Franghie de antrenament TORQUE XERT Endless Rope Trainer

Creata pentru o performanță nelimitată, Torque’s Endless Rope folosește rezistența inovatoare a forței magnetice pentru a permite mișcări bidirecționale competitive, promițând o provocare nelimitată pentru antrenorul de frânghie. Fabricata pentru funcționalitate și durabilitate, XERT este dublu împletit și înfășurat în jurul rolelor pivotante, reglabile pentru a asigura performanțe practice.

17529
Pret:  

8 008,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Franghie de antrenament TORQUE XERT Endless Rope Trainer primesti 800 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 800 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 240,00 lei.

Franghie de antrenament TORQUE XERT Endless Rope Trainer

Atașamentul Endless Rope completează regimurile de fitness individuale și de grup. Design elegant, patru setări de rezistență selectabile. Un nou antrenor de frânghie care încorporează rezistența forței magnetice pe care o cunoașteți și pe care o iubiți într-o frânghie durabilă, cu două împletituri. O tragere mai rapidă oferă o provocare de rezistență mai dificilă.

XERT este construit cu un șnur detașabil pentru a optimiza în siguranță ajustările rezistenței atunci când antrenorul de frânghie este montat la înălțime semnificativă. Funcția rolei pivotante minimizează flexia pentru a crea o oportunitate masivă de antrenament. Rezistență constantă pe tot parcursul antrenamentului – în toate direcțiile și unghiurile. Construit pentru aproape toate facilitățile de fitness, aparatul de antrenament Endless Rope este un atașament unic compatibil cu X-RACK, X-SIEGE, X-LAB, X-CREATE, X-CAGE, X-GYM și alți montanți producători.

Brevet în curs pentru acest design unic.

Caracteristici:

  • 4 Niveluri de rezistență la pornire
  • Rezistența crește pe măsură ce trageți
  • Rezistență magnetică – bidirecțională
  • Aceeași rezistență Mag-Force™ ca și TANK™
  • Cu cât tragi mai repede, cu atât devine mai tare
  • În curs de brevetare
  • Compatibila cu rafturi înalte și de perete X-GYM, X-RACK, X-SIEGE, X-LAB, X-CREATE, X-CAGE
  • Dimensiuni: (L X L X H) 17"x10"x16" (43x25cmx41cm)
  • Greutate: 45 lbs (21 kg)
  • Garantie: 10 ani cadru și suduri – piese 1 an – frânghie 1 an.

Intrebari frecvente:

Cum ar funcționa asta într-o sală de sport de subsol cu ​​tavane joase?
Coarda fără sfârșit va funcționa la orice înălțime, dar este cel mai compatibil cu înălțimea de montare peste 6 ft./182 cm

Pe ce poate fi montat XERT-ul?
XERT poate fi fixat la majoritatea produselor Torque Fitness, precum și la echipamentele altor producători. În mod specific, echipamentul Torque: X-CREATE (partea de sus a 8U sau 2S8U vertical cu X-CREATE-AE, pe partea oricărui X-CREATE vertical de 7 pi și mai mare, sau la orice pod, orice X-RACK sau X-SIEGE, orice suport de perete X-GYM (cu excepția modelului 1.0), X-GYM HSR. Pentru alte echipamente care nu sunt Torque: poate fi prins pe orice tub de 6″ x 6″. Însemnând că s-ar fixa la un 3 x 3″ tub, tub de 3 x 4” până la 6” x 6”.

Câtă rezistență permite?
XERT folosește aceeași rezistență Mag-Force Technology™ ca și TANK™. Aceasta înseamnă că, cu cât frânghia este trasă mai repede, cu atât antrenamentul de rezistență devine mai dificil. Optimizat pentru toate abilitățile atletice, rezistența este reglabilă în trei niveluri diferite.

Puteți detalia costul Endless Rope?
Echipele noastre de proiectare și inginerie au examinat pe larg piața în timp ce au creat Endless Rope, cu scopul de a aduce cel mai bun produs disponibil la un preț rentabil. Credem că echipa noastră a realizat acest lucru cu singurul antrenor de rezistență reglabil care folosește role pivotante de pe piață, la un preț cu 30-45% mai mic decât concurenții noștri, la 1095 USD, cu transport gratuit.

Care este înălțimea ideală de montare?
Orice înălțime va fi o provocare, antrenând diferite părți ale corpului. Pentru a imita alpinismul tradițional cu frânghie, vă recomandăm să montați antrenorul Endless Rope la aproximativ 6 ft. sau mai sus. Endless Rope poate fi montat intr-un spatiu cu tavane joase deoarece tragerea se poate face cu un atlet asezat sau in genunchi.

Poate fi conectat cu pini pentru a fi scos/deplasat?
În acest moment, când Endless Rope Trainer este înșurubat, nu este reglabil.

Este pentru sala de sport sau spații comerciale?
Ambele variante! Calitate comercială la domiciliu și instruire în orice tip de instalație. Antrenorul Endless Rope este disponibil pentru orice spațiu de sport de acasă/garaj, precum și pentru spații comerciale.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs