Bicicleta spinning profesionala MATRIX IC7, max 182 kg, Bluetooth

Bicicleta spinning profesionala MATRIX IC7, max 182 kg, Bluetooth - Bicicleta fitness de rotație IC7 dispune de tehnologia Bluetooth 4.0 și ANT + și poate fi conectată la dispozitivele Android și iOs. Există mai multe aplicații la care te poți înscrie și crea propriul profil pentru a salva datele de antrenament zilnic.

6357
Pret:  

17 000,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Bicicleta spinning profesionala MATRIX IC7, max 182 kg, Bluetooth primesti 1700 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1700 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 510,00 lei.

Bicicleta spinning profesionala MATRIX IC7, max 182 kg, Bluetooth

Conectivitate:

Bicicleta fitness spinning IC7 dispune de tehnologia Bluetooth 4.0 și ANT + și poate fi conectată la dispozitivele Android și iOs. Există mai multe aplicații la care te poți înscrie și crea propriul profil pentru a salva datele de antrenament zilnic.

Aplicația de instruire ICG vă permite să vă creați antrenamente personalizate, să trimiteți antrenamente prietenilor și să le primiți pe ale lor sau chiar să selectați un antrenament bazat pe intensitate. Funcția Bluetooth permite, de asemenea, călărețului să se conecteze cu alți bicicliști, să partajeze antrenamente și să concureze online.

Contorul de putere directă WattRate® este cea mai precisă tehnologie de senzori care oferă o toleranță de măsurare directă de +/- 1%. O astfel de precizie este inovatoare în ciclurile interioare.

COMPUTER TFT WATTRATE®

Contorul de putere directă WattRate® este situat la transmisia intermediară și folosește fotocelule pentru a măsura direct torsiunea (forța de răsucire) a fusului.

Cadranul limitat la 300 de grade oferă 100 de creșteri „clic” și afișează nivelul de rezistență ca 0-100 pe computerul WattRate® TFT. Toate la o singură clipă a încheieturii utilizatorului. Acest design vizual extrem de precis înseamnă că membrii dvs. vor putea ajusta rapid rezistența magnetică.

HANDLEBAR FORMAT ERGO AVANSAT

Dispunând de curbe impresionante și PVC moale, această bară mai largă oferă utilizatorilor mai mari mai mult suport, capete suplimentare de bară de încercare timp, poziție centrală ușoară de călătorie și integrează inteligent computerul WattRate® TFT, fără a expune cabluri și permițând poziției consolei să se regleze în linie cu barurile.

DRIVETRAIN 2 ETAPE, CUREA POLI-V & DURII

Cu un raport imens de viteză 1:11, acest revoluționar proiect de tracțiune în 2 etape echipat cu tehnologia hibridă Poly-V & curea dintilor ICG este capabil să transfere niveluri extreme de cuplu și generează o viteză de volan incredibil de rapidă. Combinate, aceste caracteristici creează conexiunea finală la fiecare cursă de pedală.

SAUA DE PERFORMANȚĂ CONFORTABILĂ

Șa unisex confort are un design elegant, care îmbunătățește performanța călărețului și confortul general. Proiectat cu o deschidere în inima șei care ușurează presiunea asupra corpurilor părților mai sensibile în timp ce călărești.

Designul cadrului off-set oferă o geometrie perfectă care permite o gamă largă de reglaje ale bicicletelor.

Un factor Q de 155 mm face ca ciclul interior să se simtă ca o adevărată bicicletă. Avantajele includ siguranță, confort și eficiență sporite în fiecare cursă de pedală.

REGLAJE SUPLIMENTARE PE VERTICALĂ ȘI ORIZONTALĂ

Slider-ul și post-ul în patru direcții (înălțimea șa, înălțarea / coborârea, înălțimea ghidonului, ghidajul înainte / pupa) oferă biomecanică superioară, găzduind cea mai largă gamă de utilizatori și permite cele mai bune reglări fine. Scaunele și ghidonul din aluminiu de înaltă calitate, cu tehnologia de asistare a utilizatorului integrată reduc greutatea, făcând ajustările utilizatorului mai ușoare, mai sigure și mai durabile pentru proprietarul clubului.

Bicicleta spinning profesionala MATRIX IC7, max 182 kg, Bluetooth - specificatii tehnice:

  • Transmisie: curea hibrida Poly-V & curea zimtata
  • Raport 1: 11
  • Putere in watt
  • Consola antrenament
  • Sistem de rezistenta magnetica
  • Oprire de urgenta
  • Volanta spate din aluminiu cu o greutate uniforma
  • Sa sport captusita
  • Reglare sa: verticala si orizontala
  • Maner din PVC moale, ergonomic
  • Reglarea ghidonului vertical si orizontal
  • Suport pentru sticle dubla, integrat pe ghidon
  • Factor Q 155 mm / 6,1 “
  • Cadru otel
  • Dimensiuni: 132 x 52 x 102 cm
  • Greutate produs: 55 Kg.

Greutate maxima suportata (Kg)182
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs