Bicicleta spinning BH FITNESS I.Spada II Racing Spin Bike, volanta 20kg, max. 130kg

BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike este caracterizată prin reglabilitate de nivel înalt, utilizare facilă si o formă comodă. Noul sistem eficient de frânare asigură un rulaj neted şi o funcţionare silenţioasă. Pedalele de tip Dual SPD ajută la un antrenament intensiv în timp scurt.

H9356IZ
Pret:  

6 499,00 lei

-3 614,81 lei

PRP: 10 113,81 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Bicicleta spinning BH FITNESS I.Spada II Racing Spin Bike, volanta 20kg, max. 130kg

Dimensiunea sa asemănătoare unei biciclete de curse, face posibil ca ciclismul de la domiciliu să devină mai intensiv. Pe bicicletele BH Fitness I.Spada II Racing se pot efectua antrenamente eficiente mai ales la nivel cardiac şi se poate regla circulaţia sanguină. Oferă o recreere fizică şi psihică. Este unul dintre cele mai eficiente antrenamente cardio, care dezvoltă corpul şi psihicul, ajută la mărirea rezistenţei şi dezvoltă capacităţile mentale.

Buton integrat de urgență - Utilizatorul, prin rotirea spre stânga sau dreapta a butonului, poate regla uşor nivelul de rezistenţă, iar prin apăsarea în jos a butonului (funcţie frână de urgenţă), antrenamentul se poate opri i mediat. Reglare şi siguranţă infinită.

Sistem de frânare magnetic profesional - Sistemul de frânare magnetica,asigura precizie,rapidtate și rezistența adecvată pentru antrenamente.Asigura 24 de nivele de rezistență,iar volanta este de 20 kg.

Manivelă în 3 părţi- Manivela conceputa de BH Fitness,este o combinaţie între forma cu rulmenţi de tip SKP cu cea de tip 6 PK cu nivel de zgomot redus, astfel face posibil un sistem silenţios şi cu rulaj neted.oferă o bună protecţie .

Pedale SPD trekking multi cu design bilateral. Una din partea BH Fitness I.Spada II Racing dual este echipat cu pedale cu curea de fixare reglabila. Acest lucru permite oricărui utilizator să se atașeze în siguranță și să accepte poziția corectă de ciclism. Cealalta parte a pedalei este cu sistem SPD,pentru transmiterea eficienta a puterii.

Reglarea poziției cu usurinta.
Sistemul Easy-Fit: Saua de gel,proiectat anatomic,este ușor de reglat (mod micro), atât pe orizontală cât și pe verticală.Ofera antrenament confortabil pentru toți utilizatorii.

M1 monitor interactiv- Display-ul interactiv BH Fitness M1, folosind programe de antrenament presetate, puteți selecta programul de exercitii cel mai adecvat sau puteti sau pueti folosi programe cu setari proprii.

Ghidon triatlon,proiectat ergonomic. Reglabil pe verticală și pe orizontală. Utilizare comodă și intensivă

European Consumer Choice- Organizația Europeană a Consumatorilor a acordat premiul,produs de calitate, familiei de produse BH Fitness Spada, care a fost câștigat pe baza inovației,designului și utilizarii ușuare.

NOU! Dual i.Concept (optional) cu aplicaţii amuzante şi antrenamente fitness motivaţionale! Bucuraţi-vă şi descoperiţi aplicaţiile individuale şi de grup care vă stau la dispoziţie pe telefonul mobil sau pe tabletă (cu dispozitiv de conectare Bluetooth USB). Cele mai noi aplicaţii compatibile: BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole, PedalMonitor si CycleRush 2. În timpul antrenamentului, alături de un program de antrenare bine setat, vă puteţi bucura de toate aplicaţiile Apple sau Android: chat, navigate pe internet, verificare e-mailuri, citire cărţi electronice, cumpărături în magazine online, descărcare noi aplicaţii, videoclipuri, sau urmărire programe tv sau cinema, etc.

Aparatele BH Fitness Dual sunt compatibile cu telefoanele şi tabletele iOS şi Android, prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth.

Bicicleta spinning BH FITNESS I.Spada II Racing Spin Bike - caracteristici:

  • Gama pentru acasa
  • Ecran LCD
  • Valori masurate: Timpul sesiunii, Viteza, Distanta, Calorii, RPM, Puls
  • Suport smartphone/tableta
  • 5 profile ce pot fi personalizate
  • Suport sticle apa
  • 4 programe de control al ritmului cardiac (HRC) care va permit sa alegeti zonele cardiovasculare in timpul exercitiului.
  • Controleaza automat intensitatea exercitiului pentru a mentine efortul in limitele pulsatiilor.
  • 1 program aleator,
  • 5 profiluri de personalizat (urpg), utilizatorul isi poate personaliza propriul program.
  • Test de fitness
  • Roti transport: Da
  • Sistem de rezistenta: Magnetic
  • Sistem inertie volanta: 20 Kg
  • Sa reglabila
  • Ghidon reglabil
  • Trepte de dificultate: 24 niveluri
  • Greutate maxima utilzator: 130 kg
  • Dimensiuni: 130 x 59 x 116 cm
  • Greutate produs: 57 kg
  • Cod EAN 8431284968106.

Detalii suplimentare:

Tehnologia FTMS: Protocolul Fitness Machine Service, mai bine cunoscut sub numele de FTMS, este cel mai recent standard Bluetooth folosit pentru a controla echipamentele de fitness, inclusiv benzile de alergare, eliptice, biciclete de exercitii sau aparate de vaslit. Aceasta inseamna ca orice aplicatie terta parte care utilizeaza acest protocol de comunicare standard poate fi utilizata cu aparatele BH Fitness. Unele dintre cele mai populare aplicatii ale momentului, precum Zwift sau Kinomap, folosesc deja acest protocol pentru a se conecta la echipamente de fitness.

i.Concept: Datorita tehnologiei i.Concept dezvoltata de BH Fitness, utilizatorul are acces la o multitudine de programe si aplicatii de antrenament precum Kinomap, Zwift Run on Earth, Webathletics, Tread Monitor.

i.Concept este disponibil standard pe acest I Spada II Racing FTMS datorita consolei bluetooth 4.0. Astfel, tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati la Internet conectand dispozitivul la smartphone-ul sau tableta neinclusa pentru a accesa toate functionalitatile i.Concept.

Greutate maxima suportata (Kg)130
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs