Shad NOIKE Smokin' Swimmer 3'' 7.6cm, 2.5g, 131 Green Pumpkin/Chartreuse, 9buc/plic

Shad NOIKE Smokin' Swimmer 3'' 7.6cm, 2.5g, 131 Green Pumpkin/Chartreuse, 9buc/plic View larger

WhatsApp Share

O forma unica de shad, conceput de proprietarul afacerii Noike, Mitsushiro Takeuchi, care, in nenumarate vizite pe continentul european a invatat comportamentul de hranire a rapitorilor autohtoni: biban, salau, stiuca, somn, comparandu-l cu cel al faimosului biban american.

NOIK-SS3-131
Pret:  

29,00 lei

 In stoc
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Shad NOIKE Smokin' Swimmer 3'' 7.6cm, 2.5g, 131 Green Pumpkin/Chartreuse, 9buc/plic primesti 2 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 0,60 lei.

Shad NOIKE Smokin' Swimmer 3'' 7.6cm, 2.5g, 131 Green Pumpkin/Chartreuse, 9buc/plic

La prima vedere, un lucru marunt, dar insemnat deosebeste Smokin Swimmer de alte shaduri, chiar din familia de naluci siliconice de la Noike: paleta cozii alungita si curbata. Practic, acest mic detaiu influnteaza evolutia acestui shad, si, implicit genereaza atacuri ale rapitorilor din preajma.

In momentul scufundarii nalucii in apa adanca, rezistenta apei va face ca evolutia cozii sa demareze in directii opuse, miscarea demarand chiar din locul in care coad se desparte de corp. Dar, spre deosebire de shadurile cu paleta conventionala, miscarea imprimata cozii, prin aceasta constructie nu se face doar in plan (stanga - dreapta), ci pe o miscare asemenea unui pendul, intr-un unghi cu deschideri mari in laterale.

Curbura cozii, talpa propriu-zisa, va influenta astfel si evolutia corpului, care va ramane stabila, chiar si la folosirea gramajelor mai mici. Corpul va ramane ferm, drept, dar cu vibratie pe toata lungimea. Aceeasi miscare a cozii este ajutata de membrana de la baza paletei, pentru a creea o vibratie care sa se transmita inspre zona abdomenului si, respectiv, spre cap.

Asemenea celoralte modele de plastice moi din gama Noike, Smoking Swimmer are material impregnat cu ulei de peste si crustacee. Intrucat materialul propriu-zis al nalucii, denumit Feco, nu contine ftalati sau alte substante daunatoare, aceste naluci sunt acceptate in competitie de bass din Japonia.

Sunt doua moduri ideale de a pescui aceste naluci: jigging si in montura drop-shot. Aceste doua tehnici pun in valoare foarte bine performantele gandite ale acesteia. Bineinteles, posibilitatile sunt nelimitate, montarea offset fiind extrem de facila, dar si montarea pe un carlig Trailer pentru Spinnerbait sau Chatterbait. Cea din urma are o evolutie cu adevarat spectaculoasa: vibratia generata de partea metalica, plus cea a cozii fac ca naluca sa trezeasca interesul celor mai apatici rapitori. Unduirea nalucii siliconice va fidin intreg corpul, asemenea unui sarpe sau a unei anghile.

O naluca sofisticata, gandita in cele mai mici detalii de catre unul dintre cei mai faimosi pescari niponi.

Caracteristici:

  • Model: Smokin' Swimmer
  • Lungime: 7,6cm / 3"
  • Greutate naluca: 2,5 grame
  • Recomandat pentru: salau, stiuca, somn, avat, biban
  • Jig recomandat: Fudo Jig sau MicroJig nr.1/0 , 2/0
  • Culoare: 131 Green Pumpkin/Chartreuse
  • Mod de ambalare: 9buc/plic
  • Fabricat in Japonia.

 

Greutate naluca2,5 g
Evolutie nalucaSinking
Lungime naluca7,6 cm
Culoare nalucaVerde
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs