Rola de masaj mini cu vibratii - Trigger Point 7 Nano Vibe, portocaliu

Trigger Point Performance 7″ Nano Vibe este o rolă de spumă EVA vibrantă, de înaltă densitate, care oferă tehnologie de terapie clinică într-o unitate personală compactă, portabilă. Proiectată special cu patru frecvențe de vibrație, pentru a oferi un amestec liniștitor de presiune și vibrație pentru eliberarea tesutul strâns și ameliorarea durerii.

17599
Pret:  

296,00 lei

 Stoc limitat
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Rola de masaj mini cu vibratii - Trigger Point 7 Nano Vibe, portocaliu primesti 29 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 29 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 8,70 lei.

Rola de masaj mini cu vibratii - Trigger Point 7 Nano Vibe, portocaliu

Rola de masaj din spuma – Trigger Point 7″ Nano Vibe™ – Orange

Trigger Point Performance 7″ Nano Vibe este o rolă de spumă EVA vibrantă, de înaltă densitate, care oferă tehnologie de terapie clinică într-o unitate personală compactă,

portabilă. Proiectată special cu patru frecvențe de vibrație, pentru a oferi un amestec liniștitor de presiune și vibrație pentru eliberarea tesutul strâns și ameliorarea durerii.

Modelul de suprafață GRID patentat de la TriggerPoint reproduce senzația mâinilor unui terapeut de masaj pentru a ajuta la canalizarea sângelui, la îmbunătățirea fluxului de

oxigen și la vindecarea țesutului.

Compact la 12 inchi lungime, cu un diametru de 9cm și o greutate de 1.1 kg , GRID VIBE PLUS oferă o ușurare liniștită, țintită și profundă a țesuturilor. Diametrul mai mic

creează o suprafață mai mică, rezultând o compresie țintă și profundă a țesuturilor, ideală pentru pregătirea corpului pentru performanțe de vârf, ajutând la ameliorarea durerilor

musculare și articulare și la îmbunătățirea flexibilității. echilibru și mobilitate.Bateria reîncărcabilă încorporată a unității poate dura până la două ore când este complet încărcată

(durata de viață a bateriei depinde de nivelul de vibrație fr. frecvența la care este setată rola).

Include un încărcător de curent alternativ și un manual de utilizare cu instrucțiuni detaliate de utilizare.

Rola de spumă vibrantă este fără fir și reîncărcabilă, cu patru frecvențe de vibrație care sunt ideale pentru ameliorarea durerii, relaxare și recuperare.

Suprafața GRID cu densitate multiplă patentată canalizează sângele și oxigenul prin mușchi pentru a crește circulația și pentru a accelera recuperarea musculară.

Diametrul compact de 9cm oferă o suprafață mai mică în timpul rulării pentru a oferi o relief țintit straturilor profunde de țesut.

Folosiți pentru a pregăti corpul pentru performanțe de vârf, prin ameliorarea durerii și a strângerii înainte de activitatea fizică.

Dimensiuni articol: 30cm x 9cm x 9cm

Ce contine:

1 x rola de spuma Trigger Point 7″ Nano Vibe™ – Orange

CuloarePortocaliu
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs