 2 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 0,60 lei.

Cicada siliconica PERCAMAX Sea Dreamer 6.5cm, 10g, culoare RW

Pentru fiecare model de cicada Dreamlures s-a utilizat (in functie de marime) sarma inox de 0.8mm sau 1mm pentru sistemul de fixare a ancorelor, dar si pentru ochetul superior de fixare a agrafei/firului.

Cicada Siliconica  Sea Dreamer este un hibrid intre o naluca siliconica si una metalica, facand parte din clasa nalucilor reactive, este o naluca foarte eficienta, o naluca de cautare. Miscarile agresive ale acestor naluci starnesc atacuri spectaculoase.

Principiul de activare este simplu. Ordinul cicadelor impune prin constructie o recuperare continua, pentru ca miscarea sa fie cat mai realistica, centrul de greutate al nalucii este pozitionat in prima treime a corpului, in partea frontala. Baza nalucii in aceasta portiune este mai lata si astfel forma hidrodinamica este modificata spre rezistenta la inaintare, avand ca efect miscarea unduita a cicadei.

Producatorul sarb a construit o naluca extrem de hidrodinamica, cu zona frontala ascutita, ochi realistici 3D si o reproducere a inotatorilor specifice pestilor tinta.

Aceasta naluca poate fi pescuita cu usurinta in toate palierele de adancime, in functie de localizarea pestilor rapitori.In masa apei, in recuperare constanta dar la o viteza mai mica, este ideala in acele momente cand salaii si bibanii se ridica in cautarea hranei sau cand avatii cauta zone de camuflaj. In suprafata, prin recuperare constanta este optima in pescuitul stiucii sau al avatului.

Vibratiile sale moderate si consistente i-au facut pe multi pescari fericiti si le-au oferit exemplare capitale. Este destinat tuturor speciilor de pradatori de apa dulce si apa sarata.

Caracteristici:

  • Tip naluca: cicada cu invelis siliconic;
  • Producator: Percamax Dreamlures;
  • Model: Sea Dreamer;
  • Lungime: 6.5cm;
  • Greutate: 10g;
  • Echipata cu o ancora tripla #9632 BZ nr.8
  • Culoare: RW.
Greutate naluca10 g
Evolutie nalucaSinking
Lungime naluca6,5 cm
Culoare nalucaRed Head
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs