Set avertizori electroniciI CARP EXPERT Adige 512 (3 + statie)

Set avertizori electroniciI CARP EXPERT Adige 512 (3 + statie) View larger

WhatsApp Share

Adige este cea mai noua gama de avertizori din portofoliul producatorului Carp Expert. Avertizorii dispun de butoane reglabile pentru volum (de altfel acelasi buton este si pentru ON/OFF), ton si sensibilitate. Pentru toate cele trei caracterisitci avem la dispozitie 8 nivele care satisfac pe deplin nevoile pescarilor de crap.

78005123
Pret:  

544,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Set avertizori electroniciI CARP EXPERT Adige 512 (3 + statie) primesti 54 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 54 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 16,20 lei.

Set avertizori electroniciI CARP EXPERT Adige 512 (3 + statie)

Modificarile pe nivele sunt semnalate de cate un sunet care insoteste comanda, dar si de o lumina de led ce se afla pe partea stanga a dispozitivului.

Daca setam primul nivel, atunci se va aprinde un led, pentru al doilea nivel se vor aprinde doua lumini, si asa mai departe. Aceste lumini indica, de asemenea, puterea trasaturii! Cu cat captura este mai agresiva, cu atat mai multe lumini sunt aprinse simultan. Dupa trasatura, indicatorul mai este aprins timp de 20 de secunde, stiind astfel intotdeauna de pe ce echipament a fost semnalata trasatura.

Puteti seta un led de noapte, tinand butonul "T" apasat timp de 3 secunde. Daca nivelul de energie al bateriei este scazut, de asemenea LED-ul ne va indica acest lucru. Avertizorii dispun de carcasara rezistenta din plastic cu finisaj waterproof, muja jack de 2.5mm pentru conectare la swinger electronic, filet de prindere universal si urechiuse "snag bar", ce au rolul sa impiedice smulgerea blank-ului lansetei de pe suport in cazul trasaturilor violente.

Avertizorii cat si statia vin la pachet intr-o carcasa de plastic (cu interior buretat) rezistenta la socuri, lovituri accidentale si impotriva umezelii. Functioneaza cu o baterie de 9V, care poate asigura o functionare de lunga durata (pana la 100 de ore). Dupa terminarea partidei de pescuit, este recomandat sa scoateti bateriile din lacasul special si sa le transportati separat.

Statia dispune de buton de pornire si doua butoane de reglare a volumului (mai puternic sau mai silentios). Statia se poate seta daca dorim doar pe modul de vibratie. Pe spate exista un magnet puternic, usor de atasat pe obiecte metalice. Nivelul de putere redus al bateriei va fi, de asemenea, indicat printr-un LED.

Statia si avertizoarele Carp Expert Adige 512 au o raza de actiune de 200 metri si au protectie "waterproof " (sunt rezistente la ploaie).

Set avertizori electronici Carp Expert Adige 512 - caracteristici:

  • Set 3 avertizori + statie;
  • Model: Adige Carp Expert;
  • Buton ON/OFF;
  • 8 setari pentru ton;
  • 8 setari pentru volum;
  • Functie de vibratie;
  • Mufa jack de 2.5mm;
  • Protectie waterproof (rezistena la apa);
  • Carcasa din plastic cauciucat;
  • Functioneaza cu baterii 9V;
  • Consumul de curent in timpul functionarii: 30 mA;
  • Consumul curent in modul de asteptare: 0.15 mA;
  • Temperatura de functionare: intre -30 si +70°C.
  • Culori LED: rosu, albastru, verde (sau galben).
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs