Robot Donic Newgy Robopong 3050XL

Cu Robo Pong se schimba jocul. Bluetooth/Newgy App, 100 + Pre Programmed Drill, Controlul precis al mingii și personalizat, Indicator luminat situat pe capul robotului pentru spin, Plasa de reciclare pentru mingi, Este creeat numai pentru migiile de plastic - 40+.

430271
Pret:  

9 498,01 lei

-901,00 lei

PRP: 10 399,01 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

    Robot Donic Newgy Robopong 3050XL

    Robo-Pong este viitorul dvs. partener preferat de antrenament.

    Robotul Robo-Pong 3050XL  revolutioneaza modul in care va puteti antrena! Acesta a fost dezvoltat pentru a crea cea mai umana experienta de joc si antrenament . Caracteristicile robotului va permit sa simulati perfect orice adversar de la jucatorul de ping pong de agrement, la sportivul profesionist si competitional de tenis de masa.

    Tehnologia Newgy APP si Bluetooth® usor de utilizat va permite sa navigati cu usurinta prin simpla atingere a unui buton. Puteti decide sa aveti o sesiune de joc de baza, o sesiune de antrenament avansata, sa va creati o sesiune de antrenament proprie sau o sesiune de antrenament aeroba in intregul corp.

    Robo-Pong 3050XL este cu adevarat un instrument de tenis de masa pentru toata lumea - destul de usor pentru un incepator, dar suficient de provocator pentru un profesionist!

    Caracteristici si Beneficii:

    2 roti de lansare cu motoare programate independent, care se rotesc inainte si / sau inapoi pentru a obtine o adevarata separare a vitezei de rotatie si a vitezei, producand o mare varietate, grad si combinatie de rotiri - inclusiv topspin, underspin, sidepin si no spin. Realizati mai multa miscare fara a mari viteza.
    Aplicatia prietenoasa cu aplicatia Newgy controleaza toate functiile robotului prin Bluetooth® (functioneaza prin dispozitivul personal al utilizatorului, cum ar fi un smartphone, tableta sau laptop). Acest robot poate functiona fie prin APP Newgya printr-o conexiune Bluetooth® pentru iOS si Android, conexiune USB pentru utilizatorii de Windows. Windows pot descarca Windows Newgy APP la www.newgy.com.


    Alegeti dintr-o gama vasta de peste 100 de exercitii pre-programate, inclusiv introductiv, incepator, intermediar, avansat, bonus si exercitiu. Creati, salvati si executati propriile exercitii personalizate. Salvati exercitiile dvs. pre-programate preferate si exercitiile personalizate din biblioteca dvs. 

    Modul de control: alegeti Standard pentru optiunile de baza pentru controlul mingii, cum ar fi locatia pe masa, tipul de rotire (rotatia de sus, rotirea spatelui, fara rotire), tipul de minge (servi sau regulat), cantitatea de rotatie, Cantitate. Sau alegeti Precision pentru o gama mai larga si mai precisa a optiunilor de control al mingii, cum ar fi numarul de bile, timpul de asteptare, vitezele si setarile frecventei, oscilatiilor, inaltimii si rotatiei motoarelor / rotilor de sus si de jos.
    Indicatorul luminos pe capul robotului va informeaza despre rotatia exacta a balonului de iesire.
    Sistemul de reciclare Net pentru a va capta si pentru a recicla bilele pentru actiuni non-stop.
    Se potriveste cu toate mesele standard de tenis de masa si este rapid si usor de configurat, nu sunt necesare unelte pentru montare

    Specificatii tehnice Robo-pong 3050XL
    Plasa colectoare: Da
    Oscillator Positions: 100
    Viteza: <10 - 200 km / h
    Drill Factory: 100+
    Mod PC: PC si APP
    Bile pe minut: 1-170
    Dimensiune Ball, mm: 40+ ( numai bile din plastic)!
    Greutate (net): 8 kg
    Cerinte privind sistemul de operare APP: Android 7.0 sau o versiune ulterioara, IOS 8.0 sau o versiune superioara de
    selectie: Topspin, Backspin, Sidespin, Counter, Push, Serve, Variatii Spin

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs