Bicicleta orizontala TECHFIT R410

Bicicleta fitness orizontala Techfit R410 este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite, sau recuperare dupa accidentari (la recomandarea medicului).

R410
Pret:  

2 155,02 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Bicicleta orizontala TECHFIT R410 primesti 215 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 215 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 64,50 lei.

Bicicleta orizontala TECHFIT R410

Techfit R410 este un aparat de fitness care imbina avantajele alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model de culoare gri cu dimensiunile reglabile de: (L, l, H) cm 111,4 x 69 x 113,4 are o greutate de numai 45 Kg si nu ocupa mult loc. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 22 cm. Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manerele de sprijin de la scaun cu conectare la computerul bicicletei.

Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa:

  • Reduceti senzatia de intepenire;
  • Va ajuta sa va miscati mai usor;
  • Aveti mai multa energie si pofta de viata;
  • Reduceti riscul de accidente vasculare;
  • Reduceti riscul bolilor metabolice.

Bicicleta orizontala Techfit R410 include si o pereche de brate fixe ajustabile pe verticala de pe ghidon, pentru a obtine un antrenament comod si mai stabil. Acest model fiind o constructie robusta si ramforsata sub sezut pentru o stabilitate si rezistenta sporita, are inclus si un postament, ce este rezistent la greutati corporale de pana la 120 Kg. Saua (scaun) de la acest model are in dotare un sistem inclinat de ajustare pe orizontala si verticala in functie de inaltimea fiecaruia. Ajustarea pe orizontala a scaunului cu spatar se face cu 15 cm in spate. Spatarul ergonomic este facut dintr-un material sintetic aerisit tip plasa.

Distanta de la sezut la podea in plan vertical este de maxim de 38 cm. Datorita acestor reglaje distanta de la sezut la pedale pe diagonala este intre minim 70 cm si maxim 92 cm. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii la 5 functii cu scanare la: Timp; Viteza; Distanta; Calorii; Puls, avand si suport tableta/smartphone. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie alcalina. Techfit R410 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul.

Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 7 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante si ajustare planeitate ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului.

Marimea si rolele de transport permit o miscare usoara si sigura pentru a depozita echipamentul, de exemplu in debara.

Caracteristici:

  • Franare magnetica;
  • Ajustare tensiune: 8 nivele;
  • Volanta 7kg 1 pc Crank 6",  pedalare in ambele sensuri;
  • Ghidon fix cu si manere scaun cu senzori de puls integrati;
  • Computer de antrenament: Da;
  • Valori masurate: Timp, Viteza, Distanta, Puls, Calorii;
  • Roti pentru transport;
  • Greutate maxim utilizator 120 kg;
  • Scaun ajustabil orizontal.
  • Culoare: gri;
  • Dimensiuni reglabile: (L, l, H) 111,4 x 69 x 113,4cm;
  • Greutate: 45Kg.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs